Και λίγο υπερ-γαμάτο US Power
Hi guys! Been quiet, but not idle. Iron Griffin has finally transformed into live playing band, and we just did our first performance couple of days ago, video of couple of songs here:
Thank you again for you all for your support! Next saturday we’ll play in London, Life after Death festival. New album is also under progress, hoping to get it done soonish. Peace.
38 χρόνια από το Ultimate Sin, με το Shot in the Dark του, τον guitar hero του, τις γελοίες 80s κομμώσεις και την απόπειρα να συμπορευθεί με το κυρίαρχο τότε glam/hair metal. Παραμένει όμως απόλαυση σε στιγμές!
Ένα μπράβο για την πολύ ωραία πρόταση εδωπερα, αν και δεν είναι τα συνηθισμένα μου ακούσματα, το ευχαριστήθηκα πολύ (κάποια κομμάτια περισσότερο από άλλα) και θα το ξαναευχαριστηθω πιστεύω…
Πώς μου είχε ξεφύγει αυτό το συγκρότημα
Πολύ ωραία τα παιδιά σ’ αυτό το ιδιαίτερο σκοτεινό power (power/doom βλέπω να ταμπελάρονται) ύφος τους
Εγώ τους είχα ανακαλύψει όταν περίπου 10 χρόνια πριν ο Κώστας Σαλωμίδης, ο κιθαρίστας τους, είχε στείλει τη σελίδα της μπαντας σε όλες τις μεταλόφατσες του ελληνικού fb. Πολύ καλοί και true στο είδος τους.
Κι εγώ από χτες έχω μια doom διάθεση κι άκουγα αυτή τη μπαντάρα.
Έτσι
Εγώ παραμένω και σήμερα σ’ αυτή την πολύ συγκεκριμένη doom διάθεση, την “power/doom”, οπότε παίζω μπαλίτσα με το Τοτέμ του είδους, που συνειδητοποιώ πόσο το είχα παρεξηγήσει:
Επανεξέταση, επαναξιολόγηση, συμμόρφωση, θεία επιφοίτηση, όπως θέλει ας το πει κανείς… Κάλλιο αργά παρά ποτέ!
1969, η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ανθρωπότητας