Δεν θέλω να περιορίζεσαι από μένα φίλε @Ixnay, άλλωστε τα οπαδικά σεντόνια που γράφεις (λειτουργούν και σαν “ερωτικές εξομολογήσεις”) για δίσκους που γουστάρεις πολύ, είναι πάντα μια απόλαυση!
Πάντως. ένας δίσκος που δεν θα επιχειρούσα να περιγράψω με λίγα λόγια είναι το…
…αφού συμβάνουν τόσα εδώ μέσα που κάτι τέτοιο φαντάζει ματαιοπονία, για το εν λόγω LP που διεύρυνε έτι πλέον τα όρια του death metal και ηχογραφήθηκε λόγω συμβατικών υποχρεώσεων απέναντι στην εταιρεία τους, μιας και στην μπάντα είχαν αποφασίσει να διαλυθούν - φαντάσου να είχαν σκοπό να συνεχίσουν δηλαδή!
29 χρόνια πριν παρεμπιπτόντως, αν και ο συμβατικός χρόνος μικρή σημασία έχει όταν μιλάμε για τους Atheist!
Καλό είναι, δεν ξετρελλάθηκα. Ούτε και με το νέο Megadeth βέβαια. Το βίντεο κλιπ, πάντως, πρέπει να έγινε με Amiga 4000 και Video Toaster, δεν εξηγείται αλλιώς…
Πιστευω πως για την πλειονοτητα των φανς ειναι το καλυτερο υλικο που εχουν βγαλει σε αυτον τον αιωνα (οχι οτι υπαρχει και τεραστιος ανταγωνισμος, ουτε σε ποιοτητα ουτε σε ποσοτητα )
Δεν έχω ακούσει όλη τη δισκογραφία. Η πιο πρόσφατοι δίσκοι τους, από σκόρπια κομμάτια που έχω ακούσει είναι διασκεδαστική, μέχρι εκεί αλλά δεν κόβω τις φλέβες μου κάθε φορά που ο Φενρίζ βγάζει δίσκο. Αν βάλω να ακούσω κάτι, θα είναι το πρώτο άλμπουμ. Η μπλακ μέταλ περίοδός τους δεν με αγγίζει.