Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Μικροί καθημερινοί ήρωες που κρατάνε την κοινωνία όρθια. Ον τοπικ

9 Likes

Ακούμε όχι φοβερά κομμάτια :slight_smile: :slightly_smiling_face:

11 Likes

Αντιληπτό.

Ον τοπικ:

3 Likes

αυτοί είναι;

edit το έβαλα να τ’ ακούσω

3 Likes
2 Likes

Ελπίζω να μην απογοητεύτηκες :stuck_out_tongue:

11 Likes

Άκουσα τις πρώτες νότες, δε μου άρεσε :innocent: <3 δεν πειράζει, συμφωνούμε στο μπλακ μέταλ :stuck_out_tongue:

3 Likes
3 Likes

4 Likes

10 Likes

Cheers @Chrisp

4 Likes

Να το ανοιξω να το ακουσω ή ειναι μπλακ μετσολ?

1 Like

Μελωδικό μπλακ μέτσολ και τα μυαλά στα μπλέντερ

1 Like

Παρόλο που είναι αρκετά δουλεμενο μουσικά και προοδευτικο, ταυτόχρονα είναι και αρκετά άμεσο, εμένα μου άρεσε από την πρώτη κιολας ακρόαση και τώρα στην τρίτη φορά που το ακούω μου αρέσει αρκετά. Μελωδικό, ατμόσφαιρικο μπλακ θα το έλεγα κι εγω. Θα έλεγα (με επιφύλαξη βέβαια) να τολμήσεις μια ακρόαση φιλτατε @QuintomScenario , δεν αποκλείεται να βρεις στοιχεία που σου αρέσουν σε αυτό.

2 Likes

Ισως καποια αλλη φορα, δεν ειμαι καθολου σε φαση για γαβγισματα και νιαουρισματα αυτην την εποχη (!)

1 Like

Αμερικαν ψυχεδελιστες,σπιρτοκουτα :+1:

2 Likes

Έχω κατ’ επανάληψη και αναλυτικά εκφράσει τον απεριόριστο θαυμασμό μου για το Selling England by the Pound των Genesis, έναν από τους αγαπημενους μου δίσκους, που σήμανε (μαζί με το επόμενο τους) την κορύφωση τόσο για τους δημιουργούς του, όσο και (λίγο πολύ) για το όλο progressive rock ρεύμα.
Δεν είναι τυχαίο που έκτοτε και οι ίδιοι οι Genesis αλλά και οι περισσότεροι λοιποί “προοδευτικοί” αρχίζουν να αραιώνουν σταδιακά από τις κυκλοφορίες.

Με αφορμή την συμπλήρωση χθες 49 χρόνων από την πρώτη του εμφάνιση - ούτε μισόν αιώνα δηλαδή!.

14 Likes
8 Likes