Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Ας ξεκινησουμε χαλαρα, οπως τα παλικαρια πριν απο καμια 38αρια χρονια (+1 μερα)

@martian τι κανουμε εδω;

9 Likes

Τσιρίζουμε και απορούμε γιατί μας κοιτάνε περίεργα οι πελάτες, τι να κάνουμε δηλαδή. Δίσκος-παροξυσμός.

On topic, Ample Destruction και εδώ τώρα.

7 Likes

2 Likes
3 Likes

Μεσημέρι στο εξοχικό, τα τζιτζίκια λυσσανε, οι μπύρες που έχω πιεί με χουν βαρεσει, air condition δεν παίζει το voice of a soul όμως στριφογυρίζει στο μυαλό μου

15 Likes
1 Like
3 Likes

2 Likes

11/10 εκτέλεση σε 20/10 κομμάτι.

11 Likes
5 Likes

Τι κάνει το παλικάρι στα drums; Ερωτώ, τι κάνει;

4 Likes

Λιγο το 20/10, μπορει να σταματησω στη μεση του δρομου για να το απολαυσω με την ησυχια μου.

Ον τοπι:

12 Likes

Στο απόσταγμα του καλοκαιριού.

3 Likes
3 Likes
3 Likes

5 Likes
3 Likes

Κάποτε υπήρχε ένα συγκρότημα* που έγραψε κι έπαιξε αυτή την κουταμάρα:

Ένας μυστήριος όμως εμπνεύστηκε και μπήκε στο στούντιο μόνος του για να γράψει σε σινγκλ μια διασκευή του παραπάνω κομματιού. Νόμιζε ότι ήξερε κιθάρα, είχε γράψει κι ένα δικό του τραγούδι ο δόλιος, για να το βάλει b-side. Στο μεσοδιάστημε όμως γνώρισε έναν κοντό που έπαιζε σε άλλη μπάντα, αλλά ο κοντός είπε “είμαι με το ξαδερφάκι μου ξέρεις” και τον πήραν μαζί, αλλά τότε είπαν δεν παίρνουμε όλη τη μπάντα μαζί και έτσι έγινε τελικά και αυτό, τίποτα άλλο.

Βρήκαν κι έναν που έπαιζε τσέλο σε μία μπάντα της πλάκας και είπαν ολοι μαζι “δεν γράφουμε καμία μλκ να τζαμάρουμε για να περνάει η ώρα;” και κόψε-ράψε κόψε-ράψε, έγραψαν εναν δίσκο στο πόδι. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δλδ.

Σαν σήμερα το 1975, κυκλοφόρησε το απο πάνω.

*Τους έμαθα πρόσφατα, δεν πιστεύω ότι υπάρχουν χιλιάδες συγκροτήματα που έχουν εξαφανιστεί άδικα.

14 Likes

Πάμε λίγο να γουστάρουμε!

17 Likes
7 Likes