Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Όπως γράφει σε ένα comment,

Doug Blair is the metal version of David Gilmour

3 Likes

:sound:

:loud_sound:

9 Likes

:ok_hand:

11 Likes

Τεραστια αγαπη, ανεπαναληπτος Ουλι.

1 Like

Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ αυτό! Είχα πολύ καιρό να το ακούσω.

1 Like

Εκκίνηση δισκογραφίας μετά από 10 (μπορεί και παραπάνω χρόνια)

“Four Horsemen” και “Phantom Lord” παντοτινές κομματάρες.

18 Likes

Επ΄ ευκαιρία της επετείου του θανάτου του Mark Shelton πριν λίγες μέρες, ακούμε αυτό το αριστούργημα που μπορεί να μην έχει Randy “Thrasher” Foxe, έχει όμως αρκετούς διαχρονικούς ύμνους του είδους!

17 Likes
11 Likes
9 Likes

-Λεω να κόψουμε πολλά στο editing, να βάλουμε μόνο τα 33 λεπτά που είναι σκέτη μαγεία, απανωτοί οργασμοι και έμπνευση στο 11/10. Αυτά τα 33 λεπτα που είναι εντελώς εξωπραγματικα. Α, και μετά το space trucking, που κι αυτό ψιλογαμει.

-Gillan, Paice, Blackmore, Lord, Glover με Birch παραγωγο αυτό δεν είναι ομάδα, η Dream team είναι. Η καλή, αυτή του '92. Sir Charles ναπουμε είναι η φάση btw.

-1972 έχουμε ακόμα ρε. Μην κοιτάς που είμαστε πολύ μπροστά από την εποχή μας στα πάντα.

-Εχεις δίκιο. Και αυτό με τον live ήχο βγήκε γαμω. Να πα να γαμηθει και το καζίνο. Α, εκείνη τη μπαλάντα αστήν απέξω, μέτρια λίγο. Πως την είπαμε ?

-When a blind man cries

11/10

18 Likes

Αλητεία

21 Likes

Ο ορισμος της αλητειας κυρια μου.

7 Likes

Ο νους μου αληταριό και πάντα δραπετεύει.

3 Likes
12 Likes

Συνεχίζουμε:

Απλά μυθικό το ότι την εποχή που κυκλοφορούσε το ΚΕΑ εκείνοι έγραφαν αυτόν τον δίσκο.

Κλίφαρε ζεις, εσύ μας οδηγείς.

18 Likes

9 Likes

Άνισο αλλά εμένα μου άρεσε πολύ όταν είχε βγει κι ακόμα με κρατάει. Μια έκδοση Kyuss με λιγότερα λιπαρά.

3 Likes
11 Likes

Τι μαγεια.

1 Like

Πάμε λίγο, γ@μώ τις αναμνήσεις μου μέσα, με την κομματάρα.

7 Likes