Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Κουραφέξαλα δολοφόνοι είναι.

Άντε νάναι 10-15 από αυτούς συνειδητοποιημένοι. Οι υπόλοιποι είναι φλωράκια που χοροπηδάνε σα μαιμούδες γύρω γύρω και μετά καυχιούνται στις παρέες τους ότι κυνήγησαν μετανάστες.

Αν μαζεύονταν τώρα το 10% όσων οργανώσεων (αντιεξουσιαστικών και μη) καυχιούνται ότι θέλουν να συντρίψουν το φασισμό, θα είχαμε 500 άτομα έτοιμα για όλα. Εγώ αν μου τώρα, αυτή τη στιγμή, “κάλεσμα στο πεδίο άρεως και πάμε να καθαρίσουμε τις γειτονιές από τη Χ.Α.” είχα φύγει.

Αλλά κατά πώς φαίνεται, καμία τέτοια διάθεση δεν υπάρχει, μη θυσιάσουμε και τίποτα βρε αδερφέ.
Οπότε μαγκιά των φασιστών που κάνουν αυτά που κάνουν κατά την γνώμη μου.

πφφφφ, σιγα…
στον αγιο παντελ. εχουν εδω και καιρο…:stuck_out_tongue:
παραειναι δημοκρατικοι ομως

Θέλετε ένα περίεργο κι όμως σχετικό?

Ο Πετρόπουλος, που έφαγε τις φυλακές με το κουτάλι, θεωρούσε τους δικαστές απίστευτα πιο σκατιάρηδες και σκατοψυχους απο τους μπατσους…

Το γράφει στο Εγχειρίδιο του Καλού Κλέφτη. Γαμώτο, θα έβαζα quote αλλά μου το εχουν καβατζώσει…

ωραία θα βρεθούν πολλοί αλλα ποιος θα το οργανώσει; Υπάρχει έστω και ένας που θα έκανε αυτή την κίνηση;

Από ραδιοφωνική εκπομπή ήμερα το μεσημέρι(δε θυμάμαι ποιου σταθμού), ο παραγωγός είχε θέμα την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας και έδινε το λόγο στους ακροατές.

Ένας , γύρω στα 50-60, λέει (πάνω-κάτω) ότι μένει σε σημείο αρκετά μακριά από το κέντρο της Αθήνας, αλλά χτες ήταν τόσο θυμωμένος, που πήρε την καραμπινα του (έχει, λέει, άδεια οπλοφορίας), 5-6 φυσίγγια και ξεκίνησε για την πλατεία Βικτωρίας . Συγκρατήθηκε-τον συγκράτησαν τελικά και δεν πήγε?το ανέβαλε λέω εγώ.

Σχολιο στον παραλληλογραφο…Εγω κατι τετοια φοβαμαι περισσοτερο…Και ενταξει δεν ειναι και τοσο απλο αυτο που λετε,ποσοι απο σας θελετε να βαλετε το εκφαλι σας στον ντορβα απεναντι στα ηλιθια κτηνη?Δεν ξερω αν ειναι παιδακια η οχι παντως μαχαιριες και κλωτσες μια χαρα ξερουν να ριχνουν(καλα κλωτσες και μεις.)

[B]Καστανίδης: Η Κερατέα φταίει για τη βιαιότητα των ΜΑΤ[/B]

[I]Για τα επεισόδια της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, έκανε λόγο για «παιδιά που συγκρούονται μεταξύ τους. Οι αστυνομικοί ήταν επί 4 μήνες σε συγκρούσεις στην Κερατέα δεχόμενοι μολότοφ, είναι άνθρωποι και αυτοί που έχουν αντοχές» τόνισε.

Όπως επισήμανε ο κ. Καστανίδης, υπάρχουν ομάδες που πιστεύουν στην τυφλή βία και αρκετές φορές θύματα είναι απλοί άνθρωποι. [B]Τόνισε ότι ο σχεδιασμός της αστυνομίας έχει αποδώσει αποτελέσματα… [/B]
[/I]

πηγή: http://forkeratea.blogspot.com/2011/05/blog-post_12.html#ixzz1MB9dng41

καταρχας δε νωμιζω να χρειαζεται ενας που θα οργανωσει κινησεις κλπ. μπορουμε κ πρεπει ολοι να ενεργουμε συλλογικα. το θεμα ειναι οτι τετοιες παρομοιες κινησεις οποτε συζητιουνται να γινουν το γυρναμε στο “τι? θα γινουμε σαν κ αυτους?”, “πρεπει να παρουμε τν απλο κοσμο με το μερος μας, αμα κανουμε τετοιες κινησεις ‘βιας’ θα πετυχουμε το αντιθετο”, “τους δινουμε αξια κ τους κανουμε διαφιμηση να ασχολουμαστε μαζι τους” κ αλλα τετοια που τελικα γυριζουν μπουμερακ εναντιων μας κ ευνοουν τη δραση τν αγανακτησμενων συμπολιτων μας.

κ δε μιλαω πχ για τωρα που εχουν βγει οι φασιστες κ μαχαιρωνουν μεταναστες κλπ αβερτα. αλλα κυριως νωριτερα. οταν βλεπουμε να γεννιεται το αβγο του φυδιου κ μεις απλα το παρατηρουμε απο αποσταση

απο τη μία δεν είναι και περίεργο να γίνονται τέτοιες συζητήσεις ειδικά απο άτομα που νοιάζονται για το κοινωνικό κόστος.Απο την άλλη με τις πολλές ερωτήσεις παραμένει μια στασιμότητα
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν γίνεται η στασιμότητα να παραμείνει

Chrisp, sorry κιολας, αλλα λες ακυριλες και μαλακιες ε. Αν υπαρχει καποιος πολιτικος χωρος που τοσα χρονια αντιμετωπιζει τους φασιστες σε επιπεδο δρομου, αυτος ειναι ο αναρχικος/αντιεξουσιαστικος. Μαλιστα, θεωρω οτι μερικες φορες εστιαζει τοσο πολυ στο συγκεκριμενο θεμα που μενουν αλλα αρκετα σοβαρα ζητηματα πιο πισω.

Δεν θα κατσω να δωσω παραδειγματα τετοιας δρασης επειδη δεν θεωρω το rocking το καλυτερο μερος.

παρτε εναν καριολη με μαχαιρι.

[SPOILER]απο το Εθνος ειναι η φωτο[/SPOILER]

Παπάρια μάντολες, τις μισές περιπτώσεις είμαι σίγουρος ότι τις ξέρω και είναι της πλάκας.

Τώρα που το πράμα καίει όλοι στα ζεστά σπιτάκια μας μείναμε.

Την Τριτη εχουμε πεσιματα απο μπατσους και φασιστες σε καταληψεις. Κοσμος μαζευεται στις καταληψεις/στεκια για νεες ενδεχομενες επιθεσεις και μενει εκει μεχρι το πρωι. Το πρωι ειναι η απεργια οπου στελνονται 98 ατομα στο νοσοκομειο. Το απογευμα παλι μπατσοι και ναζι την πεφτουν σε καταληψεις. Χθες εγινε η πορεια, πρεπει να εγινε και ενα πεσιμο σε καταληψη αλλα δεν εχω καλη εικονα. Καταλαβαινεις οτι αυτο το 3ημερο ηταν αρκετα βαρβαρο για τον χωρο και δεν ειναι ετσι απλα “αντε παμε να τους φαμε”.

Kαλα ρε Κρισπ, ειλικρινα τωρα, θες να κάτσουμε να ανοιξουμε τετοιου είδους κουβεντα στο ροκιν;

Όχι, το κόβω εδώ.

Aπό τον Στάθη της Ελευθεροτυπίας

Το σύνδρομο της ύαινας. Είναι τραγικό, αλλά έχει γίνει συνηθισμένο (ίσως και «χρήσιμο» να το βλέπουμε προκειμένου ο φόβος να εξαπλώνεται): ο διαδηλωτής

πεσμένος κάτω, δαρμένος, αιμόφυρτος κι όμως ακόμη ένας αστυνομικός (σε αυτήν την περίπτωση μπάτσος) να σπεύδει δέρνοντάς τον κι άλλο! με κλομπιές, με κλωτσιές κι αν μπορούσε με δαγκιές, και

ύστερα, άλλος αστυνομικός -μπάτσος κι αυτός- να τρέχει με τη σειρά του και να συνεχίζει τον ξυλοδαρμό του ανυπεράσπιστου και πλέον εξουθενωμένου διαδηλωτή, πάλι

με κλομπιές, με κλωτσιές

στο κεφάλι, παντού, με μίσος, με ζήλο, με λύσσα κι ύστερα άλλος μπάτσος, κι άλλος, κι άλλος, όλοι να δείρουν, όλοι να θανατώσουν, με ειδεχθή αγριότητα, με επιδεικτική σκληρότητα -να

χτυπούν στα μουλωχτά και να φεύγουν, σαν λαγοί, θρασύδειλοι, άθλιοι, ύαινες.

Τι μυαλά κουβαλάνε τέτοιοι άνθρωποι; τι ψυχές είναι; τι εκπαίδευση έχουν πάρει;

Σιγά μην είναι αυτοί οι τύποι «εργαζόμενοι», μάλιστα «χαμηλόμισθοι», μάλιστα «λαϊκά παιδιά που βρήκαν κι αυτοί μια δουλειά να κάνουν» -τρίχες! λουμπεναριό

είναι, με νεκρωτική αγωγή, μισθοφόροι και παλιάνθρωποι, δολοφόνοι με στολή. Και άνθρωποι να ήταν κάποτε αυτά τα αθύρματα,

τους έχουν κάνει ύαινες!

Αλλά αυτό είναι η Αστυνομία; μηχανισμός παραγωγής ταγμάτων εφόδου;

Εν δυνάμει δολοφόνων;

Μπορεί να μην είναι έτσι όλοι οι αστυνομικοί, αλλά, ως φαίνεται, είναι πάρα πολλοί που είναι έτσι.

Δεν είναι έτσι όπως τα λες πάντως, είσαι πολύ υπερβολικός. Αλλά δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η συζήτηση ούτως ή άλλως.

[SPOILER]Αυτουνού το σπίτι του εδώ στη Θεσσαλονίκη γιατί από δω είναι, είναι ακριβώς δίπλα μου. Όταν δεν είναι Αθήνα δηλαδή, αράζει εδώ. Έχει με το που πέφτει ο ήλιος εναν γαμημένο ασφαλίτη σε αμάξι μέσα και 1 χρόνο+ τώρα ακόμα δεν με έχει μάθει και με ακολουθάει, έχει και 2 γαμώσκυλα που γαυγίζουν σαν παρανοϊκά… Άι Σιχτίρ γαμημένα[/SPOILER]

καμαρώστε

[SPOILER][/SPOILER]

Gang wars εν αθήνα όποιος έχει τα μεγαλύτερα αρχίδια κερδίζει είστε ελεεινοί

Για πες σε ποιον αναφερεσαι τοχαρα.
Ασε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ και προσεχε μη σου φυγει κανενας ποντος δημοκρατικοτητας καθε φορα που ξεροντας και μη εξαπολυεις τον ‘‘πυρινο’’ λογο σου σε ολες τις μεριες.