4η φορά που παίζει. Αυτό το Grevinnens bønn είναι αδιανόητο κομμάτι…
Χωρίς διπλωματιες κ ισαποστακισμους, τα δυο πρωτα Morbid Angel, Deicide, Obituary κ των λατρεμένων μου Malevolent Creation, στέκουν όντως εξίσου τιτανια στο αμερικανικο Death Metal Χρυσής εποχής.
Δίπλα τους (οχι εγώ αλλά) η ιστορία έχει τοποθετήσει σχεδόν στο ίδιο βάθρο κ το μνημειώδες ντεμπούτο Immolation, το Effigy κ το Pierced within της θρυλικής Σαφόκκας κ τους Incantation των πρωτων δισκων.
Από όλα τα παραπανω, προσωπικη αδυναμια και δική μου το ντεμπούτο Morbid Angel, κ τα δυο πρωτα Malevolent Creation (συνολικα το αγαπημενο μου αμερικανικο death metal σχήμα διαχρονικά), κ Deicide.
Οι Death κ οι Autopsy, από άποψη αυθεντικης φωνής, ιστορικής αξίας κ επιδραστικότητας επισκιάζουν ολα τα παραπανω.
Σε επιθετικότητα κ βία, απλά οχι, όσο σπουδαία άλμπουμ κι αν έβγαλαν.
Όσο για τους Order from Chaos, τα είχαμε ξαναπεί με Χρήστο, κ γω τους θεωρώ μπάντα για μυστες, αλλά η δικη μου μεγάλη αδυναμια ήταν πάντα η συγγενική τους μπάντα των Angelcorpse.
Επίσης, μιλώντας για μυστες κ για θρυλικες αμερικανικές μπάντες του είδους κ της εποχής, ε δεν γίνεται να μη γίνει αναφορά στους θεοθεους Sadistic Intent.
Αυτά τα λίγα κ από μένα στην υπεργαμάτη συζήτηση που πιασατε παραπανω.
On topic:
Enter a dimension of hate
Rejoice in flaming circles
πως μας πετσοκοψαν ετσι παλι…
Επιτέλους εφτασε…
Πετσοκομμα…
Παλιες αγαπες…
Για να μην ξεχνιομαστε…
Επιτέλους κυκλοφόρησε.
Πρώτη ακρόαση τώρα.
Απαιτήσεις για απάτητες κορυφές.
Καταδίκη.
Χαλαρά και ξένοιαστα με κομματάρες των θεών. Τώρα εδώ:
ΥΓ. Το ότι θα καταφέρω να δω Savatage και όχι Running Wild δεν το περίμενα με τίποτα.
Τι δε θα έρθουν οι Running Wild?