Τι ακούτε τώρα Vol. 666

2 Likes

Ripped To Shreds - 三屍 (Sanshi)

Μωρή μπαντάρα ατελείωτη σε ξέχασα πέρσυ.

1 Like
1 Like

Το βίντεο ανέβηκε χθες. Ωραία δουλειά από τη Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών…

1 Like

:neutral_face:

2 Likes

1 Like

Μάπα το καρπούζι εννοείς ε;

Δυο φορές το άκουσα, in the woods δεν βρήκα… ελπίζω να μην είναι έτσι και το υπόλοιπο άλμπουμ γιατί θα παίξει τρελή απογοήτευση…

Στη θέση σου δεν θα είχα πολλές ελπίδες για κάτι “που να θυμίζει In the Woods”. Δεν έχω ακούσει όλα όσα έχουν βγάλει από το reunion και μετά, αλλά απ’ όσα έχω ακούσει μου είναι ψιλοπροφανές ότι πρακτικά μιλάμε πλέον για άλλη μπάντα με το ίδιο όνομα.

1 Like

Σαφώς και οι πρι & ποστ δίσκοι απέχουν μεταξύ τους περίπου 299 796 km (πσσσς! Αν και ενδεχομένως, το HOTA είναι πιο μακριά ηχητικά από το Omnio, σε σχέση με την απόσταση του Omnio από το Diversum αλλά ΟΚ…).

Σε κάθε δίσκο ομως από τους 6, υπήρχε κάτι κοινό, ας το ονομάσω έναν πολύ συγκεκριμένο και διακριτό λυρισμό, που κατευθείαν μου έφερνε στο μυαλό In The Woods…

Ε, στο single που άκουσα νωρίτερα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα…

1 Like

Δυστυχώς θα συμφωνήσω. Πολύ bland κομμάτι.

Το προηγούμενο δεν το 'χω ακούσει, να προχωρήσω λες ε;

2 Likes

Εμένα μου άρεσε αρκετά το Diversum. Το άκουσα φυσικά με επίγνωση πως δεν είναι οι παλιοί in the woods πριν τη διάλυση τους.

Έχει λίγο μανιέρα, είναι και λίγο προβλέψιμο κάποιες φορές, αλλά είχε ωραία κομμάτια, ωραία ατμόσφαιρα, κάποιους ωραίους στίχους και το βρήκα αρκετά εθιστικό, ακούγοντας το πολύ συχνά ειδικά τότε που βγήκε.

2 Likes

Ρίξε μια αυτιά, νομίζω θα σου αρέσει. ΜΕΤΑ το LiT όμως!! :crazy_face: :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

The gods are watching our attack
The battle rages on

9 Likes

11 Likes
9 Likes

23 χρόνια συμπληρώθηκαν από την κυκλοφορία του σπουδαίου Remedy Lane (πότε κιόλας; )

13 Likes
1 Like
2 Likes

περσινή κυκλοφορία από το doompop/ shoegaze / post punk project Habitants του κιθαρίστα των Gathering, πολύ όμορφη δουλειά.

2 Likes