Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Ρε zouglau μην αποπροσανατολίζεις τα πράγματα γιατί δίνεις ακόμα και σ’αυτούς που δεν έχουν καταλάβει καλά τι έγινε να λένε άλλα αντι άλλων.

Παιδιά για τελευταία φορά, αφήστε τα μπάχαλα κι ας πούμε για το παιδάκι και την παρέα του.

3-4 παιδιά ήταν, έβρισαν τους μπάτσους και πέταξαν ένα μπουκάλι (ΣΚΕΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ, ΟΧΙ ΜΟΛΟΤΟΦ), πήγαν χαριλάου τρικούπη ν’ αφησουν το μπατσικο, γύρισαν, μπαμ μπουμ και τέλος.

Ούτε σαματάδες με καδρόνια υπήρξαν απο τα παιδιά, ούτε μολοτοφ, ούτε ζημιές περαιτέρω στο μπατσικό.

Άρα νίχιλιστ μάντεψε, δεν υπήρξε επίθεση!~ (στα πλαίσια που αναφέρεσαι εσύ, τώρα μπινελίκια αν τα θεωρείς αρκετά για να σκοτώσεις κάποιον, παίζει πρόβλημα).

kostaki666 είσαι αστείος θαρρείς ε;
μαγκάκι; κουλ τυπε;

κοιτάζω την οθόνη.

BAN διάβασε την πρώτη πρόταση που έγραψα.

Ε τότε ρε νιχιλιστ σόρρυ αλλά δεν έχουν και πολύ βάση αυτά που λες σχετικά με το χτεσινό γεγονός.

Χαχαχαχ, δεν το πιστεύω ρε φίλε, λουνατικ την επόμενη φορά που θ’ αράξω Μεσολογγίου για να πιω μπύρες θα φέρω και πλεκτό μαζί μη νομίζεις ότι πήγα για φασαρία ε.

Ρε παιδιά, οι μπάτσοι δεν κάνουν δουλειά γραφείου για να μπορεί να την κάνει οποιοσδήποτε. Τι πάμε να δικαιολογήσουμε; Υποτίθεται ότι ξέρουν ν’ αντιμετωπίζουν καταστάσεις, ποιά άμυνα, ανθρωπιά και μαλακίες; Όταν τους επιτίθονται 30 άτομα άμυνα είναι να τους κάνουν 29; Αστυνομικός δεν μπορώ να γίνω εγώ που μπορεί να τα πάρω στο κρανίο με το παραμικρό, μπορεί να έχω ψυχολογικά, μπορεί να τρομάξω μ’ ένα “μπου” κτλ κτλ.
Όπως και να ‘χει πάντως, ντροπή σ’ αυτούς που στρατεύουν ανήλικους που το αίμα τους βράζει.

Οταν λες οτι ενα παιδι 15-16 χρονων ηθελε να σκοτωσει η να πεθανει, οπως και αν το εννοεις αφου δεν το λες στα ελληνικα, σορυ αλλα δε ξερεις τι σου γινεται.

Τωρα ειδα τα ποστ του Κωστη,σορυ για το ακυρο.

Ρε Κωστη,τραβα γραψε στο βαριεμαι,μονο γι αυτο εισαι.

Βασικά είχα ετοιμάσει ένα μεγάλο ποστ αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να το ποστάρω. Ο καθένας( όπως και εγώ φυσικά) κρίνει ανάλογα με τα προσωπικά του βιώματα και ανάλογα με την ιδεολογία του, την τάξη που ανήκει αλλά και τον δικό του ηθικό κώδικα. Go on… καλά το φάγανε το μαλακισμένο , τι δουλειά είχε στα εξάρχεια με τους αναρχικούς να πετάει μολότοφ, καλά αυτοί οι γονείς του δεν νοιάζονταν για το παιδί τους, οι αναρχικοί καίνε την περιουσία του κοσμάκη , οι αστυνομικοί και αυτοί άνθρωποι είναι που θέλουν το καλό μας. Καλό / Κακό και τίποτα άλλο. Cheers 8)

Ρε BAN μην τρελαίνεσαι και διάβαζε καλύτερα. Δεν έγραψα τίποτα για το χθεσινό γιατί δεν μ απασχολεί το θέμα!
Απάντησα γενικά στα γραφόμενα του zouglau. Αυτό είναι όλο.

αυτό που εννοώ για να στο πω και στα ελληνικά ειναι οτι εχοντας αγνοια κινδυνου,πήγαινε γυρευοντας…Οταν μπλεκεις μ αυτα ειναι 50-50 οι πιθανότητες…Μαλλον δε θα ξερω τί μου γινεται…

οτι γουσταρω ειμαι
και αν σου αρεσει

ΒΑΝ και κοστίς, αν δε μπορείτε να συνυπάρξετε σε ένα τόπικ, φύγετε από αυτό. Η συζήτηση, παρά τη διχογνωμία που υπάρχει από το θέμα, έχει γίνει σε κόσμια πλαίσια. Ας μη τη χαλάσουμε. Ευχαριστώ

Αυτό το ποστ θα αυτοκαταστραφεί σε 5 λεπτά

Όμορφα, απλά μην συνεχιστεί όλη αυτή η σύγχυση με το παιδί και τα μπάχαλα γιατί η Λούνατικ ακόμα πιστεύει ότι το παιδί πήγε να παίξει ξύλο με μπάτσους χτες βράδυ και γούσταρε να φάει καμια σφαιρα για να 'χουμε κι εμεις κατι σημερα να συζητάμε.

Wretch για εκατοστή φορά, δεν υπήρχαν 30 άτομα. Αν ήταν 30 ρε θα γυριζαν 2 μπάτσοι να τους κολλήσουν;
Τι λέμε τόση ώρα, έλεος πια.

γι αυτο πυριβολησε 2 φορες στον αερα για να τους τρομαξει αλλα αυτοι συνεχισαν και εγινε το μοιραιο

θα συνεχίζεται για πολύ αυτό με το φασιστάκι;; προσπαθώ να τον αγνοήσω αλλά δεν μ’ αφήνει

Και 2 να ήταν, είναι άμυνα να τους κάνει 1; Ο αριθμός 30 είναι επειδή αυτό θυμάμαι από χθες βράδυ, άραξε, δεν χάρηκα που σκοτώσανε έναν κακό αναρχικό.

εδιτ/ Κωστή, ευτυχώς που δεν πέρασες αστυνομία.

Ναι,αυτοι φταινε,καλα να παθουν.

Σου ειπα πιστευω οτι πηγε για κεντημα…Καλύφθηκες?Για καφε στα Εξαρχεια πάντως δεν ειχε πάει…
Και ειναι πολυ συγκεκριμενη η δραση αυτων των ομαδων των 5(?) ατόμων εκτος αν φυτρωσα σημερα στην Αθηνα…οποτε σε παρακαλω να με διαφωτίσεις…

Κουλ τυπε για μια ακομα φορα το πιασες το νοημα. +1 απο εμενα.

Άκου φάση. Κατέβασα στην Αθήνα το nintendo 64 που έχω και μαζευτήκαμε πριν 3 μέρες σπίτι με τα παιδιά και αφού είχαμε και 4 χειριστήρια παίζαμε ολο το μεσημέρι και τ’ απόγευμα mario party 3 και mario kart και james bond golden eye, τέλειο σκηνικό, βρίζαμε κι ο ένας την παναγία του άλλου οι αλήτες. Μετά πήγαμε cusco να πιουμε καμια μπυρα τα τσογλάνια, ήμασταν φοβερή ομάδα, καλύτερη από τους 5 χτεσινούς κακούς!!`

http://www.zougla.gr/news.php?id=15945

Εχει λεει και βιντεο.