Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Εγω προσωπικα οταν βρεθω σε πορεια, ΔΕΝ εχω ως κυριο και πρωταρχικο μελημα μου να επιτεθω στους ‘‘φτωχους και καημενους’’ (οπως τους παρουσιαζεις…) ματατζηδες, που οι κακομοιροι ‘‘δεν εχουν προκαλεσει’’, ΟΜΩΣ η ιδια η υπαρξη ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟΥ μηχανισμου σε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ κοινωνια οταν οι πολιτες αυτης της κοινωνιας βγαινουν στο δρομο για να φωναξουν και να διεκδικησουν τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ που υποτιθεται οτι εχουν σε αυτη τη δημοκρατικη (το ξαναλεω) κοινωνια, αυτη λοιπον η παρουσια της καταστολης διπλα στον λαο, ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΗ [B]ΠΡΟΚΛΗΣΗ[/B].

Ερχόμουν να ποστάρω κάτι παρόμοιο σχετικάμε τα όσα λέει ο ναητσκαη, αλλά ας το πάω λίγο παραπέρα. Δέχομαι ότι δε θεωρείται (από κάποιους) πρόκληση η ύπαρξη και μόνο ή έστω η παρουσία, των δυνάμεων καταστολής.

Αν μπορεί ο comealot, θα 'θελα να πει τι θεωρεί εκείνος πρόκληση/αφορμή και στη συνέχεια από που απορρέει η βεβαιότητά του σχετικά με την απουσία αυτής.

Όχι ρε NightSky,δεν τους παρουσιάζω καθόλου αγγελούδια…ο καθένας εκλαμβάνει αυτό που λέω όπως γουστάρει.Επειδή δεν αναφέρομαι κάθε στιγμή στον σάπιο ρόλο τους στην κοινωνία,και επειδή αναφέρω κάποια πράγματα τα οποία δεν τους κάνουν να φαίνονται τέρατα,δεν σημαίνει πως τους θεωρώ φτωχούς και καημένους.

Και εσύ δεν το έχεις ως μέλημά σου,και πολλοί άλλοι,αλλά μερικοί άλλοι το έχουν.Και όταν αναφέρθηκα σε αυτούς,αναφέρθηκα σε αυτούς και μόνο.

Και νομίζω πως όλο αυτό είναι φαύλος κύκλος.

Αν από αύριο γίνει καμιά απορία για τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν υπάρχουν ΜΑΤ,πάλι της πουτάνας θα γίνει.Το θέμα είναι να ‘τελειώσουν’ αυτοί που τα κάνουν όλα μπουρδέλο χωρίς να ξέρουν το γιατί,ΜΑΤ ή όχι ΜΑΤ.

Έχω πάει σε πορείες.Και θα συνεχίσω να πηγαίνω όταν θεωρώ πως θέλω πραγματικά να πάω.
Έχω δει πως αρχίζουν τα επεισόδια κάποιες φορές.

Πρόκληση είναι το ‘θα πεθάνετε κωλόπαιδα’ και όταν πουλάνε τσαμπουκά χωρίς λόγο.
Πρόκληση είναι το να σπας κάδους και στάσεις χωρίς να ξέρεις το γιατί.
Πρόκληση δεν είναι να κάνει κάποιος την πορεία του χωρίς άχρηστα βίαια ποζεριλίκια.
Πρόκληση δεν θα έπρεπε από την άλλη πλευρά να είναι να παρακολουθούν παθητικά την πορεία σου τα ΜΑΤ,πόσο μάλλον όταν ξέρεις ότι ψάχνουν να βρουν αφορμή.

Δεν πιστεύω να θεωρείς τον εχθρό σου τον ΜΑΤατζή και όχι αυτόν που τον προσέλαβε…

Πόσο δημιουργικό είναι να βγάλεις την οργή σου σε έναν άνθρωπο που και να πεθάνει,θα σε μικρύνει στα μάτια της υπόλοιπης κοινωνίας,και που θα αντικατασταθεί πριν καν πεθάνει…

the D the E the F the I the I the A the N the C the E αρχίζει και τελειώνει από αυτούς που μας ταΐζουν την προπαγάνδα εδώ και χρόνια.Αυτή πρέπει να αμφισβητήσουμε και να απορρίψουμε.

Compromise, conformity, assimilation, submission,Ignorance, hypocrisy, brutality, the elite

Το Brutality το κάνετε αιώνιο με αυτή την ανούσια διαμάχη.
Και η Ελίτ δεν είναι οι ματατζήδες.

Για το Conformity έχω πολλά να πω.Και πρώτα από όλα θα άρχιζα από τα κόμματα και τις παρατάξεις…

ΥΓ:Λάθος τραγούδι πόσταρες.Με το Township Rebellion μάλλον θα με στρίμωχνες…

οκ τώρα;

Δεν τρέφω καμιά ιδιαίτερη αγάπη προς την αστυνομία,δηλαδή απορώ πώς σας δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση :?

Απλά δεν είμαι απόλυτος για το ποιοι θα ήταν αυτοί που την απαρτίζουν αν…δεν την απάρτιζαν.

Έχω την εντύπωση πως θα ήταν άνθρωποι σαν όλους τους άλλους,και αυτό είναι που με ανησυχεί.

θα σου έλεγα να ξεχάσεις ό,τι είπες πιο πριν και να κρατήσεις αυτή την τελευταία σου φράση.

Είναι που είναι ζώο ο άνθρωπος, αν του δώσεις και στολή θα συμβεί αυτό που είπε και ο πρεζάκιας ο Mustaine

You take a mortal man
And put him in control
Watch him become a god
Watch people’s heads a-roll

Όλα τα υπόλοιπα που είπες τα κάνεις σε ένα πλαίσιο συζήτησης επικαθοριμένο από τις παρούσες συνθήκες, μπάτσοι-εργαζόμενοι, αναρχικοί-χούλιγκαν, conformity-παρατάξεις κλπ. Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη έτσι.

και μην ξεχνάμε…

[QUOTE=GRACCHUS BABEUF;1142630]το περιστατικό αυτό υπενθυμίζει την αναγκαιότητα ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΜΑΤ.[/QUOTE]

To πιο ουσιαστικο ποστ στο θρεντ το περασατε ετσι … ? Μπραβο ρε Nightsky !!

Αυτη ακριβως η αναφορα ειναι το εφαλτηριο με το οποιο πρεπει να αρχησει μια κουβεντα για την υπαρξη των Ματ … Ειναι ακριβος αυτο το οποιο υποδυκνυει οτι τα Ματ ειναι εχθρος της δημοκρατιας και της ελευθερειας των ανθρωπων στην κοινωνια μας … Ειναι εχθρος στο δικαιωμα μας να διαφωνισουμε και να βγουμε στους δρομους … Ειναι εχρθοι του ιδιου του [SIZE=“4”]Συνταγματος
[/SIZE] το οποιο η κυβερνηση υπηρετει … Ειναι εχθρος της χωρας μας και της ελευθεριας του λογου και τη γνωμης … ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ … ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΜΟΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ … ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ …

[SPOILER]
Α στα διαλα συγχιστικα και γραφω και πανελληνιες [-X [/SPOILER]

@comealot
Ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο, ποια πρακτική από την πλευρά των δυνάμεων καταστολής θεωρείς προκλητική. Απάντησες γενικευμένα, λίγο απ’ όλα. Ας είναι, βολεύομαι.
Με μια σύμπτυξη των όσων είπες καταλήγω στο εξής:

1)Δε νομίζεις ότι υπάρχει συνειδητοποιημένη ρίψη μολότωφ τουλάχιστον όχι όταν δεν κάνουν κάτι πρώτα τα όργανα της καταστολής

1. Θεωρείς πρόκληση ένα [I]απλό καθημερινό[/I] “θα πεθάνετε κωλόπαιδα”.
  1. Έχεις πάει σε πορείες.
  1. Παρ’ όλα αυτά, δείχνεις σιγουριά ότι ξεκινούν οι επιθέσεις εναντίων των ματατζήδων χωρίς να έχουν οι ίδιοι προκαλέσει.

Κάτι πήγε στραβά στη συνταγή αν το καλοσκεφτείς. Δες λίγο τα γραφόμενά σου κάπως πιο [I]αποστασιοποιημένα[/I]. Σα να τα είπε κάποιος άλλος ένα πράμα.

To ‘θα πεθάνετε κωλόπαιδα’ έχω ακούσει να το λένε ζητάδες,και για αυτούς το έγραψα…όχι για τους αριστερούς

Και ναι,όταν βλέπει ο μέσος εξοπλισμένος αναρχικός ΜΑΤ στον δρόμο τους επιτίθεται,αυτό έχω δει,αυτό λέω…

Και για αυτό πιστεύω πως αυτοί που τα σπάνε επειδή νιώθουν την οργή μέσα τους και καλά δεν είναι συνειδητοποιημένοι.Όλοι έχουμε φάει δακρυγόνα,δεν σπάμε στάσεις και κάδους όμως.

Επίσης,όλους μας καταπιέζει το σύστημα,απλά δεν θεωρούμε όλοι πως η μολότωφ σε ένα άτομο που παίρνει 900 ευρώ τον μήνα (δεν τον είπα εργαζόμενο γαμώ τις ταμπέλες μου,είστε οκ τώρα?) θα λύσει κάτι.

Πού με αποστόμωσες και δεν το κατάλαβα?

edit:Νίκο,ότι ο άνθρωπος είναι ΖΩΟ το κρατάω πριν από όλα.Δες και το αντίστοιχο θρεντ στο podium που πάλι έγινε της πουτάνας :stuck_out_tongue:

Αφού δεν τον λες εργαζόμενο τι αναφέρεις το μισθό του;

Kαι τι σχεση εχει ο μισθος που παιρνει με τον αν αξιζει να φαει μολοτωφ και το επαναλαμβανεις ?? :-k

Δεν τον λέω εργαζόμενο επειδή κάποιοι εδώ μέσα δεν τον θεωρούνε.Αλλά αυτά τα λεφτά παίρνει,δεν παίρνει παραπάνω.

Τι σχέση έχει ο μισθός του??

Καλά ρε,σοβαρολογείτε και με έχετε πάρει μονότερμα κιόλας και δεν μπορώ να ανασάνω με προφανείς απαντήσεις???

Ο ΜΑΤατζής σε φταίει για την κρίση ρε ή τα λαμόγια που είναι εκεί πάνω???

Αν είχες μια μολότωφ ρε θα την έριχνες στον πρόεδρο της Goldman Sachs ή σε ΜΑΤατζή???

Πιάνεστε από το τίποτα και πάτε να το κάνετε κάτι.

Πάτε πού πάτε να μου την πείτε,μην το κάνετε λαϊκίζοντας και προσπαθώντας να με ρίξετε σε ψευτοπαγίδα ρε πούστη μου.

Κάντε το με επιχειρήματα όπως κάνω κι εγώ

Enick γιατί αυτό που λέει ο άλλος το βαλες να το λεει ο Babeuf?

Τη μολοτωφ θα την φαει για την αρρωστια της ψυχης του που εχει επιλεξει να τη βγαζει πανω στους συνανθρωπους του και πανω απ’ολα για τον βρωμερο ρολο που εχει επιλεξει να παιζει στην κοινωνια.
Ειτε παιρνει ενα ευρω, ειτε εκλεψε τα εκατομμυρια.

Προφανως και αν υπηρχε 1 μολοτωφ θα επρεπε να κρατηθει για να χρησιμοποιηθει σε καποιο κεφαλι που ευθυνεται για την κριση, αλλα ετσι κιαλλιως δεν νομιζω πως τοσα χρονια οι ματατζηδες ηταν στο στοχαστρο λογω καποιας οικονομικης κρισης, οποτε ειναι ακυρη η συγκριση που κανεις. :wink:

ΡΕ δε με φταίει ο ματατζής για την κρίση, ο ματατζής όμως πληρώνεται από τα λαμόγια που την προκάλεσαν, τη συντηρούν και τη χρησιμοποιούν για να κόβουν χρήμα εις βάρος μου για να φυλάει αυτούς και να βαράει εμένα ΡΕ

Αυτό σε κάνει ή όχι;

[SPOILER]ΡΕ[/SPOILER]

έντιτ: Red Rum ούτε καν ξέρω πώς έγινε, έκανα quote πριν κάτι του γράκχου και κόλλησε, αυτό μπορώ να υποθέσω μόνο. Ψαρωτικό ε; :stuck_out_tongue:

Χτύπησαν και άρπαξαν όπλο από αστυνομικούς

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=309246&cid=4

• Πιαστηκε ασφαλιτης σε σταθμο μετρο
    από @ 7:22μμ, Πέμπτη 12 Μαΐου 2011
    με τσαντα με μολοτοφ, ειναι επιβεβαιωμενο απο τηλεφωνο με συντροφους

απο ινδυμεδια.

κριμα που ολοι εμεις ειμαστε σπιτια μας και οχι κατω…

Και ο πατέρας μου δημόσιος υπάλληλος είναι,μαθαίνει στα παιδιά γράμματα σύμφωνα με την γραμμή της κυβέρνησης.

Βαρέστε τον κι αυτόν και όσους άλλους εκπαιδευτικούς κάνουν το ίδιο.

Τα ρε δεν θα υφίσταντο,αν δεν ήσασταν 5-6 να με βομβαρδίζετε συνέχεια για πράγματα που έγραψα για να πω καμιά μαλακία και να πιαστείτε από το τπτ, χωρίς να λέτε εσείς την δικιά σας επιχειρηματολογημένη άποψη.

Για να διευκρινήσω,να μην ρωτήσει κανείς πάλι τπτ φάλτσο και πάθω κανά εγκεφαλικό,αυτό που λες είναι λογική μικρότητας.

Πονάει χέρι κόψει χέρι.

Βαράω μπάτσο,χαλάει η πορεία,θα μπορούσα να έχω 20 χιλιάρικα στο κέντρο και έχω 2,δεν πειράζει,αφού βάρεσα μπάτσο.

Δεν γίνονται έτσι οι αλλαγές.

Ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε στις 18:00 κατά δύο αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής με πολιτικά, οι οποίοι είχαν καθήκοντα προελέγχου των ατόμων που μεταβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας για την απογευματινή διαδήλωση μετά τα χθεσινά κρούσματα αστυνομικής βίας.

Οι άγνωστοι ξυλοκόπησαν τους δύο αστυνομικούς που κινούνταν στην οδό Ακαδημίας και άρπαξαν το όπλο του ενός, ενώ στη συνέχεια, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=309246&cid=4

Οι ασφαλίτες παίρνουν πάνω από 900 ευρώ; :-k

Μπορεί αλλά τους αγαπάω.

#-o