Καλύτερο άλμπουμ εβερ για σήμερα.
Δισκάρες και τα 2! Το War Plague το ψήνω και για βινύλιο και για t-shirt, ειδικά τώρα που είναι και ο καιρός.
Και φοβερό μαλλί
Χειρότερο από του ντράμερ δεν είναι παντως
Αυτό το λαηβ το έχω δει 3 φορές , όλες με τον φίλο μου τον Ιάσονα, επίσης μεγάλο φαν Παρανταης Λοστ. Βέβαια το βλέπουμε ως ντοκιμαντέρ , για να ξεκαρδιστουμε κάθε φορά με το πόσο χάλια ήχο έχει, πόσο χάλια είναι τα τραγούδια, και κυρίως, με τον Χολμς που χοροπηδάει σαν κατσίκι. Επικό λαηβ
bored like Christ with endless Crosses
close the vote and count the losses
this is the face that we show the world
έχω τη βιντεοκασέτα. Το φοβερό είναι οτι ο drummer φοράει μπλουζάκι nirvana και ο Holmes growlαρει ακόμα και όταν μιλάει στο κοινό ανάμεσα στα κομμάτια. Ενα οργανάκι έδινα πάντως για τους έβλεπα τότε
Το πήρα σήμερα σε βινύλιο κ το άκουσα, ναι έχεις δίκιο για τον Χολμς. Βέβαια, το ίδιο κάνουν νομίζω πολλοί death metal τραγουδιστές, το οποίο είναι όντως αστείο. Πάντως έχει καλό ήχο, για την εποχή κ εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται η απόδοση της μπάντας πολύ καλή.
Παλιά τους τέχνη κόσκινο.
Πάρα πολύ καλοπαιγμένο death/grind (με έμφαση στο death σε αυτή την κυκλοφορία). Τιμούν την φανέλα και με το παραπάνω, ότι πρέπει για τους θιασώτες του είδους και τους φανς των Exhumed.