Τι ακούτε τώρα Vol. 666

:metal:

1 Like

To φλωρευω ολιγον τι, σαν χθες βγηκε η αγαπημενη μου δισκαρα της μπανταρας.

2 Likes

4η φορά που παίζει. Αυτό το Grevinnens bønn είναι αδιανόητο κομμάτι…
image

6 Likes

4 Likes

Χωρίς διπλωματιες κ ισαποστακισμους, τα δυο πρωτα Morbid Angel, Deicide, Obituary κ των λατρεμένων μου Malevolent Creation, στέκουν όντως εξίσου τιτανια στο αμερικανικο Death Metal Χρυσής εποχής.

Δίπλα τους (οχι εγώ αλλά) η ιστορία έχει τοποθετήσει σχεδόν στο ίδιο βάθρο κ το μνημειώδες ντεμπούτο Immolation, το Effigy κ το Pierced within της θρυλικής Σαφόκκας κ τους Incantation των πρωτων δισκων.

Από όλα τα παραπανω, προσωπικη αδυναμια και δική μου το ντεμπούτο Morbid Angel, κ τα δυο πρωτα Malevolent Creation (συνολικα το αγαπημενο μου αμερικανικο death metal σχήμα διαχρονικά), κ Deicide.

Οι Death κ οι Autopsy, από άποψη αυθεντικης φωνής, ιστορικής αξίας κ επιδραστικότητας επισκιάζουν ολα τα παραπανω.

Σε επιθετικότητα κ βία, απλά οχι, όσο σπουδαία άλμπουμ κι αν έβγαλαν.

Όσο για τους Order from Chaos, τα είχαμε ξαναπεί με Χρήστο, κ γω τους θεωρώ μπάντα για μυστες, αλλά η δικη μου μεγάλη αδυναμια ήταν πάντα η συγγενική τους μπάντα των Angelcorpse.

Επίσης, μιλώντας για μυστες κ για θρυλικες αμερικανικές μπάντες του είδους κ της εποχής, ε δεν γίνεται να μη γίνει αναφορά στους θεοθεους Sadistic Intent.

Αυτά τα λίγα κ από μένα στην υπεργαμάτη συζήτηση που πιασατε παραπανω.

On topic:

17437113976436835402308842093503

Enter a dimension of hate
Rejoice in flaming circles

5 Likes

πως μας πετσοκοψαν ετσι παλι…

3 Likes

Επιτέλους εφτασε…

Πετσοκομμα…

Παλιες αγαπες…

Για να μην ξεχνιομαστε…

5 Likes
2 Likes

Alluvion | Mizmor & Hell | Gilead Media

Επιτέλους κυκλοφόρησε.

Πρώτη ακρόαση τώρα.

Απαιτήσεις για απάτητες κορυφές.

Καταδίκη.

3 Likes
2 Likes
1 Like

-Έτοιμος;
-Έτοιμος!

3 Likes

3 Likes

Χαλαρά και ξένοιαστα με κομματάρες των θεών. Τώρα εδώ:

ΥΓ. Το ότι θα καταφέρω να δω Savatage και όχι Running Wild δεν το περίμενα με τίποτα.

5 Likes

Τι δε θα έρθουν οι Running Wild?

2 Likes

somebody got to do it

2 Likes

8 Likes

17438441074412075387664206135950

3 Likes