Τα 41 συμπλήρωσε το Stay Hungry το album που έφερε την επιτυχία για τους Twisted Sister με το παραπάνω από… εύγλωττο εξώφυλλο και τα πασίγνωστα χιουμοριστικά βίντεο που άφησαν εποχή!
Εκτός αυτών όμως πρόκειται για έναν σπουδαίο δίσκο που έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει.
Ανυπομονώντας για το βινύλιο!!!
Το αγαπημένο μου! Το ακούω κι εγώ τώρα!
Περαν του Grin που εχει δυνατες κορυφες αλλα θα το εβαζα ενα κλικ κατω απο τα υπολοιπα, τα αλλα 4 οταν τα ακουω, οποιο και να ειναι, ειναι υποψηφιο για “το αγαπημενο μου Coroner”
Μεγαλη μπανταρα
Το σερί “Son of Lilith - Semtex Revolution - Sirens”, είναι ανεπανάληπτο! Σε γενικές γραμμές, όμως, δεν μπορώ να διαφωνήσω, μέγιστη μπαντάρα!
Τεκνικαλι σπικινγκ, δεν το ακουω τωρα. Αλλα το εχω ακουσει 4-5 φορες αυτο το τριημερο. Το ομωνυμο δεν με επεισε. Το corridors ηταν εντυπωσιακο απο πλευρας ριφολογιας και συνθεσης, μου αρεσε περισσοτερο, επαιξε στα γνωριμα μοτιβα της μπαντας και θυμισε παλιακο. Οι δυο διασκευες δυνατες, με το sbs να κερδιζει σιγα σιγα την εκτιμηση μου (οσο το ακουω, τοσο πιο βαρυ μου φαινεται), αλλά το forever ηταν απιστευτο.
Ηθελα να γραψω καπου στο φορουμ δυο λογια, λογικα δεν ειναι το σωστο νημα, αλλα δεν γαμεις… Ενα κοπι ειναι η μεταφορα του σε καποιο αλλο
Ποιος τραγουδάει; Γιόχαν;
Ναι ναι.