Πωπωπω τι μπαντάρα.
Τρεις ωρίτσες σε λούπα γιατί στις 12 έχουμε αλλαγή πλάνων.
Σήμερα έκλεισαν 9 μήνες από όταν ανακοινώθηκε το συγκεκριμένο διπλό λάιβ
-που έρχεται αυτό το Σ/Κ -
κ θα πω ψέματα, αν πω ότι πέρασαν εύκολα,
ή οτι όλο αυτό το διάστημα περίμενα πολλά πράγματα περισσοτερο από αυτό.
Όπως κ να χει, Here We Are…
You have become one with your poison
You will submit to The Destroying Angel
Ολονυχτία απόψε.
Ξανά.
Θες να ξυπνάω και να σου λέω καλημέρα.
Το αυτό. Είναι το μόνο άλμπουμ που έχω από αυτούς, κόλαση. Κάποιες άλλες δουλειές τους αξίζει να τις ψάξω?
Ερώτηση που βρήκες να κάνεις σε άνθρωπο που έχει το όνομα της συγκεκριμένης μπάντας μοστραρισμένο στο Αβαταρ του…
Οπότε, είτε θα πρέπει να με θεωρήσεις τον λιγότερο αντικειμενικό άνθρωπο στο Σύμπαν για να απαντήσω στην συγκεκριμένη ερώτηση, είτε θα με εμπιστευτείς όταν σου απαντήσω:
ΟΛΕΣ
Πραγματικά όμως, κ πέρα από την προσωπική μου τρέλα με τη μουσική τους, τους θεωρώ απο τις πιο συνεπείς και consistent δισκογραφικά μπάντες του Extreme Metal.
Οκ, για αρχή θα πω οπωσδήποτε το (αιώνια λατρεμένο μου) Domine Non Es Dignus (2004)
κ το - κατα κάποιο τρόπο -Breakthrough Album τους In the Constellation of the Black Widow (2009).
Mέσα στις πρώτες ανιχνευτικές ακροάσεις θα σου πρότεινα και το φοβερο Vanitas (2012),
κ το τελευταίο τους, το - κατ εμε - εμβληματικό Endarkenment (2020).
Επίσης, αν όντως ακούσεις το Endarkenment, νομίζω πως θα έχει ενδιαφέρον να επισκεφτείς μετά το θρύλικό τους ντεμπούτο, το Codex Necro (2001) κ να δεις την απόσταση που έχουν διανύσει απο την ΩΜΗ ΒΙΑ των πρωτων τους ημερών, στα (επισης ακραία αλλα και) επικά τραγούδια των τελευταίων τους δίσκων (τα: In the Constellation of the Black Widow, Endarkenment, Forging Towards the Sunset είναι κάποια απο τα πλέον χαρακτηριστικά τους τραγούδια,ως προς αυτο το στοιχείο,σε περιπτωση που θες να τσεκαρεις ενδεικτικά).
Ουτως ή αλλως, όταν βρω την καταλληλη στιγμη σκοπεύω να επεκταθω σε ότι αφορα την συγκεκριμένη μπαντα και την δισκογραφία της
(άλλωστε, στο αγαπημενο θρεντ του Lets Play 52, απο το 2001 κ περα, οποτε εβγαζαν δισκο δεν ειχα αλλο no1,οπότε ΟΤΑΝ αξιωθω να γραψω τα υπολοιπα κειμενακια που μου επιβάλλει ο ψυχαναγκασμος μου για τις αντιστοιχες χρονιές, υποθετω πως θα εχω αρκετα να πω για τους δισκους τους).
Οπως κ να χει, θνξ, που μου εδωσες ευκαιρια με την ερωτηση σου να δωσω λιγο πονο απο τωρα.
Κι αν το παράκανα,don t judge ,
ειναι που περίμενα τα επερχομένα λάιβ τους όλη την χρονια (κ βάλε…),οπότε η ερωτηση σου ηρθε στο πιο (α)καταλληλο timing…
Ελπίζω να σε κάλυψα τουλάχιστον…
το άκουσα το πρωί
παίζει τώρα
αφορά τα καθαρά κ με επική χροιά φωνητικά? Υποθέτω πως όχι γιατί αν θυμάμαι τέτοια υπήρχαν κ στο Eschaton
Ναι, σ αυτα αναφερομαι κυρίως , κ ναι, ισχύει οτι τα ειχαν ήδη απο τοτε, απλά μετα εγιναν πολυ πιο εντονα/ευδιακριτα/χαρακτηριστικα τους στοιχεια, κ συχνα με αντίστοιχα lead θεματα μπολιασμενα στα ριφφς,ενισχύοντας την “επικη αισθηση”
τι διάολο γίνεται στο Blood Eagles Carved On The Backs Of Innoncents ρε συ…
ΝΑΙ, you fuckin get it!
Κ επιασες και την αγαπημενη μου στιγμη στον δισκο!
Σταματαω εδω - για τώρα - γιατι αλλιως θα αφηνιάσω κ θα απογαμησω το θρεντ με τον χουλιγκανισμο μου για την παρτη τους…
Having said that, εννοειται ψοφαω για feedback, οπότε καλή συνεχεια στις ακροάσεις,κ εδώ είμαστε
(αν δεν παραδωσω Πνευμα αυριο κ μεθαυριο στα Λάιβ τους)…