Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=104195&cid=4

:):slight_smile:

ομορφα πραγματα

εκεί καταφεύγεις στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, δημιουργείς διπλωματικό επεισόδιο, και ας βάλει ο “εισαγγελέας” τα εντάλματα στον κώλο του.

Το βίντεο κάθε φορά που το βλέπεις είναι ακόμα πιο εξοργιστικό.

Αν αυτό που λες ισχύει, μακάρι να το κάνει το παιδί.
Μα αυτό προσβάλει τη νοημοσύνη όλων μας, δεν είναι δυνατόν. Οι εισαγγελικές Αρχές(δια), είτε παίζουν μόνο ps3(βασικά τότε δεν υπήρχε, οπότε κάντε το ps2) και δεν ξέρουν τι γίνετε, είτε οι τσέπες τους πλέον δεν χωράνε άλλα λεφτά…

Είναι εξοργιστικό. Μακάρι να μπορέσει το παιδί να φτάσει μέχρι τα ευρωπαϊκά δικαστήρια, μακάρι να βρει το δίκιο του.

Now playing: Heathen - Breaking the Silence
via FoxyTunes

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ
ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Kαι αυτη η “εισαγγελεας” “κυρια” Αγοριτσα Καράτζου (αληθεια, το “αγοριτσα” ειναι το μικρο της ονομα???, χαχαχαχαχαχαχα), ποσο γελοια και κομπλεξικη μπορει να ειναι? Ειμαι σιγουρος πως σιγουρα εχει τριχες στη μασχαλη, τη γλωσσα και τις πατουσες. Ελεος με το καθε ανοργασμικο στερημενο φασισταριο που εκτελει εντολες, γλειφει, ρουφιανευει και εξυπηρετει τ’ αφεντικα του σ’αυτην την κωλοχωρα.

Τους πήραν και τα? σώβρακα!

Τα όπλα και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα δύο αστυνομικών, άρπαξαν τα μεσάνυχτα της Καθαράς Δευτέρας προς Τρίτη δύο άγνωστοι, έξω από την εφορία Αμαρουσίου στην λεωφόρο Κηφισίας.

Άκαρπες, μέχρι στιγμής, οι έρευνες στα βόρεια προάστια για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών της κλοπής όπλων και αλεξίσφαιρων γιλέκων από δύο αστυνομικούς στο Μαρούσι. Συγκεκριμένα, περιπολικό της Αστυνομίας εντόπισε ύποπτο αυτοκίνητο επί της λεωφόρου Κηφισίας 32, στο ύψος όπου βρίσκεται η Δ.Ο.Υ. Αμαρουσίου.

Το πλήρωμα του περιπολικού προσέγγισε το αυτοκίνητο, ζήτησε να ελέγξει τους δύο ύποπτους και τότε αυτοί με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από τους αστυνομικούς τον οπλισμό και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους και τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη επί της λεωφόρου Κηφισίας από άνδρες της ομάδας «Ζ» και, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Τιμή και δόξα!! :lol:

δεν καταλαβα γιατι του επιτεθηκε…:?

τελευταια η ελληνικη αστυνομια ειναι μεσα στην επικαιροτητα . . http://www.news247.gr/a/43!120252

Χτες το βράδυ είχε γίνει τπτ στα Εξάρχεια?? Ήπια 2 μπιρίτσες και κατεβαίνοντας ήταν παντού ματατζήδες στην πλατεία , στον Κάβουρα κλπ. Και αν αναρωτιέται κανείς ποιο είναι το πρόβλημα μου με αυτήν την εικόνα…

1. είναι τίγκα αντιαισθητικό , είναι δλδ άσχημο
  2. σε βάζει σε διαδικασία ενοχής και πολεμικής ζώνης( λες και είμαστε στο Ιράκ ξέρω γω)
  3. έχεις κάτι αμόρφωτους οπλισμένους τύπους που τους πληρώνουμε εμείς να σχολιάζουν εντελώς καγκούρικα κοπέλες και περαστικούς.( λες κ βλέπουν πρώτη φορά γυναίκα τα λιμασμένα)

Και ερωτώ, αν πας στην εφορία και σου κάνει ο υπάλληλος σχόλιο του στυλ “που πας κοριτσάρα μου” ή σχολιάσει ας πούμε το ντύσιμο σου ειρωνικά δεν θα του ρίξεις ένα ξεγυρισμένο βρισίδι τουλάχιστον? Α ξέχασα μπορούμε να το καταγγείλουμε στο ειδικό γραφείο η απλά να ξεκινήσουμε να πηγαίνουμε στο Γκάζι για ποτό…

Tα Εξάρχεια ξεχάστε τα πια.

Βρείτε το άρθρο που είχε ποστάρει ο Isis όταν είχε γίνει η πρώτη εισβολή των μπάτσων τον Οκτώβρη. Η περιοχή προετοιμάζεται για να γίνει το επόμενο high-class στέκι του κέντρου της Αθήνας, μέσω της υποβάθμισης του με όλα αυτά τα γεγονότα. Την προηγούμενη Πέμπτη είχα πάει Mo-Better και πιάστηκε η ψυχή μου από τη νέκρα μιας γειτονιάς που μέχρι πριν λίγους μήνες έσφυζε από ζωή. Ή, μήπως νομίζετε ότι είναι τυχαίο που οι dealers “μεταφέρθηκαν” μέσα στις γιορτές από την Ομόνοια στην Τοσίτσα?

Χθες δεν ήμουν Εξάρχεια την στιγμή που αναφέρει ο Ζούγκλας αλλά απ’ ότι έμαθα κάτι βάζελοι έκαναν πέσιμο στον σύνδεσμο της Original στην περιοχή. Γι’ αυτό προφανώς γέμισε ο τόπος μπάτσους. Όλα τα έχουν τα Εξάρχεια τα χουλιγκάνια τους έλειπαν.

Κι αυτό να συνέβη μόνο τυχαίο δεν είναι. :wink:

Επίσης μου είπαν ότι καθοδόν για το πέσιμο στον σύνδεσμο της Original οι βάζελοι πέταξαν και μερικές πέτρες στο καφενείο που είναι στην γωνία της Τσαμαδού (για όποιον γνωρίζει) το οποίο ήταν γεμάτο από κόσμο φωνάζοντας κάτι σαν: “παλιοαναρχικοί κουφάλες” ή κάτι τέτοιο. Και σε αυτό το περιστατικό μπορούν να δοθούν διάφορες ερμηνείες…

και η πηγή είναι αξιόπιστη?

(για το δεύτερο ποστ του μάνσον στα περι συνθηματων)

Γιατί ρε παιδί μου μπορεί να το έμαθες από κάποιον αεκτζή που τον κυνήγουσαν ξέρω γω και μπορεί να παραποίησε κάποια γεγονότα…Οπως ενδεχομένως να έκανε και κάποιος βάζελος σε ανάλογη περίπτωση…Δεν τους διαχωρίζω

Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω/υπερασπιστώ κάποια πλευρά… Τραγικά κάτι τέτοια σκηνικά. Απλά και αυτό που ρωτάω δεν είναι και απίθανο

Όπως επίσης δεν προσπαθω να πω ότι δεν υπάρχουν βάζελοι φασίστες (που ευτύχως όμως έχουν ελαττωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια οι οργανωμένοι) απλά σε διάφορα τέτοια σκηνικά ακούγονται και πολλά που δεν ισχύουν και η κάθε πλευρά λέει και το δικό της

Κοιτα, μπροστά δεν ήμουν οπότε προσωπική άποψη δεν μπορώ να εκφέρω. Η συγκεκριμένη πηγή δεν ασχολείται καν με αθλητικά πάντως.

Τιμή και δόξα στην ΕΛ.ΑΣ. και τους 200+ ηρωικούς αστυνομικούς κάθε σώματος οι οποίοι χτες φυλούσαν καμιά 20αριά “αγανακτισμένους πολίτες” της Κυψέλης που διαδήλωναν κατά της ξένης εισβολής στη γειτονιά μας. :lol:

Μάλλον τους επηρέασε το σημερινό πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Κόσμου που κατηγορεί τον Χρυσοχοϊδη για προσαγωγές ακροδεξιών ή κάτι τέτοιο. Το πρόσεξα στο περίπτερο γιατί έχει και φωτομονταζ με τον Χρυσοχοϊδη… Βελουχιώτη! :lol::lol:

Παντως οσον αφορα το σκηνικο της προηγουμενης βδομαδας στα Εξαρχεια…Ημουν και εγω εκει…Και οντςω εγινε κατι τετοιο πραγμα που δεν ειναι καθολου περιεργο…Οι συνδεσμοι του Παναθηναικου φημιζονται για τα φασισταρια που εχουν μεσα τους και αυτο το ξερω απο προσωικη εμπειρια…Βεβαια το θεωρω εντελως ηλιθιο να πλακωνονται τα χουλιγκανια μεταξυ τους(οριτζιναδες-αναρχικοι κ καλα-βαζελοι φασιστες) και να εμπλεκονται συγκεκριμενοι χωροι…Μονο κακο κανει…

Ε, αυτό λέμε ρε Κιρ.

Χουλιγκάνια -> φασίστες -> όργανα του (παρα)κράτους αποφάσισαν ξαφνικά να την πέσουν σε κάποιους στα εξάρχεια. Προφανής ο σκοπός για νέα αναταραχή στην περιοχή.

το “χουλιγκανια --> φασιστες” ειναι πολυ γενικο ρε συ…
η απολιτικ-οσυνη σε αυτον τον χωρο ειναι τεραστια.
δε λεω. πολυ πιθανο αυτοι που θα θελησαν να πανε σε αυτο το πεσιμο να ειχαν ενα λογο παραπανω εκτος απο το παο-αεκ αλλα δυστυχως μεσα σε αυτα τα ατομα υπαρχουν τοσο πολυ πορωμενοι που ολη η ζωη ειναι “τριφυλλαρα, μπυρες, ξυλο”, τιποτε αλλο