δικο σου ειναι το κομματι?
πειτε μου πως ΠΑΛΙ υπαρχει, και θα φαω τις πενες μου…
κομματακι π βγαλαμε ψες…και σημερα ειπαμε να τ τραβηξουμε… το σολο ειναι της στιγμης…και θα βελτιωθει…και το τελευταιο ριφφ το ιδιο… πειτε μ γνωμες παρακαλω.
μ’ αρέσει :thumbup:
Καλή φάση!
θενξ πολυ αγορια <3
Αν και στην εισαγωγή φαίνεται σαν οι Μετάλλικα να διασκευάζουν το Pull me under, είναι εκπληκτικό πόσο καλά έχεις αφομοιώσει τους Exodus και τους Death Angel. :!:
(Βασικά δεν ξέρω αν τους ακούς καν τους δεύτερους, αλλά ΟΚ)
Bασικά αρκετά καλό είναι. Αντί να ποστάρεις μαλακίες στο φόρουμ, παίχτε, παίχτε και παίχτε μουσική! Και ακούστε περισσότερη μουσική! Και βρείτε και τραγουδιστή και μπασίστα.:rockon:
γαματο παπαρδελας. thrashhhhh! και ντεθιζει με εναν μοναδικο τροπο. θυμιζει τα βαιμπς του call of ktulu
θενξ πολυ παιδια!.
@RedRum
μεγαλη λατρεια οι death angel και λατρευω τον τροπο που παιζουν!..να σου πω την αληθεια και μενα η εισαγωγη με παραπεμπει σε κατι σε 'ταλικα…αλλα μου αρεσει πολυ ο τροπος που αλλαζει σε ντιστορσιον…! τραγουδιστη εχουμε! δεν εχουμε γραψει ακομα λογια ομως! το μπασσο ειναι κατι που μας εφυγε και ψαχνουμε προς το παρον!..
θενκιοοο μαριααανααα
Άντε μπράβο, το βαλα να το ξανακούσω και το βρίσκω το ίδιο καλό. Καλή συνέχεια και στις συναυλίες ΜΟΝΟ με φανέλα ΠΑΟΚ και Σάλπι! :lol:
Ωραιο ρε παπαρδελα! Keep on!
Βρειτε και 2η κιθαρα να ειναι ακομα πιο γεματος ο ηχος
ωραίο παπαρδέλα ! η αλήθεια είναι πως η αρχή τουλάχιστον φέρνει πολύ σε μετάλικα , αλλά όσο προχωράει το κομμάτι γουστάρω ακόμη περισσότερο … ιδέα μ ή με λίγες αλλαγές μπορεί να γίνει επικ το κομμάτι ?
άντε συνέχιστε έτσι κ βρείτε μπασίστα !
Πολύ ωρέο το κομμάτι παπαρδέλα!σου έκανα και comment,θάβαζα 5σταρς αλλα το βγάλανε οι μαλάκες…απο το 0:58 - 1:20 θυμίζει stormrider απο iced earth.
εδιτ: λίγο φώς δεν είχατε?ο κιθαρίστας φένετε ελάχιστα
@diskovolos εχουμε καποιες αλλαγες στο μυαλο μας! και κατι πιο γεματο για το τελος…διαφορετικο ριφ…γιατι αυτο ηταν της στιγμης στο βιντεο…οπως και το σολο θα αλλαξει!
@ektoras \m/ εγω ειμαι ο κιθαριστας. και ειναι σκοτεινο το μερος…αλλα δεν μας εκοψε να αναψουμε φως
Ετσι παραδελουα!Κοψε τις παπαρδελιες και γραψε ΜΕΤΣΑΛ!!
Eπισης πολυ ωραια ντραμς!
Μια φορα και εναν καιρο προβαροντας ενα σημειο απο ενα κομματι μας στο στουντιο…
Rhino Hemorrhoids pt3(still in pain)
Τι θα λεγατε να αφηνουμε εδω οτι βιντεο με διασκευες εχει ανεβασει ο καθενας απο εμας? Κανω την ταπεινη αρχη με εμενα…περιμενω και τα δικα σας
Παρεπιπτοντως, ζηταω ατομα για μπαντα. Πληροφοριες εδω http://www.reverbnation.com/johntasoulas
Επικοινωνια στο itasoulas@yahoo.com
Ωραιο thread…και με την σειρα μου!!
Τραγουδαω !!
υπαρχει θρεντ για τα δικα μας βιντεο στο Μusicians Corner
punk rock Ρεεεεεεεε!
going all the way