Τι ακούτε τώρα Vol. 666 (Part 1)

1 Like

Motorama - Poverty

1 Like

:ok_hand:

8 Likes
4 Likes

ENEMY IN MIRRORS | Solicitor

βγηκε σοβαρο πραγμα σημερα βλεπω

3 Likes

7 Likes

12 Likes

Με πολύ μεγάλη προσοχή στο αυτοκόλλητο!

9 Likes

Τι έπαιξε με το αυτοκόλλητο ?
Γενικά μη κοιτάς που έχω πορωθεί με το περιεχόμενο , η συσκευασία είναι αδιανόητα απαράδεκτη
Η blast είναι για πολλές φάπες

2 Likes

Μεγάλη αλήθεια, μιλάμε λες και παίρνεις cd απο περιοδικό, που είναι τα παλιά τα digipack?

1 Like

Μη πας παλιά πολυ θυμίσου το digibook του medusa
ποσο μαλάκες
γενικά τα έχει πάει καλά στο promotion αλλά εκεί (στα cd) ντάξει το γάμησε
Ουτε καν οι στίχοι δεν διαβάζονται (θέλεις φακό κανονικα)
κοιτα και αυτή την ανακοίνωση του metal era

Ενημέρωση για τους φίλους των Paradise Lost:

Μετά απο επικοινωνία που είχαμε απο τον επίσημο προμηθευτή της Nuclear Blast στην Ευρώπη, το format 4LP BOX του νέου album Ascension είναι SOLD OUT. Δυστυχώς η Nuclear Blast υποεκτίμησε την ζήτηση για τον συγκεκριμένο τίτλο και πολλές παραγγελίες υποκαλύφθηκαν ή δεν καλύφθηκαν καθόλου. Όσα ελάχιστα τεμάχια προμηθευτικάμε θα αποδοθούν με σειρα προτεραιότητας. Αναμένουμε stock για τα υπόλοιπα format τις επόμενες ημέρες.

φαίνεται ότι πουλάει χοντρα ή απλά οι άλλοι είπαν σιγα μην αγοράσω το cd από το περίπτερο χαχα

2 Likes

Τα διάβασα, τα έχει κάνει μαντάρα η εταιρεία. Τεσπα τουλάχιστον είναι καλο το περιεχόμενο.

Αυτό με τους στίχους…επισης μεγάλη αλήθεια και νόμιζα οτι μεγάλωσε η πρεσβυωπία μου :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Απίστευτος δίσκος.

1 Like

Να πω την αλήθεια πάντα προτιμούσα την παλιά πιστή πλαστική θήκη(ακόμη καλύτερα με slipcase)από τα digi που φθείρονται εύκολα. Η αλήθεια είναι ότι πολλές δισκογραφικές τελευταία το έχουν ξευτιλίσει με τα χαρτονακια που στριμώχνουν τα cd.

4 Likes

:ninja:t2:

3 Likes

Απλά συνήθως στα digipack βάζουν επιπλέον υλικό. Γι αυτό τα προτιμώ. Κατά τα άλλα θα το αφήσω παρέα με τα υπόλοιπα στην ησυχία του και θα το στριμαρω

1 Like

και τι εξτρα υλικό ε ; αυτή τη φορά δυσκολεύομαι να το πω " bside "
ε ναι μάλλον και εγω το ίδιο θα κάνω

1 Like

Καλημέρες

5 Likes

A sun that never sets burns on.
New light is this river’s dawn.
When to speak of a word so old
is to relearn what is known.

2 Likes