Δεν διαφωνω.
Ποιος ξερει τι εντολες εχουν.Την Κυριακη θα φανει τι εντολες εχουν παρει…
Δεν διαφωνω.
Ποιος ξερει τι εντολες εχουν.Την Κυριακη θα φανει τι εντολες εχουν παρει…
Μαλακίες και οι πεζές περιπολίες στα Εξάρχεια, μαλάκες και αυτοί που κάνανε το πέσιμο.
Εννοειται οτι ειναι ελεεινοι και κωλωσανε, το ιδιο δεν κανουνε παντα? Μαγκιες κανουνε μονο με τα μικρα παιδια, τους μαθητες κτλ… Μαγκες της δεκαρας δηλαδη. Αλλα και το γεγονος του ξυλοδαρμου δεν ειναι κατι αποδεκτο.
συναδελφικη αλληλεγγυη…οντως αν ειναι τοσο χεστηδες τι σκατα μπαινουν στην αστυνομια.υποτιθεται σε τετοια περιστατικα πρεπει να παρεμβαινουν και οχι να πουλαν μαγκιες οταν τους παιρνει
ε αμα μπαινανε κ <<εξοστρακιζοταν>>καμια σφαιρα παλι στην αρχη θα ημασταν…ε,αυτη τη δουλεια θα κανουμε?καλυτερα που τον αφησανε κει.
Ε καλά, το 50%+ στην Αστυνομία για τη κονόμα μπαινει, τη σίγουρη δουλειά κλπ. Οπότε ναι, ο οπλισμός καθαρά για τη πόζα είναι.
ειδες να λεω καπου να χρησιμοποιησουν οπλο?χωρις χρηση οπλου να καναν κατι ωστε να μην βαρανε ανελεητα τον συναδελφο τους.δεν ειμαι της νοοτροπιας να αφηνω αβοηθητο καποιον τον οποιον βαρανε 5 και 6 ατομα.αν εσυ δεις καποιον ανθρωπο να τον χτυπανε 5 ατομα αφησε τον εγω δε θα το κανα
Καλα 40 με 6-7 οπως και να εχει παλι ξυλο θα τρωγανε.
Απλα θα τρωγανε λιγοτερο ο καθενας…
Ξερουμε για το ποιος εκανε την επιθεση ?
Πολυ σωστα λογια, η κονομα και η σιγουρη δουλεια. Ολα τα χαμενα κορμια εκει καταληγουν. Αυτο ομως θα ελειπε να χρησιμοποιουσαν και οπλο… Δεν ειμαστε στο Texas.
σε παραπεμπω στο ποστ του awake…εδω πυροβολουνε πισωπλατα…πανω σε συμπλοκη θα κωλωσουν?
Το κανουν, αλλα πιστεψε με δεν ειναι πια ΤΟΣΟ ηλιθιοι να το εκαναν και τωρα, δεν τους παιρνει…
σήμερα το μεσημεράκι πήγα από σταθμό πανεπιστήμιο στην αραχώβης (εξάρχεια) και μετά με τα πόδια πάλι βικτώρια. πρέπει να δα πάνω από 200 ένστολους… ειδικά στα εξάρχεια σε κάθε γωνία ήταν από 8-10 άτομα.
Ναι λοιπον, η χουντα ζει… Ουτε σε πολεμο να ημασταν, ελεος…
Έκανα κι εγώ κάπου στις 2 την αντίθετη διαδρομή και όντος από το “πλαίσιο” και μετά σε κάθε γωνία ήταν 2-3 πράσινοι και σε άλλα σημεία (κύριος γύρω από την πλατεία) 5-6 μαζεμένοι
κατά τα άλλα δεν έκαναν τπτ, τώρα το τι διαταγές θα έχουν θα το δούμε από μεθαύριο …
συν τους ασφαλιτες ε ?
μην ξεχναμε κ αυτους
μακαρι να βγω ψευτης αλλα μετα τη μαλακια του κορκονεα περυσι , σαν να εσπασε ενα φραγμα…
ελπιζω να μη βγαλει παλι οπλο κανας μαλακας…ικανους τους εχω.
BTW Φέτος στα happenings παίζει και ελικόπτερο
δεν ειμαι απο εκεινους που εριχναν κροκοδειλια δακρυα περσυ για τις βιτρινες των τραπεζων και τα λοιπα…αλλα φετος θα ηθελα να κρατηθει ψυχραιμια απο ολους και να μην γινουνε γενικευμενα εκτροπα…ειναι κριμα, δεν πρεπει να μεινει με αυτον τον τροπο η μνημη του παιδιου ζωντανη…
μακάρι γτ έτσι θα ερχόταν και περισσότερος κόσμος στις πορείες
αλλά δεν χρειάζεται ΜΟΝΟ η ψυχραιμία των διαδηλωτών
Συγνώμη αν επαναφέρω εκεί την κουβέντα τόσα ποστς μετά, αλλά επειδή πρόλαβα και διάβασα τα σβησμένα ποστς του Ρεντ Ραμ χθες το βράδυ, οφείλω να πώ πως πράγματι σβήστηκαν και σημεία που απαντούσε χωρίς να κατηγορεί άλλο χρήστη.
Προφανώς και δεν συμμερίζομαι τις κατηγορίες του προς τον Φρήντομ (που ούτε είμαι σε θέση να ξέρω αν ισχύουν, ούτε και να ισχύουν έχουν σημασία τελικά για το θέμα μας) ούτε τα όσα υπαινίσσεται για μία γενικευμένη αντι-κομμουνιστική γραμμή στο πόντιουμ.
Προσωπικά ποτέ δεν έχω κρύψει τον αντικομμουνισμό μου που βασίζεται σε συγκεκριμένες ιδεολογικές/φιλοσοφικές θέσεις. Επειδή ακριβώς αυτές οι θέσεις αναγνωρίζουν την ελευθερία (γενικότερα αλλά και του λόγου στην συγκεκριμένη περίπτωση) ως υπέρτατο δικαίωμα, θεωρώ πως τα ποστς του (χωρίς τις μούτζες κλπ.) θα έπρεπε να επανέλθουν.
Μόνο οι μούτζες σβηστηκαν Mule.