Onward through the stench of death screaming
Forward!
Φοβερό debut ep από την μεγαλύτερη classic hard rock μπάντα της επόμενης δεκαετίας (λέμε τώρα).
Kι αν δείτε live clips, τα δίνουν όλα στη σκηνή. Φοβεροί.
Στις επάλξεις για τη λαιβάρα απόψε.
Καλό ειναι, εντάξει. Έχει και ποπ μέσα κι απ’ όλα.
Λύσσαξες. Μλκ. Ό,τι έχει και λίγη μελωδία, “ποπ”.
Σιγά μην είναι και ντίσκο.
Μλκ.
Πέμπτη ακρόαση, δύσκολος δίσκος, στις πρώτες δύο ήμουνα σε πληρη σύγχυση.
Θα πω όμως πως είναι σίγουρα ότι καλύτερο έχουν βγάλει από το 2010 και μετά (και το heritage μου αρέσει αρκετά)
Περισσότερα άλλες τόσες ακροάσεις μετά.
Onward to the pit απόψε. Επιτέλους.
Ευελπιστώ σε κρυφή εμφάνιση Βαρουφάκη στο κοινό για να ισορροπήσει το σύμπαν.
Summary
Το Λάιβ της Θεσσαλονίκης ήταν κανονικη ΘΗΡΙΩΔΙΑ
Περισσότερα απο άυριο, αν επιζησουμε απο το σημερινό.
If this be the will of Heaven
And I cannot deflect it
I will unleash hell
Πριν από 34 χρόνια κυκλοφόρησε το A Social Grace ένα αριστουργηματικό LP, μοναδικό όχι μόνο για την εποχή του, όχι απλώς στο είδος του αλλά και στην δισκογραφία των Psychotic Waltz που, πολύ σοφά, δεν επιχείρησαν να το επαναλάβουν!
Όσο κι αν οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονταν σαν… hippie metal ελλείψει κάποιου πιο δόκιμου όρου, η ουσία είναι ότι το συγκεκριμένο είναι αφιλόξενο στους “τουρίστες”! Από την άλλη, ήταν ευτύχημα που το ΜΗ το έβαλε σαν premium CD σε κάποιο τεύχος, και στην χώρα μας έφτασε στα χέρια (και τα αυτιά!) πολλών που ίσως αλλιώς να μην είχαν την ευκαιρία να το εκτιμήσουν! Και κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση αγάπης μεταξύ του ελληνικού κοινού και των εν λόγω!
Θυμαμαι εξορμηση στο Happening, ρωταω “έχουμε τπτ καλο” και μου λεει ο πωλητης “παρτο και φυγε”. Ειδα το picture disk, limited edition 2000 κομματια και του λεω “τι ειναι αυρο ρε μλκ”. “Παρτο και φυγε” απαντησε. Μου πηρε κανα-δυο χρονια (και αλλα 32-33 επειτα) για να εμπεδώσω τι διαολο γινεται εκει μεσα.
Καλο ειναι, ακουγεται. Παρτε το.
Βλεπεις Misha, είναι καλό