Τι ακούτε τώρα Vol. 666 (Part 1)

Εγώ λοιπόν είμαι στη δεύτερη ακρόαση τούτου δω αυτής της πανάγνωστης μπάντας από το Λίβερπουλ

Όσοι γουστάρετε σύγχρονο θρας που να επεκτείνεται και προς άλλες κατευθύνσεις, και με μελωδικά φωνητικά αλά Anthrax (αλλά καλά), δώστε μια ευκαιρία, μετράνε

1 Like

Για να δούμε τι θα ακούσουμε.

6 Likes

5 Likes

Gudvangir - Slik elven renner

Υπέροχο νορβηγικό funeral doom metal

2 Likes

5 Likes
2 Likes

14 Likes

Ωρα και παλι για ενα απο τα καλυτερα bootlegs που εχω ακουσει ποτε μου. Η τελευταια συναυλια του αμερικανικου leg της blues περιοδειας του Clapton το '94. Μουσικοι; Δυναμιτες. Μπαντα; Αν υπαρχει ορισμος της “καλολαδωμενης” (κυρια μου), τον διεκδικουν. Ατμοσφαιρα; Τη νιωθεις στο πετσι σου. Ηχος; Εκπληκτικος για audience ηχογραφηση. Βοηθαει οτι ειναι σε κλαμπακι. Παθος; Τα ακουστικα θα λιωσουν μεσα στα αυτια σας, ο Eric ειχε πραγματικα ευχαριστηθει παρα πολυ αυτη την περιοδεια κι αυτο ακουγεται. Ειδικα το διδυμο Early In The Morning και Every Day I Have The Blues, ειναι ντελιριακο. Το Five Long Years, διαστημικο. Τα blues standards περασμενων δεκαετιων ανεβαινουν επιπεδο στα χερια του Clapton και της φοβερης του μπαντας. Αν καποιος εχει την εντυπωση οτι ο Clapton ειναι ενας pop κιθαριστας με χαζοχαρουμενα τραγουδακια, απλως ακουει αυτο, στο οποιο σχεδον κανενα τραγουδι δεν ειναι δικο του, και βλεπει κυριολεκτικα μεσα στην ψυχουλα του καλλιτεχνη. Ενα και μοναδικο μειονεκτημα εχει, οτι λειπει το τελευταιο τραγουδι της συναυλιας :grinning:

9 Likes
2 Likes

Φοβερό άλμπουμ! Ελπίζω να το κόψουν ξανά σε βινύλιο.

2 Likes

Φοβερό tracklist, αν η παραγωγή ήταν καλύτερη θα μιλούσαμε για εξαιρετική συναυλία.

5 Likes

Hey ho, let’s fucking go
Hey ho, let’s get up and rock n’ roll.

6 Likes

Πάμε λοιπόν άλλη μία - και σίγουρα όχι τελευταία - φορά!

9 Likes

9 Likes

Φανταστικός δίσκος, πανίσχυρο χέβυ μέταλ.

2 Likes

Βγάλε κάποτε επιτέλους το τρίτο φουλένγκθ μωρή Γουοτστάρα…

2 Likes

Κάτι έχει το νερό στην Αυστραλία

Βράζει λίγο η Αθήνα ε;

Τεσπα, ξύπνα ντουμντεθμεταλλα, για να πεσεις στον αιώνιο λήθαργο.

Pain Effulgence | INNUMERABLE FORMS | Innumerable Forms

2 Likes