Τι ακούτε τώρα Vol. 666

image

όλο το σκ στο repeat :stuck_out_tongue:

4 Likes
8 Likes

8 Likes
5 Likes

Με βιντεοκλίπ πάντα έτσι…

1 Like
9 Likes
4 Likes
5 Likes

Πάντα μ’αρέσει στο φορουμ, όταν κάνει κάποιος ένα post και ανεβαίνει μια γνώριμη φώτο και λέω “α, ο αποστολης” πχ

4 Likes
6 Likes

Νεύρα, covid, μόνο με black/thrash τσουλάει το πράγμα.

Και στα καπάκια:

8 Likes

Βγήκες θετικός τελικά; Εγώ όχι ακόμα, αλλά έχω τον νου μου λόγω στενών επαφών με επιβεβαιωμένα κρούσματα. Δε μετράω καν εσένα σε αυτά :joy:

1 Like

Ναι, σήμερα βγήκα θετικός και με την βούλα. Τουλάχιστον τα συμπτώματα φαίνεται να υποχωρούν και αν μη τι άλλο κοιμήθηκα καλά χθες βράδυ (το χρειαζόμουν). Εσύ καλά;

1 Like

Χτες αρνητικός, προχωράμε :grinning:

4 Likes

Περαστικά @martian , σιδερένιος @pantelis79 και με γρήγορη επάνοδο στα συναυλιακα και τα αθλητικά δρώμενα!!

On topic

7 Likes

περαστικά μόρτες, το παρκέ σας περιμένει

2 Likes

Αρκετοί μουσικοί πήραν το μικρόφωνο στο stage για να κατακεραυνώσουν το αισχρό νόμο περί αμβλώσεων, δικαίως. Βέβαια, αυτό ήταν κάτι που φαινόταν στον ορίζοντα πως έρχεται, δυστυχώς, αλλά όπως συμβαίνει συνήθως, οι φωνές πολλαπλασιάζονται αφού γίνει το κακό, για λόγους που δεν είναι της παρούσης, εφάπτονται όμως πλήρως στην “μαχητική” διάθεση ατόμων που κατέχουν θέσης επιρροής.

Το 2019 είχε βγει μια φοβερή συλλογή από extreme metal/hardcore/folk μπάντες της οποίας τα έσοδα πήγαιναν/πάνε σε σχετικά funds, με τον συντονισμό να αναλαμβάνει το περίφημο αντιφασιστικό extreme metal φεστιβάλ Black Flags Over Brooklyn, που το 2019 είχε σαρώσει.

Την ξανακούμε λοιπόν, με αγάπη για τις μπαντάρες που συμμετέχουν και ελπίδα πως θα ανατραπεί (όχι από μόνο του), το ψήφισμα.

12 Likes
3 Likes

4 Likes
2 Likes