Τι ακούτε τώρα Vol. 666

9 Likes

2 Likes

5 Likes

Αμέ, αμέ…

2 Likes

3 Likes

Επίσης υπάρχει και αυτό εδώ από 12ο Πίθηκο εκτός από το Μιθριδάτη. Βγήκε πριν 1 μήνα. Η ροκ τρομπάρει, το ραπ είναι εδώ.

5 Likes

Οι ροκ καλλιτεχνες πανε κομμωτήριο τωρα που ανοιξαν. Δεν προλαβαινουν, οταν φτιαξουν τις μπουκλες μπορει και να ασχοληθουν.

2 Likes

1 Like

Ε ναι γιατι τις ροκ μπαντες που πανε να βγαλουνε κανα πιο πολιτικοποιημενο τραγουδι (οπως οι ΒΙΚ πχ) τους την πεφτουμε οτι ελα μωρε πανε να πουλησουνε σε φασαιους κτλ. Επισης ο γενικος χωρος του Πανκ δεν εντασσεται στο ροκ?

Τεσπα μεγαλη κουβεντα.

5 Likes

Μεγαλη κουβεντα, αν εισαι ικανοποιημενος απο την αντιδραση της ροκ κοινοτητας παω πασο.

Ο Καζαντζίδης είναι το κερασάκι στη τούρτα στο παραπάνω κομμάτι, καλά τα έλεγε κι ας τον έλεγαν κάποιοι γραφικό στο τέλος του.
Ένας άνθρωπος που να θυμίσω ότι αρνήθηκε να πουληθεί στη βρώμα της νύχτας.

2 Likes

Συγνώμη ποτέ το ροκ μεταλ ήταν αντιδραστικο στην Ελλάδα από τα 90’ς και μετά που θυμάμαι? Μόνο πανκ πανκ ροκ και πολύ ελάχιστα ελληνικά ροκ. Γτ τόσο έκπληξη? Και δε νομίζω να είναι ελληνικό προνόμιο το παραπάνω. YOVEL

Διαφωνω με το τσουβαλιασμα και την ισοπεδωση. Οπως λοιπον ΚΑΠΟΙΟΙ ραπερς γραφουν γαματους στιχους αλλα οι περισσοτεροι γραφουν πιπες για γκομενες και γκανια, ετσι και καποιοι στην ευρυτερη ροκ κοινοτητα γραφουν καλους στιχους (και συνηθως ακουνε κραξιμο απο μεσα οπως ειπα) και πολυ περισσοτεροι σφυριζουν αδιαφορα και μαλακιζονται. Αν παντως ξαναλεω βαλουμε και το πανκ και την DYI σκηνη μεσα τοτε τι να μας πει το ραπ?

Σαντοου ο Καζαντζιδης ελεγε ενα σωρο ψεκασμενες μαλακιες στα τελειωματα ας μην το σκαλισουμε πολυ ειναι κριμα.

3 Likes

3 Likes

Ενταξει, ολα καλα ειναι

Ήταν ένας πληγωμένος άνθρωπος και φυσικά άρρωστος, σίγουρα είχε πει πολλά

Πολυ μεγαλο σκαλωμα αυτος ο δισκος εσχατως…

(πως μπαινει embed απο το ΥΤ γμτ, ξεχασα)

2 Likes

πατάς το βελάκι του share κάνεις copy το link και μετά paste εδώ

2 Likes
4 Likes

3 Likes