το γκρουπ στο facebook, νομίζω το άνοιξαν συμμαθητές του παιδιού…
Γιάννη και τα κόμματα μέλος της κοινωνίας είναι.Δεν τα γουστάρεις ναι , αλλά δεν μπορείς να το αποκλείσεις.
O Μελίστας καταδικάστηκε πρωτόδικα σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση με αναστολή και σε δεύτερο βαθμό αθωώθηκε στις 25/1/1990 από το Εφετείο, με δικηγόρο τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο[6] καθώς του αναγνωρίστηκε ως ελαφρυντικό το ότι ήταν “εν βρασμώ ψυχής”. Η αθώωσή του προκάλεσε νέα σοβαρά επεισόδια με κατάληψη του Πολυτεχνείου από δυνάμεις της αριστεράς και αναρχικούς.
Λετε να επαναληφθει και εδω η ιστορια…?
Και η ιστορια ξαναγραφεται.Ελπιζω αυτη τη φορα η τιμωρια να ειναι πιο δικαιη.
Αν ερθουν στην πορεια (εν τω μεταξυ μιλαμε για μια υποτιθεμενη πορεια ακομα) και τηρησουν χαμηλο προφιλ αναλογιζομενα τις εμμεσες ευθυνες τους, χωρις πανο “αντεπιθεση λαε κτλ” μαγκια τους
Γενικά σε όλες τις ειρηνικές πορείες παίζουν σικέ φάσεις… Όταν η πορεία είναι ειρηνική πάντα βρίσκεται κάποιος ξεκάρφωτος να πετάξει 2-3 πέτρες στη διμοιρία και να αρχίσει η “αντεπίθεση” με ξύλο αδιακρίτως σε όλη την πορεία…
Κοινώς, όλοι συμφωνούν με αυτό το επιχείρημα αλλά ρεαλιστικά δεν είναι πραγματοποιήσιμο για μεγάλης κλίμακας πορείες…
Δυστυχως ετσι ειναι…
Κοίτα να δεις που είναι καλό να διαβάζεις κάποια πράγματα ε. Βλέπεις ομοιότητες μεταξύ περιστατικών, παρατηρείς συμπεριφορές και ανθρώπους. Κοίτα να δεις σύμπτωση με τον Λυκουρέζο ε? Την δουλειά του έκανε ο καλός (πρώην) βουλευτής…Κακοί και επικίνδυνοι αναρχοκομουνιστές, τρελές σφαίρες και κλιντ ίστγουντ μπάτσοι. Άσυλο, παραιτήσεις, ξύλο. Κοίτα να δεις ρε ομοιότητες…
αν είναι μαζική δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν είναι τόσο χαζοί.
Εγώ προβλέπω ελάχιστη εκμετάλλευση του γεγονότος από ΠΑΣΟΚ και λαϊκισμό όσο δεν πάει από τις μικρότερες παρατάξεις (η κάθε μια ανάλογα με το κοινό της). Δεν περιμένω σοβαρή αντιμετώπιση από τα μεγάλα κόμματα. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος…
Λυκουρεζος… σεσημασμενος ακροδεξιος, δικηγορος των Καρατζιτς, Μιλοσεβιτς… στο να υποστηριξει εναν φονια αστυνομικο θα κολλουσε?
και βαζελος…:roll:
Παραιτηθηκε αποψε ο Βασιλης Καπερναρος, ο ενας απο τους δικηγορους των δολοφονων του 15χρονου.
Στο city fm του αποδωθηκε η τηλεφωνικη δηλωση:
“Ειμαι γιος αστυνομικου αλλα εχω και γιο 15χρονο”
ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΣΤ ΕΔΩΜΕΣΑ! τελος
To video που ολοι ειδαμε πειραγμενο απο τα μπουμπουκια του μεγκα.
http://www.megatv.com/summaries.asp?catid=14539&subid=2&tag=11465&pubid=1042734
Πηγη : http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=934933
δεν αναφέρομαι σε επίπεδο ιδεολογίας περί τρόπων αντίδρασης. ο καθένας ο,τι πιστεύει
από κει και πέρα 2 απλά πράγματα όμως αξίζει ν αναφερθούνε για όσους κοιμούνται ύπνο βαθύ (και κρατώντας πάντα στη σκέψη μας ότι σε όλες τις “κοινωνικές” ομάδες υπάρχουν ηλίθιοι σκατοκέφαλοι και ότι αυτό το διήμερο η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως με ό,τι συνεπάγεται αυτό).
οι υποτιθέμενοι αναρχικοί (γιατί οι περισσότεροι απ αυτούς δεν έχουν ιδιαίτερη επαφη με την αναρχία) σπανίως σπάνε το μαγαζάκι του κυρ κώστα. σπάνε τράπεζες (λες και πληρώνουν αυτές για την αποκατάσταση της τζαμαρίας…) και άντε και καμμια πολυεθνική ή κάναν επιχειρηματικό κολοσσό. μία και μοναδική φορά που συμμετείχα σε πορεία που δεν τερμάτισε στο πολυτεχνείο αλλά προχωρούσε προς πάντειο, είχαν κάνει γυαλιά καρφιά όλες τις τράπεζες (και είναι πάααρα πολλές εκεί) στο πέρασμα της πορείας (όντας έξω απ την αλυσίδα περιφρούρησης, όπου αυτή δεν έσπαζε) αλλά δεν άγγιξαν άλλο κατάστημα. προφανώς δεν το λέω μόνο βάσει αυτής της εμπειρίας μου, απλά είναι πολύ τρανταχτό δείγμα. έχει τύχει βέβαια μπροστά στα μάτια μου να επιτίθενται σε μηχανάκι διερχόμενου (είπαμε, μαλάκες υπάρχουν παντού). κατά κανόνα όμως επιτίθενται στην περιουσία του μεγάλου κεφαλαίου. το ερώτημα είναι βέβαια “τότε ποιοί καταστρέφουν κατά κανόνα την περιουσία του απλού κοσμάκη?” χμ.
δεύτερο φακτ. φυτεμένα (από τα όργανα της τάξης) σκόρπια άτομα ή και ομάδες ατόμων μέσα στις πορείες. γιατί άραγε… δε θα ξεχάσω ποτέ την μπροστά στα μάτια μου “αποκάλυψη” ενός μπάτσου με πολιτικά μέσα στο μπλοκ, ο οποίος για να γλιτώσει απ την οργή του πλήθους ξέφυγε κ όρμησε προς τις γραμμές των συναδέλφων του που συνόδευαν απ το πλάι την πορεία και κρύφτηκε από πίσω. το τι ξύλο έπεσε μετά, δε λέγεται. πρώτη φορά φοβήθηκα τόσο πολύ σε πορεία. καμμια φορά ξεκινάνε και έτσι επεισόδια. έχω δει και το θεΐκότερο όλων στην εθνική τράπεζα ακαδημίας με ζωοδόχου πηγής. είμαι καλοντυμένος για να πάω σε εξετάσεις για δίπλωμα πιάνου μιας φίλης μου ημέρα που γίνεται συλλαλητήριο και πα να βγάλω λεφτά απ το ατμ. μια 12 αραματατζήδες κάθονται και τα λένε φιλικά και τελειώς απροκάλυπτα με 2 “παιδιά” με τσάντες πόλο. η μία τσάντα είχε μέσα ντουβάρια, το δα με τα ίδια μου τα ματάκια, η άλλη δεν ξέρω. το μόνο σίγουρο είναι πως δεν τους είχαν συλλάβει.
το κεντρικό θέμα είναι πως το σημαντικότερο όλων είναι η εντύπωση και η πίστη περί του κοινωνικού γίγνεσθαι που θα αποκτήσει ο μέσος πολίτης. εκεί τα ελέγχουν μια χαρά τα πράγματα προς το παρόν…
εδώ θα συμφωνήσω 100%. μόνο ο γκάντι κατάφερε να διαφωνήσει επιτυχώς.
αν και είμαι ήπιος άνθρωπος, θα θελα να φάνε βρωμόξυλο πολλά υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. ακόμα κι αν δεν αλλάξει τπτ, τουλάχιστον ας τιμωρηθεί μια φορά κάποιος για το γαμώτο ρε παιδί μου.
Γι’ αυτά τα 2 φακτς χρειάζεσαι να έχεις πάει σε καμιά πορεία. Από τη τιβί πολλά συμπεράσματα βγάζεις.
Οντως,καμμια ομελετα δεν γινεται αν δεν σπασεις αυγα,και καμμια επανασταση δεν ειναι αναιμακτη,εκτος αν περιμενεις οτι αυτος που εχει να στερηθει την κουταλα του και το μαστιγιο του δεν θα σε πολεμισει και δεν θα αντισταθει.Απο κει και περα ομως η βια μπορει να δικαιολογηθει μονο μεσα σε καποιο ορισμενο πλαισιο,να εχει καποιον σκοπο να επιτυχει,να ειναι δηλαδη μια πολιτικη πραξη.Οταν γινεται μεμονωμενα και εν βρασμω δεν φερνει κανενα αποτελεσμα…Οταν σπαν αναρχικοι η αντιεξουσιαστες μια τραπεζα η κανεμια μερσεντα χεστηκα,μην πω οτι το ευχαριστιεμαι κιολας.Ελπιζω καποια στιγμη η οργη να διοχετευτει συστηματικα και αποτελεσματικα και να γυρισουν τουμπα παααααααααααααααρα πολλα πραγματα που σημερα τα δεχομαστε για δεδομενα…Με τον καλοπαιδισμο δεν καταφερνεις και πολλα,καποια πραγματα για να αλλαξουν πρεπει να πεσουν τα μπουνιδια εκει που πρεπει και σ οσους αντιστεκονται…Ειδομεν,μακαρι καποτε ο αναβρασμος που επικρατει γενικοτερα στην κοινωνια να ευοδωθει και να προκαλεσει εξελιξεις.Φυσικα σε ολα πρεπει να υπαρχει και καποιο μετρο και μια σοβαροτητα,το να σπαν τα αμαξακια μεροκαματιαρηδων ειναι τραγωδια
Χαχαχαχαχαχαχ σορρυ αλλα τωρα το δα αυτο.
Κατι εχει ο αερας στην σπηλια του νταβελη.
Ολοι ξερουμε οτι στην Αμερικη η εγκληματικοτητα ειναι μηδαμινη και οι μπατσοι ειναι αγιοι και δεν πυροβολουν κανεναν. Μονο αν πουνε “freeze” και ο υποπτος κουνηθει, του την αναβουνε. Ρε γμτ θα ακουστω καπως τωρα αλλα σε θεματα που δεν με παιρνει δεν μιλαω. Μην πετατε τετοια ποστ και μου σηκωνεται η τριχα. Show some mercy.
Τωρα το ειδα κι εγω αυτο…Κατ’ αρχας Κωστα,αμα συγκρινεις την δολοφονια με την καταστροφη περιουσιας γενικα,τι να πω,εχεις ενα μικρο θεματακι με τις προτεραιοτητες σου,ψαξου λιγο.Και δευτερον δεν μιλαμε καν για καταστροφη περιουσιας.Το πολυ πολυ απ’ οσα εχω ακουσει να εσπασαν κανα τζαμι του περιπολικου και ο αλλος ο μαλακας δεν ξερω κι εγω τι στο διαολο πηγε να κανει.Και οσο για το αν λεει κανεις εκνευριστικε,ανθρωπος ειναι κτλ οχι μονο τωρα αλλα γενικα για μπατσο,το να γινεσαι αστυνομικος και να κουβαλας οπλο ειναι τεραστια ευθυνη και εχεις παρα πολλες υποχρεωσεις.Οι αστυνομοι δεν ειναι για να δερνουν και να πυροβολαν οσους δεν γουσταρουν.Αμα εχουν νευρακια και ειναι οξυθυμοι να παν να γινουν φουρναρηδες και οχι αστυνομοι.Αν θελουν να γινουν μπατσοι ξερουν απο πριν τι θα αντιμετωπισουν και το αποδεχονται.Τι να πω ρε πουστη,τους περναν και απο ψυχολογικο ελεγχο υποτιθεται,με τον καθε μαλακα εκει μεσα.Και σκεφτειτε οτι αυτο το αρχιδι του πληρωναμε το μισθο τους εμεις και οι γονεις μας.Τι να πεις ρε πουστη δηλαδη,τι αλλο θα δουμε σε αυτην την κωλοζωη
σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, απλά τους εβριζαν και έσπασαν ένα μπουκαλι (μπυρας?) ουτε καν προς το μέρος των αστυνομικων. και μιλαμε για 15χρονα που γιορταζαν καποια γενεθλια η κατι τετοιο. και οι μπατσοι γυρισαν πισω για νταιλικι με σκοπο να δολοφονησουν. απλα.
με αλλα λογια, θα μπορουσες κιεσυ, kostis013, να ησουν στη θεση του νεκρου παιδιου. ε ρε πλακα που θα ειχε τοτε ε? χαχαχα
Originally Posted by kostis013 View Post
αστυνομικος με 10 χρονια υπηρεσια στα εξαρχεια!!!δεν νομιζω να επαθε κριση να εβγαλε το οπλο και να αρχισε να βαραει για πλακα!!!
[SIZE=“4”][SIZE=“5”]
μωρε καλα εκανε[/SIZE][/SIZE]
δεν εχουν δικαιωμα αυτα τα @@ να σπανε και να καταστρεφουν την ξενη περιουσιαδηλαδη στην αμερικη που πυροβολουν αμεσως και αυτα τα φαινομενα ειναι ελαχιστα ειναι μαλακες?
MΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! =D>=D>=D>
συγχαρητηρια…