Frozen eyes, staring at the Void
I can’t sleep so I take a breath and hide behind my bravest mask
day by day.
Δε μου αρέσει συνήθως να λέω πως το πρώτο κομμάτι ενός δίσκου είναι το καλύτερο γιατί είναι σα να πέφτει η ποιότητα στη συνέχεια. Εδώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει αλλά η αλήθεια είναι, αυτό το The Tower όταν σκάει το ριφ, είναι μια αποθέωση του 70’s hard rock.
Αριστούργημα αυτό, ε? Εκείνα τα χρόνια του Nelson είναι μαγεία.
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, έπιασα τα 70s από την τεράστια δισκογραφία του γιατί θεωρώ πως έβγαλε κάποια από τα καλύτερα άλμπουμ του όπως το συγκεκριμένο.
Παρε να χεις
Jeff Scott Soto σε κάθε μπάντα και κάθε περίσταση.
Νομίζω θα έπρεπε να έχει πολύ μεγαλύτερη αναγνώριση αυτός ο άνθρωπος. Όχι πως δεν έχει, αλλά δεν έχει αρκετή.
Νομιζω οτι εχει τεραστια αναγνωριση (και τεραστια φωνη). Σταθερη ομαδα δεν ειχε ποτε, συνεπως ηταν δυσκολο να ταυτιστεις με μια (δυο) μπαντα. Ενας ντραμερ ξερωγω μπορει να αλλαζει φανελα καθε μεταγραφικη περιοδο, αλλα ο τραγουδιστης μαλλον ειναι σαν τον αρχηγο ή το σεντρε (sic) φορ ή το δεκαρι: τον εξιδανικευεις καπως.
Ον τοπι:
Το σωστό το πολυβόλο βάζει γκολ σε κάθε ομάδα όμως και ο Σωτηράκης όπου και να έπαιξε είτε σε μέταλ είτε σε πιο χαρντ ροκ ύφος ήταν μια θεότητα. Σίγουρα είναι αναγνωρισμένος σε μεγάλο βαθμό, αλλά δεν ξέρω πόσοι θα τον σκέφτονταν μπαμ μπαμ σε καφενειακές κουβέντες περί top τραγουδιστών κτλ κτλ. Ενώ θα έπρεπε, είναι one of a kind ο άτιμος.
Απόψε έχουν σειρά τα πιο ροκάδικά του, έχει πολλά διαμάντια στο παλμαρέ του ευτυχώς. Τώρα είμαι εδώ πέρα:
Ωραια το λες. Ποιος θα θυμηθει τον Φανη τον Γκεκα σε καφενειο; Οι περισσοτεροι θα πουν “Ντεμη” κι ας εχουν απο μια φορα γινει πρωτοι σκορερ στην Ελλαδα. Αλλα ο Γκεκας γαζωνε τη Γερμανια κι εβγαλε τη μιση καριερα του στην Ελλαδα. Ειναι ο Σωτηρης, ο Φανης της μουσικης;
Δεν ξέρω, έχει λούσει ποτέ πέναλτι σε νοκ άουτ Μουντιάλ;