Ανεβαίνω ποδήλατο βάζω helloween live 1993 ν ακουσω Ανδι να τραγουδάει giants κ δεν συμμαζεύεται. Άθλιος ήχος όλος ο θόρυβος του δρόμου περνάει στ αυτιά μου -ξέρω αυτό είναι καλό όταν κάνεις ποδήλατο κ είσαι στον δρομο αλλά τι να κάνεις μαλακιες κανουμε-
Για να δω τι έχω κατεβάσει…α ναι εκείνο το βράδυ που τους είδα εδώ στο φόρουμ σ ένα τοπικ…
Ειδικός στο είδος δεν είμαι αλλά η 1η ακρόαση μ έκανε να μπαίνω σε στενά ν αργήσω να φτάσω στην δουλειά να το ακούσω όλο. Τι αλμπουμ!!! Ω θεοί! Επιτέλους ένα άλμπουμ 40 λεπτών ρε πουστημ. Τους αγάπησα. Δεν θέλω να πιάσω 2ο άλμπουμ τους γιατί συνήθως μειώνεται η καυλα μου. Οπότε για πολυ καιρο όπως βλέπω θα παίζει στ ακουστικά όπως τώρα στο τελευταίο τσιγάρο πριν την έναρξη της βαρδιας.
Κριμα που ειναι compressed to death.
Αυτο ειναι αληθεια, ασχημες εποχες. Ευτυχως περασανε, δυστυχως περασε και η εμπνευση του Τζος μαζι
Το Villains είναι αλμπουμάρα, δεν ξέρω τι λες
Την αληθεια
αυτο που οταν λειπει το αφεντικο οι αλλοι κανουν πηγαδακι και κουβεντιαζουν, το εχω μονο εγω που προτιμω να απομονοθω ;
Όσοι τους ξέρετε και όσοι δεν τους ξέρετε, το νου σας. Το ντεμπούτο είναι προ των πυλών και θα ελκύσει αυτάκια, συναισθήματα και “παράλληλλες” αγάπες.