Τι ακούτε τώρα Vol. 666

τρελό μπάσο

3 Likes

για το 1973 αποφασισα νο1…για να δουμε το 1974…

9 Likes

1 Like

ακαριαίος έρωτας εν έτει 1972 ελέω @Aldebaran @SvenN

NickDrakePinkMoon

σε αλλο μηκος κύματος λόγω και των ημερών ήθελα από χτες να το βάλω όλο να παίζει αλλά οκ, τώρα που τον θάψαμε ας το γιορτάσουμε χαχαχαχ

αρχείο λήψης

Όταν το 1787 η Αικατερίνη επισκέφθηκε την περιοχή της Κριμαίας, ο Ποτέμκιν έδωσε εντολή να στηθούν σε πολλά σημεία της διαδρομής του τραίνου που επέβαινε η τσαρίνα ζωγραφισμένες προσόψεις σπιτιών που αναπαριστούσαν χωριά, ενώ πίσω τους κρύβονταν οι άθλιες καλύβες των αγροτών.

Η Μεγάλη Αικατερίνη ήταν ικανοποιημένη που έβλεπε όμορφα χωριά και ευτυχισμένους χωρικούς που χαιρετούσαν το τρένο, αγνοώντας ότι όλα ήταν προσόψεις ενός σκηνικού, ενώ οι υποτιθέμενοι χωρικοί ήταν στρατιώτες ντυμένοι με ανάλογα ρούχα.

10 Likes

To αυτό Τhe Summoning πέρασε απο το αυτιά μου ακούμπησε και το προτείνω ανεπιφύλακτα τα τα τα!!!

Stories of old

3 Likes
10 Likes
6 Likes
7 Likes

Double post, μόνος μου, αλλά πρέπει ρε γαμώτο.

5 Likes

Γλέντησέ μας Λουσιντάρα!!

2 Likes

…And I thought
the days of fascism and racism had gone…

3 Likes
3 Likes

Δεν τους ακουω, τους εχω δει λαιβ μια φορα χωρις να μου κανουν κλικ. Παρ’ ολα αυτα, τους δινω οσες ευκαιριες μπορω και εντυπωσιαζομαι με αυτο το λαιβ.

11 Likes

1 Like

Ειναι απο τις μπαντες που ισως να γινει καποτε το κλικ και σε σενα. Δεν μου εκαναν κλικ μεχρι πριν 3 χρονια, και ξαφνικα απλα ηταν λες και γυρισε διακοπτης και πωρωθηκα με καθε τους δισκο και καθε τους τραγουδι. Το δε live που εβαλες, ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που εχω δει ποτε στο YouTube σε ολοκληρη συναυλια. Εξωφρενικα σφιχτοδεμενοι και καθηλωτικοι. Δεν τους εχω δει ποτε live δυστυχως ακομα, αλλα υπαρχει μια σημαντικη πιθανοτητα να τους δω Νεα Υορκη στις 12 Αυγουστου. Αν δεν ειμαι σε road trip στον Καναδα για να δω τον Papa Het.

1 Like

Τι αμάξι έχεις; By the way δεν τους ακούω πολύ (μου αρέσουν πολύ ορισμένα κομμάτια αλλά μέχρι εκεί) αλλά τους είχα δει live στο Rockwave του 2017.

Οδηγω αυτο αλλα δεν ειναι δικο μου :stuck_out_tongue:

3 Likes

Edit
:sweat_drops:

9 Likes
7 Likes