Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Ωραία αυτά που λέγονται και γράφονται. Αλλά όταν μιλάμε για καταπάτηση ασύλου, να μην ξεχνάμε ότι η πιο διαδεδομένη καταπάτηση ασύλου γίνεται με τις καταλήψεις! Έχουν καταντήσει τα ΑΕΙ και ΤΕΙ να κλείνουν με καταλήψεις για ψύλου πήδημα, με αποφάσεις μειοψηφίας και πάντα προπτυχιακών φοιτητών. Οι σχολές ΔΕΝ ανήκουν σε κανέναν και φυσικά δεν είναι τσιφλίκι των προπτυχιακών. Είναι χώρος που χρησιμοποιούν ΚΑΙ μεταπτυχιακοί ΚΑΙ μέλη ΔΕΠ. Όταν μια μικρή ομάδα με συνελεύσεις του κ…λου κάνει κατάληψη με το έτσι θέλω και αποκλείει την συνέχιση οποιασδήποτε δραστηριότητας στον χώρο (και δεν μιλάω για μαθήματα), τότε αποτελεί κατάλυση του ασύλου, συγκρίσιμη με αυτή των μπάτσων, και ορισμένες φορές χειρότερη.

Ναι, και η ΔΑΠ λέει ότι αυτό (6 Δεκέμβρη) είναι γεγονός που έχει περάσει και για ποιόν λόγο να κλείσουμε τις σχολές, σωστή η ΔΑΠ, ας γιορτάσουμε τα χριστούγεννα.

Αυτό το συνολάκι προβλέπω να φοριέται πάρα πολύ τις επόμενες μέρες …
προσαγωγή στο τμήμα για εξακρίβωση (και μια ? δυο με το γκλόπ στην πορεία) και σε αφήνουμε μετά από μια - δυο ώρες αφού σιγουρευτούμε ότι δεν είσαι στην αλ-κάιντα, ποιό πολύ για εκφοβισμό και για σπάσιμο των πορειών …

εμάς η ΔΑΠ ψήφησε να κλίσει την δευτέρα … οι αγωνιστές την ΠΚΣ αντίθετα όχι … :lol:

Aφηστε τα αυτα.10 δεκεμβρη ολοι στο συλλαλητηριο και κλειστη η σχολη σαν περυσι με βοηθεια του πρυτανη:) χαχαχαχαχαχα
αλλωστε τα γεγονοτα του δεκεμβρη δεν εμπιπτουν στη ταξικη παλη.:slight_smile:

γιατι αναφερεις τα αρχιδακια τους δαπιτες εδω μεσα ?

παλι να κανω απολυμανση το pc μου απο τις κατσαριδες ?

ελεος.

που ειναι ο βουλγαρακης οεο

Εντάξει, ξεμπούκωσες τώρα με τη μαλακία που πέταξες?

Έτσι είπαν μέσα στην συνέλευση όταν ρωτίθηκαν σχετικά …
Προφανός μπορείς να πιστεύεις ότι γουστάρεις και να βρίζεις ασύστολα :wink::wink::wink:

Πιστεύω ό,τι είσαι ένα μαγκάκι του πληκτρολογίου που λέει μαλακίες για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Όσο έξω απ΄τη γραμμή και να ναι κάποιος σε πολιτική νεολαία τέτοια πράγματα απλά δε λέγονται. Στις κρατικές δολοφονίες δεν υπάρχουν ταξικές διακρίσεις.

Γιατι τον λες μαγκακι του πληκτρολογιου ??
Ποια ειναι η θεση της ΠΚΣ για αυτες τις μερες ?
Θα μας πει επιτελους κανενας ?
Απο παντου εξαφανισμενοι ειναι οι κνιτες και κανουν την παπια.

Tην τελευταία φορά που θυμάμαι δεν ήσουν δικηγόρος του :slight_smile:
Όποιος εκσφενδονίζει ανυπόστατες κατηγορίες από ένα πληκτρολόγιο είναι το λιγότερο που μπορεί να ακούσει φίλτατε.

Στο χωριό μου ο κομμουνιστής είπε αυτό και ο δεξιός εκείνο χωρίς κανέναν να μπορεί να το επαληθεύσει δεν είναι σοβαρή πληροφόρηση. Αν θέλει να τα πει αυτά υπάρχουν και άλλα σάιτ.

Όσο για τις άλλες απορίες σου, περισσότερες πληροφορίες στον κνίτη της σχολής σου. Άντε ευκαιρία σου να τον πρήξεις εσύ αντί αυτός εσένα.

η θέση της ΠΚΣ στην σχολή μου (και υποθέτω και σε όλες τις άλλες) είναι να κλείσουν οι σχολές τις 2 πέμπτες που μας έρχονται (ίδι ο καθηγητής σήμερα μας ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και να φάμε πολλά γλυκά :lol:) και συμμετοχή στις πορείες τις 2 εκείνες μέρες μαζι με το ΠΑΜΕ κλπ (για εργασιακό + προϋπολογισμό στις 17)
Στο πλαίσιο τους από μια ματιά που έριξα δεν αναφέρονται καθόλου στα γεγονότα του Δεκεμβρίου
Εξαφανισμένοι ήταν και πέρσι που προσπάθησαν να κλείσουν μαζί με τον πρόεδρο την σχολή για να μην γίνει κατάληψη :?

Ας πέσουν λίγο οι τόνοι. Εξάλλου, καλώς ή κακώς στις περισσότερες σχολές αυτή είναι η στάση της ΠΚΣ, κρίνοντας και από τη δική μου τη σχολή μάλιστα

Ασχετα με τι γινεται στις σχολες και με το τι αποφασιζεται απο καθε παραταξη, ο καθενας μπορει να αποφασιζει και για τον εαυτο του… Αλλωστε μην ξεχναμε οτι και οι παραταξεις καποια συμφεροντα εξυπηρετουν, μην κολλατε εκει. Το θεμα ειναι σαν κοινωνικο συνολο γενικα τι κανουμε…

Το ΚΚΕ δεν αναφέρθηκε στο Δεκεμβρη και ήταν πολύ τίμιο από τη μεριά του. Κάποιοι προσπαθούν να πείσουν ότι ο Δεκέμβρης δεν υπήρχε, το σίγουρο είναι πως το ΚΚΕ στο Δεκέμβρη δεν υπήρχε.

Προκαλεί η γαλλική κυβέρνηση και όσοι μιλούν για συμμορίες, στηρίζοντας την προπαγάνδα τους αποκλειστικά στις μορφές που παίρνει ο αγώνας και υποβαθμίζοντας ή κρύβοντας τις αιτίες και το περιεχόμενό του, την απόγνωση που νιώθουν οι εξεγερμένοι.

Το ΚΚΕ εκφράζει την ολόθερμη συμπαράστασή του στους σύγχρονους “Αθλίους” του Παρισιού και όλης της Γαλλίας. Καλεί το λαό να εκδηλώσει μαζικά την αλληλεγγύη του στους ξεσηκωμένους προλετάριους των “γκέτο”».

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την εξέγερση στη Γαλλία

Η γ.γ. του ΚΚΕ, εξέφρασε την αποστροφή της για εκείνους που θεωρούν τους βανδαλισμούς, ως εκδηλώσεις λαϊκής εξέγερσης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, πως «αυτό που κάποια κόμματα αποκαλούν «λαϊκή εξέγερση», είναι γελοιοποίηση και εκχυδαϊσμός της λαϊκής εξέγερσης. Η πραγματική εξέγερση θα έχει αφετηρία τους εργάτες, τους μισθωτούς και τη νεολαία. Δεν θα σπάσει ούτε ένα τζάμι.

Αλέκα Παπαρήγα για το Δεκέμβρη

Δε θα σπάσει ούτε ένα τζάμι? Ας δούμε τι έκαναν οι οικοδόμοι του ΚΚΕ (και καλά έκαναν) το 1960…

Και βεβαίως θυμόμαστε τις δηλώσεις της Λιάνας Κανέλλη και της Αλέκας Παπαρήγα περί ξένων κέντρων και εγκληματιών που βρίσκονταν πίσω από τα επεισόδια του Δεκέμβρη. Πάμε πάλι στο Γαλλικό Νοέμβρη μέσα από ένα απόσπασμα από το Ριζοσπάστη.

η γαλλική ηγεσία, θέλοντας να αποκρύψει τα πραγματικά αίτια του ξεσπάσματος - τον κοινωνικό αποκλεισμό και την οικονομική ανέχεια - αρχίζει να αναμασά τις «ακροδεξιές» κορόνες, περί «ύπαρξης θρησκευτικού, και δη ισλαμικού, δακτύλου»

Ακόμη το χλευασμό του ΚΚΕ προκαλούσε το “ρεφορμιστικό” αίτημα ‘ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ’.

«?Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει, όσο πιο γρήγορα φύγει τόσο καλύτερα για τον τόπο? κραυγάζουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν τα στελέχη του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ ?αποκρύπτοντας συνειδητά από το λαό ότι το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το ποιο κόμμα κυβερνά, αλλά ποια τάξη εξουσιάζει. Ότι το πρόβλημα δεν είναι απλώς η ΝΔ, αλλά το μεγάλο κεφάλαιο καθ? υπαγόρευση του οποίου ασκείται η συγκεκριμένη πολιτική, όπως ασκούνταν χτες επί ΠΑΣΟΚ και όσο αυτό υπάρχει θα ασκείται απ? όποια πολιτική δύναμη κι αν βρίσκεται στην κυβέρνηση».

Ριζοσπάστης 12/10/2008

«Είναι θετικό ότι το αίτημα να πέσει η κυβέρνηση από τη λαϊκή απαίτηση και να γίνουν εκλογές, υιοθετείται τελικά, έστω με μισόλογα, από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης? Ο λαός πρέπει να απαιτήσει την παραίτηση της κυβέρνησης. Είναι ο μόνος υπεύθυνος και αρμόδιος να δώσει ένα πραγματικό νόημα στο σύνθημα ?ΦΥΓΕΤΕ!?.
Η παραίτηση της κυβέρνησης, σαν λαϊκή απαίτηση, δεν πρέπει να είναι το τέλος, αλλά μόνο η αρχή. Εμείς δε θέλουμε τις εκλογές μόνο για να ανακατευτούν τα χαρτιά της τράπουλας, αλλά για να αρχίσει μια πορεία του λαού που βάζει εμπόδια, που βάζει τρικλοποδιές στην πολιτική της ΟΝΕ και του ?νέου δόγματος του ΝΑΤΟ?. Να αρχίσει μια πορεία που ο λαός παρεμποδίζει τα αντιλαϊκά μέτρα και τους ψευτοεθνικούς στόχους, με ένα και μόνο σκοπό: Να συγκεντρώσει τη δύναμη εκείνη, που τελικά θα γείρει την πλάστιγγα στην άλλη μεριά, στη μεριά των συμφερόντων του λαού και μόνο του λαού».

Δηλώσεις Αλέκας Παπαρήγα στις 26/2/1999 ενάντια στην κυβέρνηση Σημίτη με αφορμή την παράδοση Οτσαλάν.

Θυμόμαστε ακόμη τα συγχαρητήρια του Καρατζαφέρη προς την Αλέκα Παπαρήγα για τη στάση της τον περασμένο Δεκέμβρη. Επειδή αυτά που λέω εγώ δε θα πουν πολλά σε έναν ΚΝίτη, ας δούμε τι έλεγε ένας από τους θεμελιωτές της ιδεολογικής τους ταυτότητας.
«Όταν σε κολακεύει ο ταξικός σου εχθρός, τότε κάπου έχεις κάνει λάθος» Β.Ι.Λένιν

Πάμε και σε μία αφίσα:

Ψευτοεπαναστάτης…

Χωρίς να θέλω να “αγιοποιήσω” την εξέγερση του Δεκέμβρη ή να δικαιολογήσω τα μπάχαλα που έγιναν… Διαφέρει όμως από την πλήρη άρνηση του ΚΚΕ να δεχθεί κάτι που είχε κοινωνικά αίτια. Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορούσε να αποκομίσει κομματικό όφελος και να οικοιοποιηθεί αυτό που έγινε.

Ωραία δικαιολογία για να απαλείψεις από τα ποστ μου όχι μόνο τις κατηγορίες μου προς τον άλλο χρήστη, αλλά και την ουσία των ποστ μου, που έκανε κριτική στην ανυπόστατη επιχειρηματολογία του χρήστη καιι το δήθεν επιχείρημα για τη στάση της ΠΚΣ στη σχολή του.

Για τη σχολή σου όμως δε θέλω να μάθω τη στάση της ΠΚΣ, θέλω να μάθω τη στάση της ΠΑΣΠ και του ΠΑΣΟΚ, του οποίου έχεις διατελέσει και εκλογικός αντιπρόσωπος και κάτι παραπάνω θα ξέρεις ρε παιδάκι μου.

Τέτοιο πόντιουμ να το χαίρεστε. Ονομάστε με άλλο όνομα όμως την παιδική χαρά που μαζεύεστε και κράζετε τους κομμουνιστές.

Οver & out από το φοβερό σας β(Λ)ήμα.

ΥΓ: Απλή παρατήρηση προς το χρήστη King of Angmar: ταξικός εχθρός του ΚΚΕ δεν είναι το ΛΑΟΣ κι ο καρατζαφέρης, αλλά παραφυάδα του πραγματικού ταξικού του εχθρού, της αστικής τάξης. Όχι ότι έχει σημασία, αλλά τουλάχιστον για τα πρακτικά.

Συγχαρητήρια για το πολύ καλό ποστ σου :wink::wink::wink:

Δυστυχώς κάτι μου λέει πως σε μερικά χρόνια θα δούμε σε επανάληψη το έργο που είχε παιχτεί πριν 35 χρόνια … :?

Ρεντ Ραμ πραγματικά ότι να 'ναι.

Τα ποστ σβήστηκαν λόγω ύφους, θα μπορούσα να τα επαναφέρω κάνοντας έδιτ στο ύφος σου, καθώς χρήστες ενοχλήθηκαν. Κανένας δε κυνηγάει τους κομμουνιστές, χαλάρωσε. Επίσης με τη ΠΑΣΠ δεν έχω καμία σχέση, σόρρυ που στο χαλάω. Και κατά τ’ άλλα ο Guardian δημιουργεί εντυπώσεις:lol:

Όσα λέγονται για ΚΝΕ και ΠΚΣ προφανώς λέγονται λόγω συγκεκριμένων γεγονότων/δηλώσεων/αποφάσεων κλπ και όχι επειδή κάποιος κυνηγάει τους κακούς κομμουνιστές.

freedomofrock είμαι καινούριος στο φόρουμ αλλά ακόμα κι εγώ ξέρω ότι είσαι πασόκος.
Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό, ας μην μπούμε σε προσωπικές διαμάχες (λείπει και ο damnation), ας πούμε για την αστυνομική βία, θα έχουμε πολύ θέμα τις επόμενες μέρες και κράξιμο πολύ να ρίξουμε στα ρομπότ.

Καλά, δε θα σας τη χαλάσω.

Πάντως η αίσθηση του “πάμε να τα σπάσουμε” που υπάρχει για την πορεία της Κυριακής βούτυρο στο ψωμί του κάθε Χρυσοχοΐδη είναι. Αλλά πάντα έτσι γίνεται όταν η “επαναστατικότητα” μετατρέπεται σε ξεκάβλωμα.

Μπλα μπλα μπλα, τα χουμε ακούσει/διαβάσει 1000 φορές.
Κάτι καινούριο?