@hopeto Αν ακούσεις το Energetic Disassembly υπό το πρίσμα “παρανοϊκοί μέταλ Rush”, μπορεί να ξεκλειδώσουν μέσα σου οι Watchtower. Αν σου αρέσουν οι 70ς Rush, φυσικά.
Υπέροχος και συγκινητικός Alan Sparhawk (Low) με την συμμετοχή της κόρης του στο ρεφρέν… Low φυσικά δεν υφίστανται πια και πώς θα μπορούσε άλλωστε…
Στον καινούριο του δίσκο με την βοήθεια της bluegrass μπάντας Trampled by Turtles καταφέρνει να πλησιάσει τον καθαρτικό ήχο των Low.
Γαμώτο, ξεκινά με το καλύτερο τραγούδι στην ιστορία αλλά μετά παραγίνεται AOR για τα γούστα μου. Ο Goalby όμως φωνάρα!
Σκοπεύω να το ξανακούσω σύντομα.
E ήταν “pop” μπάντα. Γι’ αυτό φαντάζομαι δεν σου κάθεται?
Αυτό ηταν το πρώτο τους άλμπουμ στην Αμερική, συλλογή από το προηγούμενο άλμπουμ τους και διαφορα singles. Πραγματικό μπάχαλο η μικρή δισκογραφία τους. Θα σου πρότεινα να ακούσεις το επόμενο, Ogdens’ Nut Gone Flake, πάντως που είναι και το αποκορύφωμά τους.
Μου αρέσει η ποπ γενικά αλλά αυτό ήταν πολύ ροκ εν ρολλ, δεν ξέρω πως το βίωσα, γιατί πχ Έλβις γουστάρω τρελά οπότε ούτε αυτό που έγραψα δεν βγάζει πολύ νόημα
Μπήκε μετά κ Faces που είναι μετά την αποχώρηση του τραγουδιστή, μπαίνει ο τραγουδιστής κ λέω κάπου την ξέρω αυτήν την φωνή…Rob Stewart !!!