Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Με αυτό είχαμε πάθει λίγο τσότσο εγώ και ο Τάσος, ξέρεις ποιος, αλλά ο κύριος χοπέτο τότε μας ειρωνευότανε.

Βέβαια άκουσε Spiral Architect και ένιωσε, άρα ποτέ δεν ξέρεις.

Μπορεί αύριο - μεθαύριο να 'ρθει να ποστάρει εδώ Control and Resistance και “τελικά γαμάει” (άντε).

2 Likes

Ωραία που θα ήταν καλοκαιράκι στην Τεχνόπολη, ε @apostolisza8 ;;

2 Likes

@hopeto Αν ακούσεις το Energetic Disassembly υπό το πρίσμα “παρανοϊκοί μέταλ Rush”, μπορεί να ξεκλειδώσουν μέσα σου οι Watchtower. Αν σου αρέσουν οι 70ς Rush, φυσικά.

On topic, τσιλάρω με αυτό τώρα:

2 Likes

Έτσι, μωρή μπαντάρα. Σκόρπισε στους 5 ανέμους πυγολαμπίδες, πεταλουδίτσες και λοιπά ενοχλητικά πετούμενα.

7 Likes
5 Likes
3 Likes

Ο πόνος είναι αόρατος μα οι πληγές φανερές.

On topic:

absurd delivery σε ενα απο τα πιο πολυαναμενομενα αλμπουμ της χρονιας

1 Like

JULY 12 1952

HAPPY BIRTHDAY ERIC

EVEN THOUGH… GODS ARE NOT BORN.

THEY ARE ETERNAL.

5 Likes

6 Likes

Υπέροχος και συγκινητικός Alan Sparhawk (Low) με την συμμετοχή της κόρης του στο ρεφρέν… Low φυσικά δεν υφίστανται πια και πώς θα μπορούσε άλλωστε…
Στον καινούριο του δίσκο με την βοήθεια της bluegrass μπάντας Trampled by Turtles καταφέρνει να πλησιάσει τον καθαρτικό ήχο των Low.

Μου το έβγαλε τυχαία το YouTube.

1 Like

Γαμώτο, ξεκινά με το καλύτερο τραγούδι στην ιστορία αλλά μετά παραγίνεται AOR για τα γούστα μου. Ο Goalby όμως φωνάρα!
Σκοπεύω να το ξανακούσω σύντομα.

Καλά σου έκανε.

Εγώ κάτι κλασικό για το καλό:

17523323663281986596061974016996

6 Likes

Μέχρι τώρα Talk to You, Tin Soldier μου άρεσαν πολύ, το I Feel Much Better το μίσησα με τη μία.

Ισχύει αλλα τα the way that it is και think it over θα εχουν πάντα ξεχωριστή θεση στην καρδιά μου

1 Like

E ήταν “pop” μπάντα. Γι’ αυτό φαντάζομαι δεν σου κάθεται?

Αυτό ηταν το πρώτο τους άλμπουμ στην Αμερική, συλλογή από το προηγούμενο άλμπουμ τους και διαφορα singles. Πραγματικό μπάχαλο η μικρή δισκογραφία τους. Θα σου πρότεινα να ακούσεις το επόμενο, Ogdens’ Nut Gone Flake, πάντως που είναι και το αποκορύφωμά τους.

1 Like

1 Like

Μου αρέσει η ποπ γενικά αλλά αυτό ήταν πολύ ροκ εν ρολλ, δεν ξέρω πως το βίωσα, γιατί πχ Έλβις γουστάρω τρελά οπότε ούτε αυτό που έγραψα δεν βγάζει πολύ νόημα :laughing:
Μπήκε μετά κ Faces που είναι μετά την αποχώρηση του τραγουδιστή, μπαίνει ο τραγουδιστής κ λέω κάπου την ξέρω αυτήν την φωνή…Rob Stewart !!!

1 Like

Γιεπ, ήταν λίγο all star band οι Faces. Όλοι είχαν ήδη κάποιο όνομα. Επίσης μεγάλη αγάπη.

1 Like
10 Likes

Για να ανοίξει το μάτι τσακ μπαμ.

Καλημέρα λοιπόν.

3 Likes