αντικαθιστάς το s με z και είσαι οκ
Όλα στην ώρα τους ![]()

Ατάλαντος ο Αγγελάκας! Το ακούσαμε κι αυτό από κάτι ακροκεντρώα μικροαστικά ταγάρια.
Ενόχλησε το ποστ του Αγγελάκα επειδή τους έθιξε την κυβέρνηση.
![]()
Πω πω, τι χρονιά.
Double post, αλλά,
Ε ναι, απο τα πρωτα που ειχα βαλει να ακουσω την προηγουμενη εβδομαδα. Γενικως, μοιραζω δισκους που ξερω μεχρι και το κομμα στους στιχους με αλλους που δεν εχω ακουσει πολυ/ποτε. Για πλουραλισμο. Ετσι μου ξεμειναν 2-3 αγαπημενοι δισκοι του 1979, οπως των BF. Αλλα πλεον μαζευονται πολλοι δισκοι καθε εβδομαδα, πολυ υλικο, να δω τι θα προλαβω να ακουσω απο το 1980.
Τι γουστάρω σ ενα λαιβ σε εικονα πιο πολυ κ απο σετλιστ κ σοου με φλογες κτλ; να δειχνει τον κοσμο απο κατω να παίρνουμε το φιλινγκ της καυλας. Για παράδειγμα το λαιβ των united pumpkins -μη χεσω για ονομα του θεου- σ αυτον τον τομεα παιρνει ενα ωραιοτατο 0/10. Δηλ αν θετε να δειτε ζευγαρακια κ τυπους να τραγουδανε ασχετα πράγματα αυτο το λαιβ είναι για εσας.
Αντίθετα το 666 των maiden γαμησε αρκετα σ αυτόν τον τομεα.
Το απολυτο που εχω δει παντως ειναι το παρακάτω λαιβ -δειτε το όλο περα απο το απολυτο τραγουδι ραμσταιν-
Δηλωνω ερωτευμένος με την ξανθουλα προς το τελος του τραγουδιού κ καθε φορα που -θα- το ακουω θα την φερνω στο μυαλο μου.