Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Χαλαρός, διαβάζω άρθρα για το James Webb και ακούω μουσική οπως αυτή.

1 Like

Αξιζει αυτο το αλμπουμ ενα …Με λιγα λογια;

Δειτε παντως για αρχη το ντοκιμαντέρ γιαυτους στο νετφλιξ.

3 Likes

Μιας και πιάσαμε την κουβέντα για συγκροτήματα - συνώνυμα της εξέλιξης, οι Coroner δεν επέτρεψαν ποτέ στους εαυτούς τους να εφησυχάσουν στην ασφάλεια της πεπατημένης και καθ’ όλη τη σύντομη καριέρα τους προκαλούσαν το κοινό τους επίσης να μην μείνει στάσιμο.
Για το Mental Vortex τα έχουμε πει αναλυτικότερα “με λίγα λόγια”, όμως με αφορμή τη χθεσινή επέτειο των 31 ετών από την κυκλοφορία του το βάζουμε για πολλοστή φορά για να… αιφνιδιαστούμε ξανά από τον πλούτο των ευρημάτων αυτών εδώ των Ελβετών thrash μαέστρων!

15 Likes

6 Likes

Γιατι δεν ειχα ενημερωθει νωριτερα γι’αυτό το αλμπουμ; Γαμαει

5 Likes

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα συνεχίζουμε:

Αφού λοιπόν η προαναφερόμενη κασέτα με το “Blackened” και τα διάφορα άλλα είχε κάνει κατάληψη στο walkman (από σημείο και μετά εναλλάξ με το “Smash”), κάποια στιγμή με ρώτησαν οι μεγαλύτερες ξαδέρφες μου τι μου αρέσει να ακούω, απάντησα METALLICA και OFFSPRING και έτσι τα επόμενα χριστούγεννα έλαβα ως δώρο το “Black Album” CD. Θεωρητικα δεν θα είχα πού να το παίξω, αλλά ευτυχώς ένα άλλο δώρο αυτών των εορτών ήταν ένα φορητό radio/CD/tape player.

Η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες “ν” φορές που το άκουσα έδωσα βάση στην πρώτη πιο πιασάρικη ας πούμε 6άδα, την δεύτερη σαφώς πιο ιδιαίτερη 6άδα την εκτίμησα όσο της έπρεπε αρκετά αργότερα.

Personal Facts:

  • To “Nothing Else Matters” δεν μου έκανε κλικ ποτέ, ούτε στο ξεκίνημα, ούτε στην εφήβεια, ποτέ λέμε. Χωρίς με ενοχλεί, δεν μου λέει και κάτι ενδιαφέρον.
  • Όποτε ακούω το “Wherever I May Roam” νιώθω ότι είναι η απάτητη κορυφή τους. Το ίδιο συμβαίνει και με διάφορα άλλα κομμάτια βέβαια.
9 Likes

Το Nothing Else Matters στο S&M (το πρώτο) είναι έπος πάντως.
Όσον αφορά το Wherever i May Roam δεν χωράει αμφιβολία οτι είναι μέσα στο top5 τους.

…and nothing else matterZ

Θέλω να κάνω μια εξομολόγηση.
Όποιος είναι ομοιοπαθης να το πει. Όταν μπαίνει ένα γαμάτο Motorhead τραγούδι πάντα και παντού μου βγαίνει ένα αυθόρμητο “ναι γαμω την Παν… μου”.
Σε περίπτωση που κρατώ μπύρα επίσης αυτή τελείωνει.

8 Likes
9 Likes
2 Likes

Πάμε ακόμα μία.

7 Likes

Επιστροφή στην πρωτόγονη βρώμα για τους χαμαιλέοντες:

4 Likes

Θα το προσπαθήσω σύντομα, αν δεν με προλάβει κάποιος άλλος. Είναι ένα από τα δύο Rock albums που με ώθησαν να γραφτώ Ισπανικά - το άλλο είναι το Cancion Animal των Soda Stereo.

2 Likes

3 Likes
8 Likes

3 Likes

ΤΙ Ασματάρα! Και ΤΙ Αυγουστιάτικη κιθαριστική μελωδία στο τέλος!

@apostolisza8 και @Kostas_L εδώ είμαστε.

3 Likes

image

10 Likes

Κοίτα να δεις… 10 ημέρες πέρασαν και η γαμω-πόλη το ίδιο κακάσχημη παραμένει.

7 Likes