Πριν από 38 χρόνια οι Testament κυκλοφορούσαν το απίστευτο πρώτο τους LP με τίτλο το… προηγούμενο όνομά τους, και ξεκινούσαν να γράφουν ένα καινούριο κεφάλαιο στα thrash χρονικά!
Από τα πιο μέταλ πράγματα που μπορεί να ακούσει κανείς στη δεκαετία. Πολύ μπροστά από την εποχή του, φοβερός δίσκος, κιθάρες που δεν χορταίνεις.
Στη χθεσινή εκπομπή SOUNDS OF DECAY RADIOSHOW (Δευτέρες 21.00-22.30 στο darkwaveradio.net) έκανα μια μίξη παλιών και νέων κυκλοφοριών oπότε να η playlist που αντιστοιχεί και στο ποιες μουσικές έπαιξαν τη μεγάλη εβδομάδα…
Playlist
(21/4/2025 New Releases)
01. WRITHEN HILT:mountain [2024]
02. IDMON’S AEGIS:ceryneian hind [2025]
03. IN THE WOODS:the crimson crown [2025]
04. THE CASSANDRA COMPLEX:come out [2024]
05. ADOLF PLAYS THE JAZZ:we can’t lose [2022]
06. WE HATE YOU PLEASE DIE:adrenaline [2024]
07. GANG OF FOUR:damaged goods [1979]
08. JUDAS PRIEST:beyond the realms of death [1978]
09. KALTE NACHT:where the deep seas meet [2024]
10. BROWN SPIRITS:out out out [2025]
11. ULVER:forgive us [2024]
12. CONCORDIA:σβούρα [2024]
13. THE MAN-EATING TREE:ruins of insanity [2025]
14. THE CURE:I can never say goodbye [2024]
Ακούτε ξανά ολόκληρη την εκπομπή εδώ:
https://www.mixcloud.com/Konstantinos_Mindcrimek/sounds-of-decay-on-darkwaveradionet-se06-14-2142025-new-releases/
Come and see him dying
For it’s really quite a show
Walking on a wire
Though he never seems to know
Even when he’s falling
You can see a little smile
Figures that he’s flying
Only for a little while
The ground is rushing towards him
But he never sees it there
Lives his life in pieces
Always taking every dare
What will be the ending
Well I’m sure that I don’t know
The ground is getting closer
Come and see the show
See the show
Τι δισκάρα έβγαλε ρε!!!
Craig Finn - 'Always Been
Πρώτη ακρόαση του πρόσφατου σόλο δίσκου του θεού Craig των The Hold Steady. Δεν ξέρω πώς θα πάει ως το τέλος, είμαι στο 2ο κομμάτι ακόμα. Αν ομως συνεχίσει έτσι, θα διαλύσει το τελευταίο πόνημα των THS.
Οι σωστοί Journey.
Μετά από ~25 χρόνια ξανάκουσα το Bleach από Nirvana. Δεν ήμουν ότι θα γίνω ποτέ οπαδός, παρόλο που έχουν τεράστιο respect από εμένα. Ρε φίλε μπροστά σε ότι ακολούθησε από grunge,stoner,alternative κτλπ αυτός ο δίσκος μου ακούγεται σαν celtic frost με alternative φωνητικά! Σε 2-3 τραγούδια εισαγωγές ήμουν έτοιμος να κάνω ughhh, hey!! Το έχει δηλώσει βέβαια ότι άκουγε τότε ο cobain frost.
Εγώ τον Κομπέιν τον σέβομαι και για άλλον ένα λόγο: Μετά το “κοίτα βρε πόσο γλυκούλι είμαι, οι πιο προσιτές pop μελωδίες στο σύμπαν αλλά τα Σαββατοκύριακα ακούω noise!” (το Nevermind ντε) πήγε κι έβγαλε …το In Utero. Ίσως τον πιο εσκεμμένα άσχημο δίσκο mainstream rock που έχω ακούσει στη ζωή μου.