Τι ακούτε τώρα Vol. 666

:gem:

7 Likes
7 Likes
5 Likes

Σήμερα κυκλοφόρησε το καινούριο single /video των Kamelot. Το βρίσκετε αν θέλετε στο youtube. Δυστυχώς πολύ μέτριο για μένα, αν και είμαι σίγουρος ότι ο δίσκος θα έχει 3,4 ωραία κομμάτια.
Ή απλά εχω μείνει κολλημένος στις παλιές αγάπες, όπως την Elizabeth.

6 Likes

12/18

Έλα και πλησιάζουμε…

4 Likes

Γαμει. cheers @apostolisza8

7 Likes
7 Likes

5 χρόνια από τον θάνατο του Τζιπάκου

18 Likes

Σε ρυθμό Riverside αναμένοντας τον νέο δίσκο και ακούω για χιλιοστή φορά αυτό το έπος.
Το οποίο ειλικρινά θεωρώ ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχουν υπάρξει ever, ένα αριστούργημα, τίποτα παρακάτω.
Όπως και όλο το SLS βέβαια.

4 Likes
1 Like

We are the last of the lost ones

4 Likes

The seas of sand will ever shift
As does the mind of the mariner on his ship

3 Likes

Φτιάχνω τη λίστα μου για τις ψήφους του Γενάρη στο Musical Calendar και μάλλον αυτό είναι το αγαπημένο μου απ’ όλα

13 Likes

Θενκς. Cheers @RiderToUtopia

1 Like

Μονο αγαπη…

4 Likes
2 Likes

Παρασκευή και 13/18

All hope abandon, ye who enter here

4 Likes

14/18

ΜΠΟΜ ΜΠΟΜ ΣΙΒΑ ΒΑΜΑΣΑΡΑ ΜΑΔΕΡΦΑΚΕΡΣ :exclamation: :beers:

13 Likes

Πιθανολογω οτι αν ειχε βγει πρωτα το Vovin και μετα το Theli, ο κοσμος μπορει να θεωρουσε το Vovin καλυτερο απο το Theli. Απο την αλλη βεβαια, γιατι να μπει καποιος στην διαδικασια να συγκρινει δυο αψογα δεκαρια?!

3 Likes

Μπορεί η νέα δεκαετία να μετρούσε μόνο λίγες μέρες, όμως οι Rush δεν σκόπευαν να επαναπαυθούν στους θριάμβους που είχαν πετύχει έως τότε! Έτσι, στο “Permanent Waves” θα τους ακούσουμε πιο προσιτούς στον μέσο ακροατή, ταυτόχρονα όμως θαυμαστούς όπως πάντα στο πως αντιλαμβάνονται και ερμηνεύουν την μουσική τους! Και φυσικά, χωρίς να παραλείψουν να ορίσουν (ξανά!) τις σταθερές του progressive metal με τα “Natural Science” και “Jacob’s Ladder”, με το δεύτερο, ένα από αυτά τα instrumental με “ολίγη από φωνητικά”, να περιφρονεί τις συμβάσεις της rock τραγουδοποίιας, θέτοντας τους δικούς του κανόνες!

Όλα αυτά τα σπουδαία, 43 χρόνια πριν, σαν σήμερα!

14 Likes