Σταθερές αξίες για αρχή και μετά τον απόγονο
Καθε φορα που το ακουω θυμαμαι γιατι τους λατρεψα τοσο πολυ καποια φεγγαρια. Τεραστιος δισκος.
Και στη συνέχεια

Τον έχουν αυτόν το νεκροντούμ ήχο οι γείτονες
Εύκολα από τα καλύτερα death metal album από το 2000 και μετά
Με δυο ακουσματα,μου φανηκε ενα απο τα γουστοζικα theater στην μετα portnoy εποχη…wow δεεεεν ενιωσα,πολυ ομορφο κλεισιμο, ωραιο μπασιμο(ενταξει σε αυτα ειναι μανουλα ο truccis)
πολυ καλη παραγωγη(αν και ουτε εδω ξεφευγουν απο την παγιδα του συγχρονου snare,εχει γινει επιδημια γενικα εδω και πολλα χρονια σε ολο το μεταλ ιδιωμα),σωστο wannabe kick εποχης SOAM/SDOIT,τα πιατινια επιτελους με την πατεντα πορτνου,μπροστα στη μιξη και με φυσικο ηχο,οχι σαν groove agent του 1999…
γενικα μου αρεσουν παραγωγες με επαρκεια headroom και τα ντραμς μπροστα.το μπασο σταζει μελακι(η ταχινι με κακαο).
Ο λαμπρης δεν με ενοχλησε ιδιαιτερα,οπως συνεβη σε αρκετα κομματια τα τελευταια χρονια,γενικα μου φανηκε just fine(ενας ερμηνευτης που πολλακις στο παρελθον με εχει κανει να ανατριχιασω και να δεθω με στιχους)
Με τον ιορδανη,προσωπικα ειμαι παντα οκ και με το παραπανω,αρκει να του δοθει ο καταλληλος χωρος και η…εμπνευση(δεν ξερω,αλλα ολους τους πληκτροφορους που περασανε απο theater,τους γουσταρω για αυτο που μοναδικα κανανε ανα τα διαστηματα καυλας και ορεξης)
Πφφφ
ναι,γενικα ενα πολυ καλο κομματι της τελευταιας περιοδου(15ετιας)
μακαρι να με κουνησουν εσωτερικα με το συνολο του cd(και ας μου λειπει το feeling/ιδεες/ακομα και οι επαναληψεις του portnoy
)