Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Theophonos - Ashes in the Huron River

You can have my shield
Unearth my swords
Trace my spiral downwards

1 Like

Αλίμονο αν είχαμε ανάγκη την επέτειο κυκλοφορίας για να αποθεώσουμε για άλλη μια φορά την υπερδισκάρα των Primordial που εδώ και 17 χρόνια μας… συνταράσσει με τους μεταλλικούς παιάνες που περιέχει!

15 Likes
12 Likes

Τί δισκάρα ρε φίλε!

4 Likes

:ok_hand:

5 Likes

Αμερικάνοι ψυχοπαθείς πειραματικομαυρομέταλλοι δεν είναι αυτοί;

1 Like

Αμερικάνοι :white_check_mark:

ψυχοπαθείς :white_check_mark:

πειραματικομαυρομέταλλοι :white_check_mark: αλλα αρκετα ιδιαιτεροι

Παιζουν ενα περιεργο, σαπιο, εθιστικο μιγμα μπλουζ, τζαζ, ροκ, και δεν ξερω εγω τι αλλο με black/death (περισσοτερο στα φωνητικα, αλλα συχνα και στα λοιπα οργανα), που για εμενα ειναι ενα πειραμα που πετυχε θριαμβευτικα.

Εχουν σημεια που ακουγονται σχεδον αυτοσαρκαστικοι και σημεια που ειναι καταθεση ψυχης απο τις λιγες.

Δεν εχω ακουσει αλλους δισκους τους, αλλα το Diner coffee του '22 ηταν πολυ καλο, και το φετινο ακομα καλυτερο.

1 Like

Είχα ακούσει κι εγώ σε κάποια φάση ένα άλμπουμ τους. Ούτε που θυμάμαι ποιο, γιατί δεν το είχα κατεβάσει αλλά το άκουγα από bandcamp, και έχω παρατηρήσει ότι όποτε το κάνω αυτό μετά ξεχνάω να επιστρέψω στο εν λόγω άλμπουμ / συγκρότημα. Αυτό που θυμάμαι πάντως είναι ότι όταν σταμάτησα να προσπαθώ να καταλάβω τι σκατά συνέβαινε, έβγαλα γούστα :joy:

Ον τόπι

5 Likes

Όσο προχωράει η δισκογραφία τους βάζουν και πιο νοιζ ροκ στοιχεία πάντως, το φετινό οριακά σλατζαρει. Προσεγγίζουν ακόμα και τον πειραματισμό με ένα πιο street jazz attitude. Αν και δεν με πιάνουν σε κάθε δίσκο, στο φετινό παίζουν καλή μπαλιτσα. Ας πει και ο @ManosOrff ο φσνμποης.

Λάιβ πάντως είναι τρομερή ισοπέδωση, ε @Kostas_L ?

2 Likes
4 Likes
1 Like

Το poppy είναι ασυγκράτητο ε, αυτό που δεν κατάφεραν να βγάλουν οι Spiritbox σε full length μέχρι στιγμής.

1 Like

Αν εξαιρέσεις το υπερβολικό σε φάσεις autotune, με εχει κερδίσει

9 Likes

Δεν ήταν προφανές όταν το ανέλαβε ο Fish?

2 Likes

8 Likes
2 Likes

Μοναδικοί στο σανίδι όπως και η μουσική τους.

1 Like

:black_heart: :face_holding_back_tears: :black_heart:

2 Likes

Scraping The Divine | Full of Hell and Andrew Nolan | Full of Hell

2 Likes