Πάντα το είχα απορία γιατί ποστάρεις το screenshot και δεν κάνεις κοινοποίηση το link
On topic
ειμαι στο δρομο βασικα και η ωρα του κινητου ειναι μια ενδειξη οτι οντως ειναι εκεινη την ωρα…αλλα οκ θα ποσταρω το link
Ααα νόμιζα ότι δεν το είχες σκεφτεί/καταλάβει πως το κάνεις και πάντα μου φαινόταν πιο απλό το sharing . Αφού είναι για λόγους ορθότητας ότι είσαι συνεπής στο τοπικ μη το σταματήσεις!!
ειναι το θεμα που ειμαι εκεινη την ωρα, πχ εαν ειμαι στο pc και ακουω στο youtube ή στο spotify (ακομα και bandcamp) ναι κανω share το link
τον τελευταιο καιρο ομως ειμαι πιο πολυ στο κινητο, οικονομια στο pc (στο σπιτι) η κυρα ΔΕΗ παραμονευει
εξαιρετικο,εμπνευσμενο,ανυπομονω να ακουσω ολο το δισκο,σουπερ τα sieges even μπολιασματα,τους πανε αρκετα σε συνδιασμο με τα καραμπαμ theater και βεβαια το ιδιαιτερο δικο τους πολυρυθμικο οπλοστασιο
πολυ καλη παραγωγη επισης
Έπος επων .
Μισός αιώνας συμπληρώνεται από την κυκλoφορία αυτού του αριστουργήματος, ευκαιρία να πάρουμε μια γερή δόση από την μαγεία των early seventies!
ξανά
Απειρη λατρεια για το αιωνιο επος, θα το βαλω να το ακουσω τωρα.
Μολις τελειωσα με αυτο που ειχε γενεθλια πριν 2 μερες:
Δουλεια τωρα.
Κατά καιρούς έχω εκφράσει την, αιρετική όπως καταλαβαίνω, άποψη πως Vicious Rumours>Digital Dictator. Όπως και να’χει, το έπος αυτό παίζει τώρα:
Alive and well… to see another day
A chance to live beyond the blackened past of yesterday
ΥΓ. Στο “Saturate the earth with the blood of man” πέφτουν τα τσιμέντα.