Δεν το έχω ξεκλειδώσει ακόμα.
Δισκάρα.
Τεράστιος.
Κι εγώ κάπως έτσι.
rip Douglas McCarthy
Σήμερα συμπληρωνονται 13 χρονια απο το κυκνειο ασμα. Δεν ξεραμε τοτε οτι το The Garden θα ηταν και αντιο.
The measure of a life is a measure of love and respect;
So hard to earn, so easily burned
Ταιριαστό τέλος θα έλεγα. Τραγούδι μαγεία.
Πώς σου φαίνεται το Permanent Vacation, @nikosPL ?
Εγώ αυτές τις μέρες σχεδόν αποκλειστικά 3 πρώτα MSG.
Γενικά μιλώντας, πάντα μου άρεσαν οι Aerosmith, απλά δεν είναι κάτι που θα παίξει συχνά. Από το γυμνάσιο κ εκείνο το Get a Grip του 93, με το βιντεοκλίπ… ναι οκ. Δεν έχω κ πολλούς δίσκους τους, έχω το ομότιτλο, το Toys in the Attic, το Permanent Vacation και το Pump. Από το Get a Grip έχω ακούσει τα βασικά χιτάκια. Παρόλο που το hard/blues rock που παίζουν δεν είναι κ το φόρτε μου, θα τους ακούσω ευχάριστα. Δλδ, το Kansas που έπαιξε πριν, το άκουσα 3 φορές συνεχόμενα λόγω του prog/heavy χαρακτήρα του. Στο συγκεκριμένο πάντως, το Dude είναι για μένα το highlight, μαζί με το Angel. Βάλε κ το Magic Touch που ξαναπαίζει τώρα κ μου καρφώθηκε η μελωδία στο μυαλό… .
Μιας που ανέφερες τους MSG, το τοπικό δισκάδικο με μεταχειρισμένους δίσκους φέρνει συχνά MSG, να ψάξω τα 3 πρώτα ή έχεις κ κάτι άλλο να προτείνεις?
Edit. Έλα ΟΚ, κ το Rag Doll…
Από Aerosmith, εάν σου αρέσε το Toys, πας άφοβα στα 2 γύρω του (Get Your Wings & Rocks). Μου αρέσει κι εμένα πολύ το Permanent αλλά θεωρώ έχει αδύναμες στιγμές, ενώ το Pump σκίζει. Ξέρω πως είναι τίγκα εμπορικά αλλά ακόμα βρωμάνε Aerosmith.
Kansas αριστούργημα. Καλά έκανες.
Λοιπόν MSG δεν είχα ασχοληθεί σχεδόν καθόλου μέχρι πολύ πρόσφατα και δεν έχω εικόνα μετά το Assault Attack. Αλλά τα 3 πρώτα είναι φανταστικά, μελωδικά και heavy, μου έχουν καρφωθεί στο μυαλό. Κι εντάξει, οι κιθάρες του Schenker είναι άρρωστες, ότι έπαιζε είχε λόγο ύπαρξης.
Δεν έχω κανένα θέμα με το αν είναι κάτι εμπορικό αν μου αρέσει.