Εντάξει αν δεν είσαι και λίιιιιιιιιιιιιιιγο μουνόπανο δεν μπορείς να κάνεις τέτοιο επάγγελμα!Δεν περιμέναμε την χθεσινή νύχτα για να το καταλάβουμε…
Νιώθω αηδιασμένος για το σάπιο πολιτικό σύστημα και τους πουλημένους που το εκπροσωπούν, για τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ που το μόνο θέμα που προβάλλουν είναι οι φωτιές στο κέντρο και οι διαγραφές σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ, και για την αστυνομία (για να είμαι και οντόπικ στο συγκεκριμένο θρεντ) που ενώ ήμαστε συγκεντρωμένοι στην Αμαλίας στο ύψος της στάσης του τραμ και διαδηλώναμε ΕΙΡΗΝΙΚΟΤΑΤΑ, μια διμοιρία πουτάνας γιων ματατζήδων άρχισε να πετάει πάνω μας και σε γυναικόπαιδα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ χημικά με μοναδικό σκοπό να μας διαλύσουν…έχουμε πόλεμο κύριοι, καιρός είναι πλέον να απαντήσουμε στο ερώτημα http://www.youtube.com/watch?v=5iAIM02kv0g
Sorry ρε damnation τι παει να πει “εντολες εκτελουν”?
Αμα τους δινανε δηλαδη εντολη για πραξικοπημα και το εκαναν θα ηταν οκ οι τυποι γιατι απλα τους δωσανε εντολες? Και αυτοι που εξολοθρευαν Εβραιους στο Ολοκαυτωμα εντολες ακολουθουσαν. Προφανως το παραδειγμα ειναι τραβηγμενο αλλα οταν εχεις μια ολοκληρη χωρα απελπισμενη με τις μαλακιες των πολιτικων και βγαινουν να φωναξουν, και οι μπατσοι τους σπανε στο ξυλο και τους πνιγουν με χημικα, ε αμα βγει και πει “ρε παιδια, εμενα οτι μου λενε κανω…” ειναι ή δεν ειναι μαλακας? Για το λαο δουλευει ή για τον ανωτερο τον σαπιο? (Καλα η απαντηση ειναι προφανης, ολοι ξερουμε ποιους πραγματικα προστατευουν οι μπατσοι αλλα anyway).
Ο ρολος τους εχτες ηταν ξεκαθαρος. Με το παραμικρο να διαλυθει η συγκεντρωση. Μπροστα απο το μνημειο του αγνωστου στρατιωτη ημουν και μετα απο μερικα νερατζια που φαγανε, πνιξανε τον κοσμο στα χημικα. Μετα ακολουθησαν τα γνωστα γραφικα και δικαιολογημενα κιολας αφου ο κοσμος εβραζε με την συμπεριφορα της αστυνομιας. Μεχρι και γιαγιαδες ειδα να τους γαμοσταυριζουνε.
χειρότερο παράδειγμα δεν μπορούσες να δώσεις :lol:
[B]*edit[/B] για το απο κατω.σου απαντώ
Porque? Ειμαι στη δουλεια και εχει λιωσει το μυαλο μου οποτε μπορει να μην το αντιλαμβανομαι :roll:
Απλά λέω ότι πρέπει να ξέρεις που να χτυπάς.Η ευθύνη τους είναι ελάχιστη σε σχέση με αυτούς που δίνουν τις εντολές.Δεν βλεπω πάντως να καταδικαζεται απο εδώ την δράση των αναρχικών-κουκουλοφόρων-παρακρατικών-προβοκατόρων και όποιοι είναι αυτοί.Κάθε υγιείς πολίτης δεν εκπροσωπείτε και δεν μπορεί να εκπροσωπειτε απο τραμπουκους και χουλιγκανς.Τι κέρδισε ο πολίτης από αυτό χτες?Ανάπτυξη?Λεφτά?Καλη εικόνα στο εξωτερικό?Τουρισμό?Καμία ανοχή στα άκρα στο λαικισμό και στην ανομία.
Αυτό το κέρδισε σίγουρα. Σίγουρα όχι απόλυτα, αλλά από ένα μεγάλο μέρος των ευρωπαίων και όχι μόνο.
Κάνε μία βόλτα από τα ειδησεογραφικά site άλλων χωρών, διάβασε και τα σχόλια των αναγνωστων, να δείς με τι σεβασμό μιλάνε για τον αγώνα των ελλήνων.
Και κλείσε την tv!
Σε καλυτερες συνθηκες, ο πολιτης θα μπορουσε να εκπροσωπηθει απο τους βουλευτες που εχει εκλεξει. Προφανως αυτο το ενδεχομενο ειναι αστειο σημερα οποτε ο καθε βουλευτης εκπροσωπειται απο την ατομαρα του. Εγω παντως απλους πολιτες εβλεπα εχτες να βριζουν τους μπατσους και ακομα και να τους πετανε αντικειμενα μαζι με τους “αναρχικους”. Δεν ειδα καποιον αναρχικο να εκπροσωπει αλλους. Προφανως δεν φταιει σε κατι ο ανθρωπος που χανει την περιουσια του και προφανως το καταδικαζω αλλα τουλαχιστον απο εκει που ημουν εγω εχτες δεν ειδα τετοια περιστατικα. Μονο κοσμο απο ολες τις ηλικιες και ιδεολογιες ακομα, ενωμενο να τους κραζει.
Εντιτ. Ο καθε βουλευτης εκπροσωπειται απο την ατομαρα του ειπα? Εχω οντως πηξει στη δουλεια… Ο καθε πολιτης εννοουσα.
Μην απαντατε στον καθυστερημενο και τσιμπηστε βιδεακι.
Ρε μπετόβλακα damnation τι έχεις να πείς για οργανωμένους νέους στο λάος που μπαίνουν μέσα στα μπλοκ των αναρχικών και ανακατευθύνουν τη δράση, δίνοντας παράλληλα και πολύτιμες πληροφορίες για τη θέση του πλήθους1 Γιατί πολλοί απο τους παρακρατικούς που λές, είναι οργανωμένοι στο κόμμα σου
Μετά από το παραπάνω βίντεο, εδώ έχουμε άλλο ένα που αποκαλύπτει την άθλια επίθεση κι άλλης παρακρατικής ομάδας προβοκατόρων-κουκουλοφόρων-μπαχαλάκηδων-αναρχικών-αντιεξουσιαστών-ελευθεριακών-χούλιγκαν-ουγκ-σωματέμπορων εναντίον της πιο τίμιας εργατικής ομάδας που δοκιμάζεται τον τελευταίο καιρό, των αδιάφθορων φρουρών της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας, των παιδιών του λαού που απλά εκτελούν εντολές των νόμιμα εκλεγμένων αντιπροσώπων του.
το 2ο βιντεακι ειναι τραγικο. δεν φαινεται να υπαρχει ο παραμικρος λογος. ωστοσο στο 1ο βιντεακι οι μπατσοι την πεσανε σε ατομα που καταστρεφανε δημοσια περιουσια (καφετεριες που καλα τις σπαγανε βεβαια με τη γαμωαισχροκερδια) και τους ριχνανε τραπεζια την ωρα που περνουσανε απο κει. δεν ειναι παραλογο.
οπως επισης δεν ειδα και πολλα καναλια να λενε οτι ο κοσμος εχει αραιωσει στις 9. εγω 1η φορα το ακουσα στις 11.30-12.00. (αυτο σε σχεση με τα σχολια κατω απο το βιντεακι)
Οι της ΔΕΛΤΑ είναι ύψιστοι μαλάκες, μετά τα ΜΑΤ. Αρχικάγκουρες, παπάκια, σούζες και πέσιμο σε κανά γκομενάκι στην ερμού που αράζουνε με το ύφος του υπεργαμήκουλα.
Θυμάμαι ένα βράδυ περνούσα από Ομόνοια με το αμάξι και ένας παπάρας στην αριστερή λωρίδα μπροστά μου είχε πάρει στο κυνήγι με το γκλομπ στο χέρι ένα σκυλί που απλά του γάβγιζε. Οκ, πως συγκρατήθηκα και δε πέρασα με το αμάξι από πάνω του η ψυχή μου το ξέρει εκείνη την ώρα.
Ε ναι φέρονται όπως κάθε άλλος που λαμβάνει έστω και λίγη ψευδο-εξουσία στα χέρια του. Σε κάθε πορεία οι ΔΙΑΔΕΣ κάνουν tour με τις μηχανές τους και βαράνε όποιον βρούνε απο πάνω. Ε εκείνη την ώρα πώς να μην τους πιάσεις απο την μηχανή και να τους ‘κατεβάσεις’.
αστους δε πειραζει, καλα τους γαμαει η ΕΒΓΑ τοσα χρονια
αστειο δημοσιευμα με το οποιο γελαγε ο κοσμος στα κλαμπ.ελεεινη προσπαθεια μεριδας δημοσιογραφων[παντα ανωνυμα] να χρεωσουν τα επεισοδια του εξαλλου με το νεο μνημονιο κοσμου στους ‘κακους’ των γηπεδων και να τους πιστεψει η καθε θεια στο χωριο της
σε ολες τις πορειες φυσικα υπαρχει και νεος κοσμος που ασχολειται με αθλητικα-γηπεδα κλπ αλλα ποτε δε προκειται να γινει κατι οργανωμενο και καλυτερα κιολας
Θα γελασεις καλα οσο θα σου μπαινει το αγγουρι…
Εκτος και αν εισαι φοιτητης του εξωτερικου με ονειρο να πετυχεις στην (αχ) αγορα εργασιας/φοιτητης ιδωιτκου ιδρυματος στην ελλαδα με ευκαιριες για κανιβαλισμο και ατομικη ανελιξη/φοιτητης δημοσιου πανεπιστημιου με ιδιες προσδοκιες και λοιπα ωραια και αρα καλα κανεις και γελας.
Καποιος να βαλει και το αλλο βιντεακι με τον γερο απο ερμου με το ματωμενο κεφαλι που παει να μπεις μπροστα στουε Δελταδες… Γαι τον ντεντμητ αυτο…
Γενικα θεωρω πως ειναι χειροτερο σωμα και απο τους Ματαδες οι συγκεκριμενοι.
Όσον αφορά τους δι.ασ. να 'γιάσει το χέρι αυτών που τους την έκαναν με τα σχοινιά.
Φαντάζομαι τέτοια γελοιοποίηση, δεν τη χωράει ο μεγάλος τους εγωισμός.
@Ninpo να κ ένα ανάλογο βίντεο.
αυτοκτονησε λεει ματατζης στα αποδυτηρια τους.