Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Floydized δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ρωτάς. Προφανώς και τυπικά δεν μπορεί ο κάθε ασφαλίτης/αντεξουσιαστής να συλλαμβάνει κόσμο έτσι απλά . Δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να τον καλύπτει. [B]Πρακτικά [/B] όμως κάνουν ό,τι γουστάρουν.

Αυτό με ενδιαφέρει εμένα.
Απλά χθες μιλούσα με έναν ασφαλίτη και υποστήριζε ότι άμα δείξει ταυτότητα και εξηγήσει τον λόγο μπορεί να συλλάβει.Για αυτό και η ερώτηση:)

Για τσεκ [U]εδώ[/U] φλουντουζντ

Kαλά, και εσυ με ασφαλίτη μιλουσες;

Είμαι κοινωνική και πολιτική τραβεστί εγώ

[SPOILER]Δεν είναι ακριβώς “ασφαλίτης” με την έννοια που αναδύεται μέσα στο φόρουμ αλλά απλά είμαστε φίλοι από παλιά
[/SPOILER]

αυτα αφορουν κ τους ασφαλιτες δλδ? (περι εξακριβωσης, συλληψης κλπ). εισαι σιγουρος?

(εχουμε μπλεξει τα μπουτια μους με το καθε ειδος μπατσου π χουν εφευρει. πηξαμε.)

Ε ο ασφαλίτης πρέπει υποχρεωτικά να σου δείξει ταυτότητα για να σου “κάνει το οτιδήποτε” εφόσον δεν είναι ένστολος σαν τους αλλους. Άλλο το τι γίνεται…

Άρα εφόσον έχει δείξει ταυτότητα και συντρέχει λόγος σύλληψης,μπορεί να σε συλλάβει

μαλιστα…

ωραια το κειμενακι παντως. ειναι κ σχετικα συντυμο, κατανοητο κ κατατοπιστικο. ριξτε του μια ματια ολοι… δν ξερετε απο που θα σας ερθει.

Βαση του νόμου Δένδια, που πρότεινε ο Καρατζαφέρης οι ασφαλίτες παρανομούν αφού φοράνε κουκούλα. :slight_smile:

Γενικά μιλάμε εμείς:)
Εσύ μάλλον αναφέρεσαι στο βίντεο που αναρτήθηκε πιο πριν,ε;

Γενικά δεν συνηθίζεται οι ασφαλίτες να συλλαμβάνουν κόσμο . Συνήθως χρησιμοποιούνται στις διαδηλώσεις. Και συνήθως φοράνε κουκούλες και στολές αντεξουσιαστών.

Αυτές οι… στολές αντεξουσιαστών φοριούνται και στο καρναβάλι; :dizzy:

Επίσης, συχνά φοράνε και… στολές φοιτητών κλπ. Ξεχωρίζουν συνήθως από την επαρχιώτικη προφορά (μιας και αποφεύγουν να στέλνουν ντόπιους, που μπορεί κάποιος να τους γνωρίζει).

Τη σεζόν 2010-2011 η στολή ασφαλίτη/αντεξουσιαστή θα φορεθεί πάρα μα πάρα πολύ . Στο καρναβάλι, στην παρέλαση, στο σπίτι, στο γραφείο ή στο γυμναστηρίο. :stuck_out_tongue:

Ναι αλλα ο Καρατζαφερης επισης εχει πει και το αλησμονητο (σε σχετικη ερωτηση δημοσιογραφου) :

‘’ [B]Οι αστυνομικοι με κουκουλες [U]εκτελουν εντολες της πατριδος[/U] !![/B] ‘’

Ή πατρίδα δίνει εντολές??? Και τις ακούνε κιόλας??? Και τις καταλαβαίνουνε??? Μιλάμε επομένως για άλλο εξελικτικό στάδιο!!! Ρε είναι μπροστά ο καρατζαφύρερ :stuck_out_tongue:

άλλοι λένε οτι παίρνουν εντολές από τον θεό και άλλοι λένε οτι παίρνουν εντολές από την πατρίδα…οτι ναναι…

Πρεπει να εισαι χαζος/αφελης για να μην καταλαβεις τους ασφαλιτες σε πορεια παντως.

αφισα για του ασφαλιτες της απεργιας 15.12

Εδώ που φτάσαμε ασφαλίτης μπορεί να είναι και αυτός ξέρω γω που ειναι στη σχολή.Πρόσφατα παιδί μου έλεγε ότι του έλεγε ο θείος του ότι στα πανεπιστήμια έχουν παιδιά που σπουδάζουν που είναι μπάτσοι,πως περιμένεις ο κάθε άνθρωπος να αναγνωρίσει ασφαλίτη?Δεν είναι σαν τους εξωγήινους ένα πράγμα:p