Τι ακούτε τώρα Vol. 666

8 Likes

Φρεσκαδουρα

3 Likes
2 Likes

7 Likes

Μισός αιώνας συμπληρώνεται σήμερα από την κυκλοφορία του καταπληκτικού Warrior on the Edge of Time, με το πανέμορφο εξώφυλλο και artwork του! .
Τελευταίος δίσκος της “χρυσής” εποχής των Hawkwind όπως και τελυεταία παρουσία του Lemmy μαζί τους, με την συνθετική συνεισφορά του να περιορίζεται αυτή τη φορά στην β’ πλευρά του Kings of Speed single. Το εν λόγω κομμάτι είχε τον τίτλο Motörhead που έμελλε να είναι το όνομα του νέου του συγκροτήματος μετα την αποπομπή του απο τους spacehawks με αφορμή το γνωστό επεισόδιο στα καναδέζικα σύνορα!

11 Likes
12 Likes

Αληθινός

1 Like

4 Likes
5 Likes
4 Likes

Αρκετά υποτιμημένο νομίζω b-side.
Ότι καλύτερο από Medusa πάντως :stuck_out_tongue:

5 Likes

Άγνωστο γιατί, αλλά εκεί που καθόμουν άρχισα να μουρμουράω το ρεφρέν του Evil Eyes. Αναπόφευκτα ξέθαψα μετά από πολύ καιρό το δίσκο, λοιπόν.

Και ένα unpopular opinion: Το One Night In The City είναι το αγαπημένο μου DIO κομμάτι.

17 Likes

Σιγουρα οχι για εμενα, αλλα το σιγοτραγουδουσα απο Παρασκευη ως Δευτερα, καθε μερα, οταν περπατουσα το βραδυ στη Ρωμη.

Ο δισκος γενικως ειναι το κατι αλλο, με Mystery + We Rock + ομωνυμο + Evil Eyes + Egypt + I Speed + One night να κεντανε, καθενα με το στιλ του μαλιστα.

5 Likes
2 Likes

ΠΕΣΤΑ :exclamation:

Και ομώνυμο, ΟΚ.

Και Χολυντάιβα.

Σταματάω.

Ον τόπικ:

12 Likes
3 Likes

Ψεύτικος…
Και για να είμαι ον τόπικ, όσοι δεν έχετε ακούσει αυτό το διαμαντάκι του συμφωνικού 90’ς black metal κάντε τη χάρη στον εαυτό σας
:arrow_forward:︎ Ode To The Nightsky | Mundanus Imperium | Soulseller Records

1 Like