Τι λες μωρέ πρεζάκι; Το σχόλιο του dude είπα πως ήταν ειρωνικό, τι αηδίες μου τσαμπουνάς;
λολ, δεν το χα δει το βιντεάκι εν τω μεταξύ. γεια σου ρε καρατζαφέρη μόρτη, κάθε φορά με εκπλήσσεις :lol:
ααααα.Ναι ρε το κατάλαβα ότι ήταν ειρωνικό.Επειδή έκανες quote σε εμένα νόμιζα το έλεγες για τον καρατζαφέρη.μαλακία μου
btw, πριν μερικές μέρες ήμουνα άρρωστος και γενικά σε ψιλοάθλια κατάσταση, αλλά έπρεπε να κατέβω κέντρο για δουλειές. φόρεσα φορμίτσα, πρόχειρα παπούτσια κτλ (ήμουν συνολικά σε φάση λύπησης) και πήρα το δρόμο μου για ομόνοια. είχα πάρει μόλις mp3 player μετά από καιρό, οπότε ήμουν με ακουστικά. περνώντας από εξάρχεια, κάνω μια στάση σε ένα απ τα περίπτερα να πάρω κάτι σοκολατοειδές. επικρατούσε μια κάποια αναστάτωση, αλλά λόγω ασθένειας και βουλωμένων ώτων δεν ένιωσα ιδιαίτερα την κατάσταση και ξεκίνησα να φύγω για αραχώβης, μέχρι που με σταματήσανε 2 στρουμφάκια. έβγαλα τ ακουστικά και κατάλαβα ότι με φωνάζανε κάμποση ώρα για να σταματήσω. τέσπα, έχω και την ταυτότητα εύκολα προσβάσιμή πλέον (κανονικά την έχω μες την τσάντα, αλλά για ευνόητους λόγους εδώ και καιρό όταν περνάω από κέντρο την βάζω πάνω μου…), ξεμπέρδεψα γρήγορα παρόλο που μοιάζανε αρκετά βαρβάτα κ τσατισμένα τα παιδιά μας.
[SIZE=“1”]έβηχα και αρκετά ειν η αλήθεια.[/SIZE]
το ηθικό δίδαγμα. ο dude με φόρμα, φτηνοπάπουτσα, εξαθλιωμένο παρουσιαστικό και λαδωμένο μαλλί είναι ύποπτος. φρεσκολουσμένος, με παντελονάκι, κυριλέ παπούτσι και “ευπρεπισμένη” ένδυση γενικότερα, ούτε καν με χουν κοιτάξει…
Κι εδώ βλέπουμε για ακόμα μια φορά ποιοί προκαλούν σπασίματα μικρομάγαζων, περιπτέρων κλπ κλπ.
Πωπω αν το ειχα δει αυτο το βιντεακι με τον Καρατζαφερη να λεει αυτες τις πιπες θα ειχα παρει χαλαρα στο καναλι και θα κατεβαζα χριστους και παναγιες.
Τον κυνηγαγανε λεει. Απο πισω του μονο μπατσοι με μηχανες ητανε. Απο τι ετρεχε να ξεφυγει ρε απο τον Ε.Τ?
Ειναι εξοργιστικα αυτα που λενε
Aυτό ακριβώς ισχύει. Γιατί ο κόσμος έχει κουραστεί. Γαιτί οι όποιες κινητοποιήσεις στο κέντρο δεν διεκδικούν κάτι συγκεκριμένο με το οποίο να μπορεί να ταυτιστεί ο μέσος ενήλικας πολίτης. Γιατί το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της χώρας δεν ζεί στα Εξάρχεια ώστε να ενοχλείται από την αστυνομική προυσία εκεί.
Αντίθετα, η πραγματικότητα που οι περισσότεροι πολίτες έχουν να αντιμετωπίσουν είναι αυτή της σχεδόν χρεωκοπημένης οικονομίας, της ύφεσης και της ανεργίας, της βαριάς φορολογίας που έρχεται για να στηρίξει τις Κεϋνσιανές πολιτικές εξόδου από την κρίση που υποστηρίζουν και τα δύο κόμματα εξουσίας.
Σε σχέση με όλα αυτά, οι πολίτες δεν βλέπουν τις κινητοποιήσεις στο κέντρο να τους προσφέρουν καμία διέξοδο. Για την ακρίβεια όσοι εργάζονται στο κέντρο βλέπουν τα επεισόδια να τους δυσκολεύουν περισσότερο την ζωή.
μήπως αυτό είναι ένα είδος κατάντιας?Υπάρχουν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι με τις πορείες αλλά μήπως είναι κακό να σκέφτονται άσχημα για την νεολαία όταν αυτή βγαίνει να διεκδικήσει κάτι.Μήπως είναι κακό να σκέφτεσαι “που τρέχουν τα κολόπαιδα τώρα και με εμποδίζουν να πάω στην δουλειά μου?”.Γιατί όταν εσύ έχεις βολευτεί και εγώ προσπαθώ να δώσω το παρόν σε μία διαδήλωση(και δεν χρησιμοποιεί η νεολαία μόνο το μέσο της πορείας.Υπάρχουν πολλά αξιόλογα μπλογκ,μυαλά,γίνονται σοβαρές συζητήσεις μεταξύ παιδιών) για να μην μου γαμήσουν το μέλλον αυτοί που φωνάζουν για λιτότητα και παίρνουν 15 χιλιάδες το μήνα είμαι σπαστικός?Τι θα έπρεπε να κάνω δηλαδή?
Δεν νομίζω πως οι εργαζόμενοι σκέφτονται άσχημα για τη νεολαία, για τους μπάχαλους σκέφτονται άσχημα και οι πιό υποψιασμένοι και για την αστυνομία.
Και δεν αναφέρομαι σε βολεμένους αλλά ακριβώς σε κόσμο που προσπαθεί να τα φέρει βόλτα σε δύσκολες συνθήκες.
Δεν είναι κατάντια, ούτε μία ιδανική κατάσταση. Είναι απλά το πως έχουν τα πράγματα.
Εσύ μίλησες για κινητοποιήσεις.Ποιους ακριβός θεωρείς μπάχαλους?
Η κατασταση στην οικονομια, την παιδεια, την ολο και αυξανομενη ανεργια, το συστημα υγειας και γενικα τα απειρα προβληματα που μαστιζουν την Ελλαδα, δεν προκειται να αλλαξει απο μονη της. Αν δεν κανουν ολοι κατι και διαμαρτυρονται μονο για τα επεισοδια ή επειδη αργησαν να πανε στην δουλεια λογω κινησης, δεν θα ανατραπει τιποτα. Απλα δεν εχουν την ψυχικη δυναμη ή και διαθεση να διεκδικησουν το ο,τιδηποτε και κραζουν οσους δεν παραιτηθηκαν απο την ζωη οπως εκεινοι. Θλιβερο ειναι…
στα χανιά σήμερα εν το μεταξύ πέταγαν δακρυγόνα όπου νά ναι και σε όποιους να ναι … μέσα στα σπίτια έμπαινε σε κατοικημένες περιοχές ακόμα και 20 λεπτά μακρία απο το κέντρο που έχει βγεί το συγκεκριμενο βιντεο … [-X Και μέσα σε αυτή την πορεία ήταν μαθητές και φοιτητές γιατί και το πολυτεχνειο είχε κατάληψη και δεν διστασαν να τα πετάξουν τα δακρυγόνα τους ακόμα και μακριά απο την πορεία… ασυδοσία εντελώς… και οι χρυσαυγιτες στα Χανιά τον παιρνουν κανονικά καθε τόσο την πεφτουν σε μεταναστες…
OXI!
Πλάκα κάνεις!
Χρυσαυγίτες και να την πέφτουν 10-10 σε έναν? Αποκλείτεται, αυτοί είνια άντρακλες, ένδοξοι απόγονοι του Λεωνίδα και του Μεγαλέξανδρου. 10-10 μόνο οι αδερφάρες οι αναρχικοί και τα κουμμούνια την πέφτουν στους δύστυχους τους αστυνομικούς. Που κι αυτοί φτωχοι άνθρωποι είναι και θέλουν το μεροκάματό τους. Ε, κι αν χτυπάνε και κάνα παλιόπαιδο καλά του κάνουν, το ξύλο βγήκε απ’ τον παράδεισο που λεγε κι ο μακαρίτης ο Παπαμιχαήλ. Κι αυτά που διαδίδουνε περί συνεργασίας ΕΛΑΣ και Χρυσής Αυγής ψέμματα είναι μην σας κοροϊδεύουν με τα μονταρισμένα βίντεο. Όπως και τότε στη Σταδίου που επιτίθονταν μέσα από τις διμοιρίες των ΜΑΤ (που είναι καλά παιδιά κατά βάθος), όλα κατασκευασμένα ήταν. Γιατί το πε κι ο υπουργός μας ότι Χρυσαυγίτες δεν έχουν θέση στην αστυνομία. Τι, λέει μπαρούφες ο υπουργός μας? Για σοβαρευτείτε… Αλλά έτσι είναι, το μαρξιστικό παρακράτος βασιλεύει στην Ελλάδα και δεν αφήνει τη χώρα να προοδεύσει. Αυτό φταίει και για την ανεργία ξέρετε. Βέβαια! Και για την οικονομική κρίση και για την υπερχρέωση των νοικοκυριών.
Αμα ειναι και βολεμενος εκει ειναι που δε δινει δεκαρα.
εντάξει συγνωμη δεν ξέρω και πόσοι ακριβώς είπα… σορρυ θα το αλλάξω…
Ειρωνικα το ελεγε
Μια ενημερωσουλα απο Πατρα:
Κυριακη μεσημερι ειχε καλεστει πορεια απο φοιτητικους συλλογους και διαφορες οργανωσεις. Κυλησε ηρεμα η πορεια χωρις κατι το συγκλονιστικο.
Για το απογευμα στις 6 ειχε καλεστει απο ΑΚ, ΕΕΚ και τελικα και απο ΕΑΑΚ πορεια. Αποτελεσμα?
50 προσαγωγες ΠΡΙΝ την πορεια απο γαμωασφαλιτες (που να ψοφησουν) σε ατομα που πηγαιναν στην πορεια και τους επιαναν σε κοντινους δρομους απο το σημειο συγκεντρωσης…
Η πορεια πηγε μια χαρα, ψιλωθηκαν ολες οι τραπεζες και αρκετα δημοσια κτηρια απ’οπου περασε, χωρις να εχουμε καποια δραση απο την αστυνομια. Μονο προς το τελος της πορειας πεταξαν 2 δακρυγονα αναμεσα στα μπλοκ της ΑΚ και της ΠΑΣΠ (που ηταν τελευταιο μπλοκ και δεν μπορω να καταλαβω ακομα γιατι καλεσαν για το απογευμα οι ηλιθιοι) με αποτελεσμα το μπλοκ της ΠΑΣΠ να διαλυθει. Ειχαμε καποιες προσαγωγες πασπιτων και… η μια και μοναδικη συλληψη ηταν σε πασπιτη τον οποιο οδηγησαν σηκωτο στο τμημα και εφαγε και δουλεμα απο ατομα που ειχαν προσαχθει νωριτερα
Σημερα το μεσημερι ειχε καλεστει πανεκπαιδευτικη πορεια η οποια δεν ειχε επεισοδια.
Για την Πεμπτη θα γινει καλεσμα απο αναρχικους για πορεια αλληλεγγυης, ενω οι φοιτητικοι συλλογοι κατα πασα πιθανοτητα θα κανουν πορεια στις 17 του μηνα.
Επισης νομιζω οτι δεν χρειαζεται να αναφερω οτι ειδα ολες τις κοινωνικες ομαδες και οργανωσεις στις πορειες εκτος των δαπιτων και κνιτων…
Edit: Επισης για τους συλληφθεντες στο Ρεσαλτο, ακουσα οτι πλεον οι κατηγοριες απο κακουργηματα εγιναν πλημμεληματα και η μονη κατηγορια που στεκει ακομα ειναι νομιζω για την κυροζινη που βρεθηκε ή κατι τετοιο, η οποια χρησιμοποιουταν για την σομπα.
Nαι απλα σημερα δεν ειχα γνωστους σε αλλο μπλοκ και μπηκα Πολυτεχνειο οπου οντως εκτος απο το σπασιμο στο Συνταγμα και καποιες λιγες ταραχες προς το τελος δεν ειχε κατι.
Οσον αφορα την αποφαση των μπλοκ εγ μιλαω.Μετα ναι καλα εκανε και εφυγε ο κοσμος γιατι οι μπατσοι ειχαν διαθεσεις αγριες.
Παντως αυτο ηταν ηττα νομιζω.Ο Χρυσοχοιδης βγαινει νικητης μετα απο αυτες τις καταστασεις.Και το ασυλο θα βρεθει σε πρωτο πλανο να δειτε…Επισης η αστυνομια αντιθετα με περυσι τετοιο καιρο φετος εχει παρει τα πανω της.
Ασχετο αλλα σχετικο…Πριν τη σημερινη πορεια…Καποιοι ειχαν πιασει και τραμπουκιζαν κατι μεταναστες.Ενας γνωστος πηγεκαι φωναξε κλπ και τον μπαγλαρωσε ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ:) που τον εδωσε στους αλλους και τον βαλαν μαζι με τους μεταναστες στη κλουβα.Τωρα τον εχουν στο αλλοδαπων:!:
BAN τη Κυριακη σε ειδα ημουν μαζι με αγγελινα:D
η εμπεριστατωμένη και ήπια τοποθέτηση του αξιότιμου κυρίου Αδ. Γεωργιάδη σχετικά με indymedia, επεισόδια, και άσυλο απόψε στην εκπομπή του Χατζηνικολάου.
(Το βίντεο τον πίνει άσχημα, αλλά κάντε μια προσπάθεια…)
Α, και επειδή την είδα την εκπομπή, να πω στο κουτοπόνηρο φασιστάκι που ανέβασε το βίντεο, ότι “ξέχασε” να βάλει και το σημείο που ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κ. Μουτζούρης τον έκανε ΡΟΜΠΑ τον μπουμπούκο του. :!:
Καλά τα λέει ρε. Είπε:“ο μόνος χώρος που δεν υπάρχει ελεύθερη διακίνηση ιδεών είναι τα πανεπιστήμια”.
Ξέρετε κανένα πανεπιστήμιο στην ελλάδα που να διαδίδονται οι φασιστικές ιδέες του Γεωργιάδη και των ομοίων του?
Μάθαμε και ότι ο μπουμπούκος είναι και τρολ στο ίντυ. Μάλιστα.:lol: