Μετά από όσα γράφονται παραπάνω (και ακριβώς από κάτω δηλαδή), εσύ περιμένεις «σκέψη». Τι να πω; Αισιόδοξο σε βρίσκω.
Αυτα τα εχουμε αφησει στα υπεροντα που εχουν κατακλισει το φορουμ,τους λεγομενους humanis v.2 που κανουν την εμφανιση τους σε ολα τα θρεντ πλεον,εχοντας διαφορετικο ονομα.
Ή βλακωδώς ρομαντική.
Ας αφήσουμε τη σκέψη τότε, ας πιάσουμε όλοι τα όπλα. Πιο άμεσες λύσεις. Τι λέτε?
Κατεβαινω στη πορεια και βλεπω εικονες σαν τις παρακατω… τι να υποθεσω ο αφελης??
Παρακαλω ας μου απαντησει καποιος απο αυτους που ωρύονται, για τα φαινομενα βιας των “διαδηλωτων”, τις μολοτωφ, τη δημοκρατια μπλα μπλα μπλα… Ας με βοηθησει ενας και να μου πει τι πρεπει να υποθεσω…
Αltered course λέμε να μη βάζεις υπαρξιακά διλήμματα στο χώρο, έχει και τις φούριες του σήμερα που είδε για πρώτη φορά την εξής ανισωτική σχέση:
ν πλήθος ασφαλίτων > ν πλήθος ματατζήδων
Μετά τη δημιουργική λογιστική, εμφανίστηκαν και τα μαθηματικά, 15 15 πηγαίνανε σαν αγέλες και τους μπαγλαρώνανε.
Μη βάζεις λοιπόν τέτοια προβοκατόρικα ερωτήματα, που να γυρνάς τώρα όταν είσαι μες στο πλήθος να αναγνωρίσεις τον δίπλα σου που στέλνει το μπουκάλι κάτω από τη μαμά κουκούλα?
Για να δουμε και κατι αλλο ακρως ενδιαφερον και χαρακτηριστικο πλεον της συμμοριακης λογικης που λειτουργει η Ελληνικη Αστυνομια. Τρεις φωτογραφιες - τρεις διαφορετικοι αστυνομικοι της ομαδας ΔΙΑΣ.
Και οι τρεις, εχουν στο πισω μερος του κρανους τους (καλα αφηνω στην ακρη το κατα ποσο το κρανος λειτουργει τελικα ως κουκουλα ή οχι ) ένα μεγάλο αυτοκόλλητο με μια περικεφαλαία. Τετοια συμβολα ως γνωστον κυκλοφορουν ευρεως στο εθνικιστικο/νεοναζιστικο χωρο. Το σημαντικο ομως της υποθεσης δεν ειναι αυτο, αλλα ακριβως αυτη η συστηματικη (?) χρηση του συμβολου αυτου απο την ομαδα ΔΙΑΣ. Τη συστηματικη χρηση ενος συμβολου τη συναναταμε συχνα στο χωρο της μαφιας. Ενεχει μια λογικη συμμοριας, αντιστοιχη με τα tatoo που χρησιμοποιουν τα μελη μιας συμμοριας. Ετσι λοιπον και η ομαδα ΔΙΑΣ ειναι ουσιαστικα μια συμμορια, μια συμμορια χωρις διακριτικα, με καλυμμενα κεφαλια και οπλοφορουσα.
Επειδή καταλαβαίνω ότι η ερώτηση πήγαινε (και) σε μένα, θα προσπαθήσω να γίνω πιο σαφής γιατί κάπου νομίζω παρερμηνεύτηκα.
Αρχικά ξεκαθαρίζω ότι δεν αντιτίθεμαι στη βία, πόσο δε όταν αυτή προέρχεται από την πλευρά των δικαίως εξεγερμένων διαδηλωτών.
Αντιτίθεμαι στη βλακεία η οποία μπορεί να γίνει επικίνδυνη ακόμα και για τους ίδιους τους διαδηλωτές.
Τάσσομαι υπέρ της χρήσης βίας όταν αυτή μπορεί να φέρει αποτέλεσμα. Λοιπόν για μένα το να καεί μια κλούβα δεν είναι αποτέλεσμα. Η κλούβα αντικαθίσταται σε χρόνο dt και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Τι ανατράπηκε απ’ όσα παλεύουμε για να ανατραπούν? Τίποτα.
Εννοείται ότι δεν αναφέρομαι σε προβοκατόρικες πράξεις που αφορούν στην κατηγορία των “κουκουλοφόρων” που δείχνουν οι φωτογραφίες σου.
Ούτε το περιστατικό που περιέγραψα στο προηγούμενο ποστ είχε να κάνει με τους συγκεκριμένους “κουκουλοφόρους” (τους οποίους σε τελική ανάλυση δεν ήταν και δύσκολο να τους αναγνωρίσεις γιατί πλεον κυκλοφορούν απροκάλυπτα με μαδέρια και μολότωφ).
Αναφέρομαι σε άτομα που είτε [B]θεωρούν[/B] ότι ανήκουν στον ευρύτερα αντιεξουσιαστικό χώρο και τον επικαλλούνται, χωρίς να έχουν καμία σχέση με αυτόν [B]επί της ουσίας[/B] (εδώ να ξεκαθαρίσω ότι “ουσία” για μένα δεν είναι να συχνάζεις στα “αντιεξουσιαστικά” στέκια), είτε σε απλά ηλίθιους μπάχαλους που βρήκαν την ευκαιρία να νιώσουν ότι κάνουν την επανάστασή τους, θέτοντας σε κίνδυνο και άλλους ανθρώπους.
Είμαι σε θέση να διαχωρίσω (στην προκειμένη περίπτωση τουλάχιστον) τους μεν από τους δε, όπως επίσης είμαι σε θέση να γνωρίζω σε ποια κατηγορία από τις δύο ανήκουν τα ανωτέρω περιστατικά.
Εκτός όλων των υπολοίπων, μεταξύ μας, έχει και τη μαγκιά του να λες στα φιλαράκια σου για τη μολότωφ που πέταξες, να κάνεις και το χαβαλέ σου βάζοντας ημότικον με γλωσσίτσες.
Ε, για μένα λοιπόν, αυτή η [B]ανεγκέφαλη[/B] χρήση βίας, είναι καταδικαστέα
Ps: αυτό για τα όπλα, δεν το είπα ειρωνικά. Μακάρι να εξεγερθεί ο κόσμος όλος.
Altered, δε νομίζω ότι πήγαινε για σένα το ποστ του Isis…
Τσάμπα το κατεβατό γαμώτι μου?!
Εντελώς, κάν’το edit :!:
Ναι ρε αλτερεδ.Ωραια τα λες και καλογιαλυσμενα,αλλα οπως ξερεις χωρις απεργειες διαρκειας δεν προκειτε να γινει τιποτα.Και το ξερουμε ολοι νομιζω αυτο.Και ναι,οι πετρες και τα μπουκαλια τοσα χρονια δεν εχουν καταφερει τιποτα,αλλα ουτε η βολτιτσα στο συνταγμα τυπου κκε εχει καταφερει.Οποτε τι κανουμε?Δεν ξερω,σε αυτο το σημειο ειμαι λιγο μπερδεμενος.Επισης, γιατι ολοι εχουν την εντυπωση οτι οταν καποιος πεταει μπουκαλι ή πετρα αυτος νομιζει οτι κανει επανασταση?.
Παντως συνταγες επιτυχιας δεν υπαρχουν οποτε το να λεμε αυτο δεν κανει δουλεια ενω αυτο κανει κλπ το θεωρω λιγο ατοπο…
Απο την αλλη ερχομαι να συμφωνησω με altered στα θεματα μπαχαλων που τριγυρνανε μεσα εξω σε ασχετα μπλοκ και κανουν χαζοβρωμικη δουλεια οπως πχ να ριχνουν στασεις,η να πετανε μολοτωφ μεσα απο μπλοκ που καλως η κακως δεν εκφραζουν κατι τετοιο…Και μετα να την πληρωνουν αυτα(αφου εκεινοι φορανε μασκες κλπ)…
Απο την αλλη(την αλλη αλλη) οργανωμενα μπλοκ οπως πχ του Πολυμορφικου που πανε για συγκρουση δεν με ενοχλουν…Γιατι κατα ενα μερος εχουν ευθυνη των πραξεων τους…
Αλλωστε τι στο διαολο θα πεις?Μην κανετε συγκρουσεις με μπατσους?Παμε σιγα σιγα?Οι πετρες δεν επιτρεπονται…τα μπουκαλια?οι βρισιες?τα σνθηματα που μπορει να τους εκνευρισουν?Δυσδιακριτα ορια…
Οσον αφορα την επιθετικοτητα τους ,απο οτι ειδα δεν ηταν μειωμενη απλα περιοριστηκε λογω της αντιστοιχης επιθετικοτητας της αλλης πλευρας ισως και λογω μαζικοτητας…Γιατι πχ στο σπασιμο των μπλοκ στο Αττικα δεν τους ειδα μαλθακους παντως…
Ουτε εγω πιστευω οτι υπαρχει μια πεπατημενη που πρεπει να ακολουθουμε για να αλλαξει το οτιδηποτε,χαρην συννενοησης ειπα.Παντως για να διευκρινησω αυτο που ειπα πριν για την σταση των μπατσων,θα ξαναπω οτι ΣΑΦΩΣ και υπηρξε καταστολη αναιτια και ανουσια ,ειδικα στο μπλοκ της ανταρσυας,και ΣΑΦΩΣ οι ΔΙΑΣ ειναι το πιο μισητο σωμα ασφαλειας[για μενα ακομα και απο τα ματ] και ο ρολος του στις πορειες γνωστος ,αλλα ομως σε σχεση με τα εκτρωπα των αλλων μετα5ΗΜΑΙΟΥ πορειων ,αυτα ηταν λιγο πιο λαιτ. ουφ
Πασοκοι,Νεοδημοκρατες?Ποιοι το καναν τελικα?Γελοιο τελικα…
http://www.antinews.gr/?p=76272&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+AntiWeblog+%28ANTI+WEBLOG%29
http://fimotro.blogspot.com/2010/12/blog-post_7313.html#-o
Όπως σωστά επισημαίνει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της ο προπηλακισμός του βουλευτή της υπηρετεί ύποπτες και προβοκατόρικες σκοπιμότητες. [B]Πραγματικός στόχος της επίθεσης είναι η αντιμνημονιακή πολιτική του Αντώνη Σαμαρά[/B] και γι αυτό η ΝΔ διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα κάνει ούτε ένα χιλιοστό πίσω από τη γραμμή αυτή.
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
το απο παραπάνω ελπιζω να έβαλε λίγο μυαλό στον Χατζηδάκη.το ίδιο του το κόμμα εκμεταλλεύεται το ξύλο που έφαγε…
αν και μετά απο αυτό συνεχίσει να είναι ο ίδιος καλά το έφαγε…
*βεβαία για να εκμεταλλευτεις κάτι πρέπει και κάποιος να πιστέψει αυτά που λες…αρα ατύχησαν…
**γαμημένο χιούμορ…
Εντωμεταξύ, μετά από αυτό:
Ο ορισμός “βλάκας με περικεφαλαία” αποκτά ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.
παρμενο απο αλλο φορουμ, αλλα φανταζομαι θα κυκλοφορει στο ιντερνετ [SPOILER][/SPOILER]
:lol::lol:
μουχαχαχχαχα