Επιτελους μετα απο οχτω χρονια! Καλα που ηταν το αφιερωμα στην κεντρικη, δε θα το παιρνα χαμπαρι. Εχει και τιτλο κομματιου με solar anus μεσα
Από καλόπαιδο σε καλόπαιδο πας βλέπω. Πάντως είναι πολύ ωραίος δίσκος. Το funeral mist τι λέει?
Σου άρεσε; Εγώ όσο το παλεύω κάπου με χάνει, δεν ξέρω, σαν κάτι να μου λείπει.
Για FM, είναι σχετικά νωρίς για να εκφέρω άποψη αλλά δεν με έπιασε εξαρχής όπως όλα τα προηγούμενα. Έχει πληροφορία όμως μέσα, και μερικές τσαχπινιές. Θα δείξει με τις ακροάσεις.
Και τις 3 φορές που το άκουσα μου άρεσε ναι. Αν και μάλλον πρέπει να το ακούσω 9 φορές για να κρίνω
Funeral Mist με δύο ακροάσεις είναι δισκάρα. Πιο μελωδικός ανά διαστήματα, με τσαχπινιες που λέει και ο @apostolisza8, που δε μας έχουν συνηθίσει. Φωνητικά, συνεχίζει το καλόπαιδο να είναι ο αγαπημένος μου, samples παρόντα όπως πάντα και επιτυχημένα. Για να ξεκολλήσω από το εναρκτήριο, το άκουσα 4 φορές σερί. Μετά κόλλησα με το #4, μετά με το #7 κ.ο.κ.
Το χεράκι που έχεις βάλει από κάτω φαντάζομαι δείχνει πως γίνεται ο πισινός μας κάθε φορά που ακούμε το δισκο
Δεν τους ήξερα και διαβάζοντας το review στο Angry Metal Guy ψήθηκα να το ακούσω και δεν το μετάνιωσα!
Ατμοσφαιρικό Black Metal παίζουν με ωραίες μελωδίες,σε σημεία μου φέρνει πιο Post πράγματα στο μυαλό, σε άλλα πιο Doom.
Aν δεν σας τρομάζουν οι διάρκειες των κομματιών ακούστε το.
Είναι και Anti-fa.
My Only Sin από Rusty Cadillac και μου αρέσει πάρα πολύ μάλιστα! Μου βγάζουν μια αίσθηση, λες και αποφάσισαν οι Clutch να αλλάξουν ύφος και να το ρίξουν στα blues. Θκα μας παιδιά, μπράβο τους!