Μιλαμε για σοβαρο αρχιδι ο τραγουδιστης, ε. Εχει σιγουρα σκοτωσει την Μαρι Τρεντινιαν (εκανε φυλακη) και εχει πιθανον οδηγησει τη συζυγο του στην αυτοκτονια, απο την “καλομεταχειριση”.
Δεν ξερω, εμενα κατι τετοια νομιζω οτι με “κρατανε” απο το να απολαυσω εναν δισκο.
Για τη σύζυγο δεν το γνώριζα, ή δεν το θυμόμουν. Ναι, ξέρω για τη Μαρί (ήταν έγκυος όταν τη δολοφόνησε).
Δεν θα προσπαθήσω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, μ’ αρέσει η μουσική τους και την ακούω και δεν αισθάνομαι άσχημα, αλλά καταλαβαίνω τον θυμό σου. Μάλλον έχω πρόβλημα - λυπάμαι, αλλά είμαι μακρινός παρατηρητής, ούτε θυμώνω ούτε αποστρέφομαι τον τραγουδιστή.
όχι
Μην απολογείσαι, δεν είσαι η μόνη που απολαμβάνει την μουσική τους. Στο Spotify έχουν σχεδόν ένα εκατομμύριο μηνιαίους ακροατές. Για γαλλόφωνη ροκ μπάντα που έχει διαλυθεί εδώ και 20 χρόνια ε, δεν είναι και λίγοι. Το γεγονός είναι ότι βγάλανε ωραίες μουσικές.
Από την άλλη ο Cantat θα έπρεπε να βρίσκεται ακόμη στην στενή. Την έβγαλε πολύ, πολύ φτηνά.
Προσωπικά όταν τους πρωτοάκουσα δεν γνώριζα τίποτα για την μετέπειτα ιστορία. Αν γνώριζα δεν ξέρω αν θα άλλαζε κάτι στην στάση μου, μπορεί - μπορεί και όχι.
Έχει γίνει εδώ στο φόρουμ εκτεταμένη συζήτηση στο παρελθόν για το έργο και τον δημιουργό και τις διαχωριστικές γραμμές. Τελικά καθένας μας τραβά τις δικές του.
Συμφωνώ με κάθε σου λέξη.- Για μια στιγμή ένιωσα άσχημα, αλλά είναι βλακεία, το ξέρω.
Δεν θυμάμαι τις συνθήκες που τους πρωτοάκουσα, αλλά όταν έμαθα την ιστορία δεν με “φρέναρε” από το να συνεχίσω να τους ακούω. Θεωρώ ότι είναι από τις μεγαλύτερες 90ς ροκ μπάντες στην ιστορία της ροκ (υπερβολή,ίσως), και αν ήταν Άγγλοι ή Αμερικανοί (και είχε εξελιχθεί αλλιώς η ιστορία), θα ανήκαν στο πάνθεον των 80-90ς ροκ συγκροτημάτων. Εν κατακλείδι, ο καθένας τραβάει τις δικές του γραμμές, γι’ αυτό μπορώ να κατανοήσω 100% τη δήλωση του Παντελή, ελπίζοντας και στο αντίστροφο.
Δεν το ειπα γι’ αυτο παντως!
Ναι, το ξέρω.
Δεν είχα ακούσει ξανά, μόλις μου ήρθε σε ένα πακέτο με διάφορα άλλα καλούδια…πολύ ωραίο prog metal, εξαιρετικές μελωδίες, μου αρέσει πολύ που ακούγεται τόσο καθαρά το μπάσο αλλά θα ήθελα τις κιθάρες ή μάλλον την κιθάρα αρκετά πιο μπροστά, μου ακούγεται πολύ ανεμικό. Παρόλα αυτά, θα ψάξω κ τα επόμενα άλμπουμ τους κ από ότι είδα παραμένουν με έναν κιθαρίστα.