Τι ακούτε τώρα Vol. 666

2 Likes

Σας συμβαίνει κ εσας να βρίσκετε ενα αλμπουμ στην δισκοθηκη σας κ να σκέφτεστε οτι ακριβως οταν βλεπετε αδωνι πλευρη βοριδη στην κυβέρνηση; δηλ “πως βρεθηκε αυτο εδω;”

Αυτο παθαίνω με το παρακάτω αλμπουμ που σίγουρα ο @Ian_Metalhead το εχει βαλει στο πρόγραμμα για το …με λιγα λογια κ λεω να μην του το χαλάσω. Μαλιστα το εχω αντιγραμμένο με φωτοτυπια εξώφυλλο κ ολα αλλα κ γνησιο.

Παρτε την χεβιμεταλ εκφραση σας κ πατηστε play

10 Likes

Δεν θέλω να περιορίζεσαι από μένα φίλε @Ixnay, άλλωστε τα οπαδικά σεντόνια που γράφεις (λειτουργούν και σαν “ερωτικές εξομολογήσεις”) για δίσκους που γουστάρεις πολύ, είναι πάντα μια απόλαυση!

Πάντως. ένας δίσκος που δεν θα επιχειρούσα να περιγράψω με λίγα λόγια είναι το…

…αφού συμβάνουν τόσα εδώ μέσα που κάτι τέτοιο φαντάζει ματαιοπονία, για το εν λόγω LP που διεύρυνε έτι πλέον τα όρια του death metal και ηχογραφήθηκε λόγω συμβατικών υποχρεώσεων απέναντι στην εταιρεία τους, μιας και στην μπάντα είχαν αποφασίσει να διαλυθούν - φαντάσου να είχαν σκοπό να συνεχίσουν δηλαδή!
29 χρόνια πριν παρεμπιπτόντως, αν και ο συμβατικός χρόνος μικρή σημασία έχει όταν μιλάμε για τους Atheist!

10 Likes

Κόλλημα, ξανά. Δισκάρα.

2 Likes

κλασσικός δίσκος που θυμάμαι σχεδόν κάθε Σεπτέμβρη, πριν αρχίσει και πάλι η πιο καταθλιπτική περίοδος του χρόνου και λίγο μετά τις διακοπές

12 Likes

Εξαιρετικό λέμε! Τώρα γιατί εγώ προβλέπω ότι

Vacation In The Underworld > The Sick, the Dying… and the Dead!

3 Likes

Το ίδιο δέος, η ίδια ανατριχίλα κάθε φορά.

13 Likes
3 Likes

Αν υπάρχει μια μπάντα που βαριέμαι, είναι αυτή…

Καλό είναι, δεν ξετρελλάθηκα. Ούτε και με το νέο Megadeth βέβαια. Το βίντεο κλιπ, πάντως, πρέπει να έγινε με Amiga 4000 και Video Toaster, δεν εξηγείται αλλιώς…

3 Likes

Κάθε περίοδό τους;

Ον τοπικ:

The stars are our home
Roaming the galaxy
We’re free
Raiders from space
Star fighter zeros.

Out of the sun
Engage the enemy
We see
Planets in chains
Hell is for heroes.

Ρημάδα νοσταλγία.

7 Likes

Ώρα να κλείσει ο κύκλος.

To “Hardwired…” είναι ακριβώς ο δίσκος που είχα ανάγκη από τους METALLICA την εποχή που βγήκε, κι ας μην το είχα καταλάβει τότε.

11 Likes

Νομιζω ολοι μας.

Πιστευω πως για την πλειονοτητα των φανς ειναι το καλυτερο υλικο που εχουν βγαλει σε αυτον τον αιωνα (οχι οτι υπαρχει και τεραστιος ανταγωνισμος, ουτε σε ποιοτητα ουτε σε ποσοτητα :stuck_out_tongue: )

2 Likes
8 Likes

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, αριστούργημα.

Προσωπικά, τείνω προς τους JA, λόγω αδυναμίας στο αερικό.

5 Likes

Δεν έχω ακούσει όλη τη δισκογραφία. Η πιο πρόσφατοι δίσκοι τους, από σκόρπια κομμάτια που έχω ακούσει είναι διασκεδαστική, μέχρι εκεί αλλά δεν κόβω τις φλέβες μου κάθε φορά που ο Φενρίζ βγάζει δίσκο. Αν βάλω να ακούσω κάτι, θα είναι το πρώτο άλμπουμ. Η μπλακ μέταλ περίοδός τους δεν με αγγίζει.

1 Like
5 Likes

Σαν σήμερα, το 1990, το heavy metal οριοθετήθηκε εκ νέου και γύρισε σελίδα.

18 Likes

Θεραπεία με Blind Guardian για να θυμηθούμε και λίγο πως μπορείς να μεταφέρεις τον Tolkien στην pop κουλτούρα χωρίς να μαλακίζεσαι εντελώς.

16 Likes

Υπαρχουν επιλογουλες σημερα. Καλα γενεθλια απο το 1984.

19 Likes