Επίσημα πλέον
Edit: ωραίο μου φάνηκε στην πρώτη ακρόαση. Εκτός από το alien που το ξέραμε, μου άρεσε αρκετά και το transending time και το awaken the master και το ομώνυμο (ειδικά εκεί από το 07:00 μέχρι το 15:00)
ηταν η εποχη που τους βλεπαμε καθε χρονο. Ειχαν παιξει και μια χρονια με τους Coroner.
Στο Rock Of Gods το '96 επαιξαν και αυτο ομως απο την ισως καλυτερη δισκογραφικη στιγμη τους “End Of All Days”.
Μεγάλη δισκαρα το end of all days. Όσο για το fading hours που κλείνει το δίσκο, είναι από τις μεγαλύτερες metal μπαλάντες (και με εντελώς ανατριχιαστικό στίχο)
Το άκουσες το καινούριο? Μου ήρθε προχθές αλλά δεν πρόλαβα να το ακούσω?
Λοιπόν, ανοίγεις ωραία συζήτηση.
Το είχα αγνοήσει το φετινό τους γιατί από το “Augur Nox” και μετά είχα χάσει το ενδιαφέρον μου, δεν με ενθουσίαζε η στροφή τους γενικότερα, και το είχα αφήσει στην άκρη για καμιά τουριστική ακρόαση για λόγους ψυχαναγκαστικής πληρότητας.
Αποφάσισα όμως να το επισπεύσω όταν είδα πολύ θετική κριτική και σε εμάς εδώ, οπότε λέω βρε λες;
Ε, άκουσα και χάζεψα λίγο γιατί είναι εξαιρετικότατο. Δηλαδή, χωρίς να το φτάνει, είναι ό,τι καλύτερο έβγαλαν από το “Grotesque” και μετά και με ευκολία. Ηχάρα, έξυπνες φωνητικές γραμμές, ικανοποιητική δόση παράνοιας, ωραίο κλίμα, δεν το περίμενα και έκανα γερή κωλοτούμπα.
Για άκου λοιπόν και ρίξε γνώμη!