τρελό μπάσο
ακαριαίος έρωτας εν έτει 1972 ελέω @Aldebaran @SvenN
σε αλλο μηκος κύματος λόγω και των ημερών ήθελα από χτες να το βάλω όλο να παίζει αλλά οκ, τώρα που τον θάψαμε ας το γιορτάσουμε χαχαχαχ
Όταν το 1787 η Αικατερίνη επισκέφθηκε την περιοχή της Κριμαίας, ο Ποτέμκιν έδωσε εντολή να στηθούν σε πολλά σημεία της διαδρομής του τραίνου που επέβαινε η τσαρίνα ζωγραφισμένες προσόψεις σπιτιών που αναπαριστούσαν χωριά, ενώ πίσω τους κρύβονταν οι άθλιες καλύβες των αγροτών.
Η Μεγάλη Αικατερίνη ήταν ικανοποιημένη που έβλεπε όμορφα χωριά και ευτυχισμένους χωρικούς που χαιρετούσαν το τρένο, αγνοώντας ότι όλα ήταν προσόψεις ενός σκηνικού, ενώ οι υποτιθέμενοι χωρικοί ήταν στρατιώτες ντυμένοι με ανάλογα ρούχα.
Double post, μόνος μου, αλλά πρέπει ρε γαμώτο.
Δεν τους ακουω, τους εχω δει λαιβ μια φορα χωρις να μου κανουν κλικ. Παρ’ ολα αυτα, τους δινω οσες ευκαιριες μπορω και εντυπωσιαζομαι με αυτο το λαιβ.
Ειναι απο τις μπαντες που ισως να γινει καποτε το κλικ και σε σενα. Δεν μου εκαναν κλικ μεχρι πριν 3 χρονια, και ξαφνικα απλα ηταν λες και γυρισε διακοπτης και πωρωθηκα με καθε τους δισκο και καθε τους τραγουδι. Το δε live που εβαλες, ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που εχω δει ποτε στο YouTube σε ολοκληρη συναυλια. Εξωφρενικα σφιχτοδεμενοι και καθηλωτικοι. Δεν τους εχω δει ποτε live δυστυχως ακομα, αλλα υπαρχει μια σημαντικη πιθανοτητα να τους δω Νεα Υορκη στις 12 Αυγουστου. Αν δεν ειμαι σε road trip στον Καναδα για να δω τον Papa Het.
Τι αμάξι έχεις; By the way δεν τους ακούω πολύ (μου αρέσουν πολύ ορισμένα κομμάτια αλλά μέχρι εκεί) αλλά τους είχα δει live στο Rockwave του 2017.
Edit