Αλλη μια επιτυχια της ελληνικης αστυνομιας!!!Πηγαν να αφησουν την κοπελα αναπηρη [-X Ντροπη σας ρε αλητες.
τον είδαν με τα τατουάζ στο χέρι, οπότε σου λέει κάτι θα είναι αυτός…
ολα τα λεφτά το βλέμμα της κοπελίτσας που στεναχωριέται πίσω.
*μεγάλο μοσχάρι αυτός που την κρατάει
Eγώ ένα έχω να πώ…Είναι ΙΔΙΟΣ ο Κροπότκιν…αχαχ…
Έτσι έτσι… στη στενή τα αναρχικά στοιχεία :lol:
Τι να λέμε τώρα… ακόμα θυμάμαι το ξύλο που ρίχνανε τα ανθρωποειδή των ματ σε πορεία συνταξιούχων (επί Σημίτη, αν θυμάμαι καλά).
Ούτε καν, ολόιδιος ο Δαρβίνος είναι.
είχε προηγηθεί αυτό
δες τον μαγουληθρα ρε πουστη…να τον τσαλακωσεις να τον κανεις στουπι
Πρωτη του φορα σε τοσο στενη επαφη με γυναικα, great success
[B]Κατακραυγή των αυθαιρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. από τη Διεθνή Αμνηστία[/B]
Κάτσε να δεις πως το λένε …
ΑΑΑΑ ναι,
ΧΕΣΤΙΚΕ η ΕΛ.ΑΣ. :p:p:p:p
Σαν τον Κατμαν είναι ο Ματατζής…
Ρε έλεος.Γιατί επικεντρώνεστε στο ότι ο ματατζής ήταν χοντρός και τον βρίζετε και γι’αυτό?Κατηγορήστε τον με την ιδιότητα ότι έκανε αυτό και όχι ότι είναι χοντρός
Βασικά τον κοροϊδεύουμε λόγω [B][U]αυτής[/U][/B]της φωτογραφίας, που έχει την γκριμάτσα OMG πρώτη φορά φτάνω τόσο κοντά σε γυναίκα χωρίς να την πληρώσω … :lol::lol::lol::lol:
νταξ,το καταλαβαίνω αυτό ότι είναι γελοία η φάτσα του αλλά γενικά τον προσβάλανε σαν άτομο και όχι τόσο σαν μπατσο.αυτή ήταν η μόνη μου ένσταση:p
Αυρίο όσοι πάνε στην περίκυκλωση στην βουλή να έχετε το νού σας γιατί τα ανθρωποειδή της κυβέρνησης δεν αποκλείεται να ρίξουν τα ληγμένα χημικά τους…
Το νού σας!!!
ΥΓ
Ελπίζω να πέσω έξω στις προβλέψεις μου…
τον προσβαλω σαν ατομο γιατι ο αστυνομικος μου θελω να ναι gi joe…τουλαχιστον.
σημερα θεσσαλονικη ετυχε να βρεθω στα επεισοδια…χρυση αυγη (οι υμνοι απτα ηχεια και οι ασπιδες τους μου προσεφεραν αφθονο γελιο) στον αλεκο και Α.Κ με αγανακτισμενους λευκο πυργο…πολλες κλουβε,πολλες διμοιριες γυρω απο τα φασιστακια,τα οποια ηταν και περισσοτερα,και τιγκα στους λητες…απομακρυνθηκα,οταν πεσαν τα πρωτα χημικα,προς αριστοτελους…αποτι διαβασα ακολουθησαν δυνατες συγκρουσεις και τα σιστακια βγηκανε πορεια τσιμισκη.
Aπλά κάποιες διορθώσεις, δεν ήταν η Α.Κ. (σαν Α.Κ., δηλαδή) ούτε οι αγανακτισμένοι στην αντισυγκέντρωση (οι αγανακτισμένοι ήταν, δηλαδή, στο Λευκό Πύργο, αλλά δεν είχαν καμία σχέση με την αντισυγκέντρωση). Κατά τα άλλα, ναι, η αστυνομία χτες ήταν αρκετά επιθετική.
Ο Πάγκαλος ξαναχτυπά.