Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

[B][I]ωστόσο, με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος[/I][/B]

είναι ένας, σε δέρνει με ενα σίδερο, πυροβολεί δεξιά αριστερά, και μένει ελεύθερος…καλή φάση

[U]το θύμα[/U] αφέθηκε ελεύθερος από την κατηγορία ότι έβρισε αστυνομικό

βέβαια η ένορκη διοικητική εξέταση αν είναι στις καλές της και θέλει να τιμωρήσει τον αστυνομικό,μπορεί να φτάσει μέχρι και να τον μεταθέσει…έτσι για να μάθει…

αλλά για να μην ξεχνιόμαστε
[I]“οι Έλληνες Πολίτες, έχουν την καλύτερη Αστυνομία στον Κόσμο”[/I]

#-o #-o #-o

Κάποιος διάβασε την είδηση στα γρήγορα γιατί βλέπει χιλη-βενεζουελα…
sorry

λες να τον μεταθέσουν? πωωωω…κρίμα…

http://news247.gr/ellada/People-gr/o_manwlhs_kypraios_apokleistika_sto_news_247.1190346.html

Πραγματικά είναι συγκλονιστικό ότι στην θέση του θα μπορούσα να ήμουν εγώ, η μάνα μου, η κοπέλα μου, οι φίλοι μου?

Η πρόταση ?από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα’ ακούγετε γραφική όταν την ακούς, αλλά όταν την ζεις είναι σαν το τζοκερ?σου αλλάζει την ζωή?

10 χρόνια

Μιας και μιλαμε για ρατσισμο, ‘‘θαυμαστε’’ μερικα ραντομ σημερινα σχολια απο συμπολιτες μας για διαφορα γεγονοτα της επικαιροτητας :

ρε παιδιά αυτό που γίνετε στις παραλίες με τους ξένους [B]μικροπωλητές[/B], τσάντουλες, ρολογάκια , αλυσίδες χεριού ποδιού κ.α είναι το χειρότερο μου … [B]δεν είμαι ρατσίστρια [SIZE=“4”][U]απλά είναι τόσο ενοχλητικοί[/U][/SIZE][/B] και ο δήμος ή τουριστική αστυνομία δεν κάνει τίποτα …

στην αθήνα ποτε θα τους [B]κυνηγήσουν[/B]. Δεν μπορείς να περάσεις στο μέτρο από τους μαυρους και της πραματίες τους

ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ 3 -6 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ .Εσυ που ανηκεις ???στους ρουφιανους ??? Δες τα τελευταια νεα με τις συλληψεις και θα σου λυθει η απορια 4 Αλβανοι για ναρκωτικα -3 Γεωργιανοι και ενας Αρμενιος για ληστειες τραπεζων -Ενας Αλβανος με καλασνικοφ και πιστολια στο σπιτι ,κλπ κλπ …εσυ τωρα τι παρυσταννεις ???σου θιξαμε [B][U]τα[/U] αλλοδαπα[/B] […]?

Οι [B]προδότες[/B] αλληλεγγυοι και αντιρατσιστές…

ας γίνουμε όλοι ασπίδα στο πλευρό των άτυχων οικονομικών μεταναστών που έχουν γεμίσει τη νεολαία πρέζα

Τιποτα καινουριο, τιποτα ασυνηθιστο, απλα κριμα για το οτι το ανθρωπινο ειδος συνεχιζει να σκεφτεται με τοσο εγωκεντρισμο, φοβο, διχονοια και χωριστικοτητα.

εσυ τωρα τι [B]παρυσταννεις[/B]

Το έγραψε σε μία ιδιόμορφη αρχαΐζουσα διάλεκτο… Τι θέλεις τώρα άπλυτε αριστερέ; :stuck_out_tongue:

Θέλω να μάθω τι σκεφτόταν και χρησιμοποίησε “υ” και 2 “ν”.

Εγω απλα σκεφτομαι τη στιγμη που καποιος απο αυτους θα θελησει να παει να δουλεψει σε χωρα της Ενωμενης Ευρωπης και θα ζητα να τον αντιμετωπισουν (κοινωνικα) ως ισοτιμο. Δυστυχως μερικοι ανθρωποι θεωρουν τα αγαθα της ζωης δεδομενα και γι αυτο ο περισσοτερος κοσμος σημερα ειναι πραγματικα αχαριστος.

Εάν πάει να δουλέψει καθαρίζοντας τζάμια στα φανάρια, ή σαν μικροπωλητής σε παραλίες/μετρό/ πλατείες πουλώντας απομιμήσεις κτλ. πιθανότατα δεν θα τον αντιμετωπίσουν σαν ισότιμο.
Ειδικά δε εάν τύχει και βρεθεί σε κάποια χώρα παράνομα, εκεί να δεις πόσο ισοτιμία θα απολαύσει.

Δεν υποννοησα το επαγγελματικο κομματι. Ειπα ‘‘κοινωνικα’’. Και σε τραπεζα μπορει να δουλευεις, ή σε διεθνη οργανισμο. Αυτο δε σημαινει ομως οτι θα σε βλεπουν σαν ισοτιμο Ευρωπαιο. Το πιθανοτερο ειναι να σε αντιμετωπισουν ως (ελαφρως εστω) πολιτισμικα κατωτερο. Γι αυτο βλεπετε πως γκετοποιουνται σε πολλες χωρες οι Ελληνες του εξωτερικου.

Ψόφος ορ γουάτ? :-s

Eγκλεισμο σε πτέρυγα βαρυποινιτών, να γνωρίσει λιγο τον τρυφερό έρωτα ο κώλος του για να δούμε πόσο άντρακλας είναι… Κατά τα άλλα λοβοτομή και στον αγύριστο.

Από ενημέρωση μέσα από το ελεγκτικό συνέδριο,μόλις υπογραφτηκαν τα σχετικά χαρτιά για την εδώ και τώρα αγορά δύο γερμανικών αυρών(και όποιος έχει τυχει να βρεθεί σε διαδήλωση στη Γερμανία θα γνωρίζει τι σημαίνει γερμανική αύρα).Μάλιστα στην αιτιολογική έκθεση που συνόδευε το κατεπείγον του αιτήματος, τονίζονταν οι φόβοι για αυξημένη κονωνική ένταση από Σεπτέβρη.Να λοιπούν που τα λεφτά υπάρχουν.

Καλα δεν εχουμε ηδη μια που δεν εχουμε δει ακομα; 3 - 3 θα τις βγαζουν; καλη φαση…

Μπάτσοι σπάνε λεοφωρείο που μεταφέρει οπαδούς της Marseille, και ρίχνουν εντός του δακρυγόνο μη αφήνοντας τον κόσμο να βγει έξω.

Kαλά, μαλάκες ήταν και οι οπαδοί της Marseille και οι ντόπιοι συμπαραστάτες τους, που σχεδίαζαν πορεία με τα πόδια για τσαμπουκά μέχρι το Φάληρο… #-o

Πάντως το βίντεο -το έχω δει από την περασμένη εβδομάδα που κυκλοφόρησε- δείχνει για άλλη μία φορά -λες και δεν το ξέραμε- τα χάλια της ΕΛΑΣ. Τα τζάμια τα σπάνε μόνοι τους οι Μαρσεγέζοι για να πάρουν αέρα, όπως και κάποιοι φαίνεται να ανεβαίνουν στην οροφή του λεωφορείου.

πιο σωστά…:wink:

Για αυτό σε παραδέχομαι ρε Ορίτζιναλ, γιατί παρά το παραπλανητικό νικ (έχεις εξηγήσει πως έχεις πάρει αποστάσεις, το θυμάμαι) λες τα πράγματα με το όνομα τους! 8)