Τι ακούτε τώρα Vol. 666

FlotsamAndJetsamCuatrocover

2 Likes

Είχα ακούσει το The Tempter, σε ένα παλιό σιντί του Χάμμερ πολύ παλιά, χθες μου ήρθε ολόκληρο το άλμπουμ…τι απίστευτος δίσκος ρε.

17 Likes

Με αφορμή τον καινούργιο ύμνο ξαναπιάνουμε το προπέρσινο έπος των συντρόφων:

4 Likes

6 Likes
3 Likes

image

15 Likes

Παίζεις τον ήχο που έχεις διαλέξει, αλλά θέλεις να τιμήσεις και τις μέρες που ήσουν λίγο φλώρος. @jonkyr συμφωνείς;

3 Likes

Τίμιο

4 Likes

image

Capilla Ardiente - Bravery, Truth and the Endless Darkness

5 Likes

Κοροϊδευεις, αλλα ο Αρχηγος ειναι πανκης και περηφανος για αυτη την εκτελεση. Ειναι αλλωστε γνωστο οτι ετσι το ειχαν παιξει τοτε, αλλα κατα λαθος ο ηχοληπτης το εβαλε σε delay.

1 Like

Scald - Will of the Gods is Great Power

8 Likes

Dark is the path appointed for us
Wind-demons scream as we pass
One single flame at the edge of the night

11 Likes

Δισκάρα!

‘The Riot of Your Time’, από τα αγαπημένα μου deep cuts των Σκορπιών. Κάθε φορά δε που ακούω τον στίχο ‘94-95, if the world is still alive’ (που τώρα είναι αρχαίο παρελθόν, αλλά το 1977 που γράφτηκε ήταν μακρινό μέλλον!), με πιάνει μια γλυκιά μελαγχολία… Για το ‘Sails of Charon’ ας μην μιλήσω, έπος επών!

7 Likes

Το Prophet in the Forest παραμένει το αγαπημένο μου κομμάτι τους. Και πόσο σπουδαίος δίσκος συνολικά! Τι 15 χρόνια πριν γαμώ το σύμπαν…

Αναπόφευκτα, λοιπόν:

Through years of longing we march
From here to the end of the world
I lead my folk to the gate
Where past and today become one
Through years of longing we march, as seasons pass us by
Relentless in our stride,
We enter the mountainside

6 Likes

Μεγάλη Αγαπη κ για μένα οι Atlantean, κ από τα πιο αυθεντικά κ ιδιαίτερα συγκροτήματα που έχουν περασει ποτέ από τον επικό ήχο, κ με δισκογραφια 3/3 δεκαρια
(χωρίς να μιλήσουμε καν για το Pnakotic Demos).

Δυσκολα να πω μόνο ενα αγαπημένο τραγούδι τους, αλλά ναι μαζί με Enthroned in Clouds and Fire κ
He Who Walks Behind the Years,
το Prophet θεωρώ κ γω ότι είναι
μέσα στα 5 κορυφαία τους έπη.

4 Likes

Τα 41 συμπληρώνει αυτές τις ημέρες το Defenders of the Faith, και μπορεί η παραγωγή και το αφελέστατο (για να το θέσω ευγενικά) εξώφυλλο να παραπέμπουν στην εποχή εκείνη, οι Ύμνοι που σε μεγάλη συγκέντρωση περιέχει όμως, του προσδίδουν το επίζηλο στοιχείο της διαχρονικότητας!

15 Likes

Όποιος ξαναπει κακό λόγο για το thundertank prototype, να του κολλάει η βελόνα/πηδάει το cd/μασιέται η κασέτα/κόβεται το ίντερνετ λίγο πριν το ρεφρέν του “Sentinel” :exclamation:

4 Likes

Τι έχει το εξώφυλλο :thinking:;

image

φλασιά

3 Likes

Φοβερό!! Χθες το πρόσεξα, νομίζω ότι μαζί με το We’ll Burn The Sky είναι ό,τι καλύτερο!!! Γενικά, οι Scorpions έχουν διαμαντάκια που δεν είναι γνωστά. Κρίμα γιατί ό,τι έχω ακούσει δικό τους αξίζει από την αρχή μέχρι το τέλος 1000/10!! :ok_hand:

6 Likes