Εκλαψα με ολα τα αποπανω ποστς
Δεν χρειαζεται καμια τυχη η αρραβωνιαστικια. Εχουμε πολυ καλη ισορροπια, γι αυτο και πηραμε την αποφαση.
Θα σας την γνωρισω αν θελετε, μετα θα χρειαζεστε εσεις τυχη. Θα σας βαλει στον σωστο δρομο.
Εκλαψα με ολα τα αποπανω ποστς
Δεν χρειαζεται καμια τυχη η αρραβωνιαστικια. Εχουμε πολυ καλη ισορροπια, γι αυτο και πηραμε την αποφαση.
Θα σας την γνωρισω αν θελετε, μετα θα χρειαζεστε εσεις τυχη. Θα σας βαλει στον σωστο δρομο.
Τώρα είναι το σωστό.
(Δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό, θα στείλουμε τον Quintom τρελό για γαμπρό)
ΣF = 0 ?
Γενικά τα 3 κορυφαία thrash metal άλμπουμ όλων των εποχών θεωρούνται τα Reign in Blood, Master of Puppets και Beneath the Remains. Δεν διαφωνώ προφανώς αλλά αν ήταν να διαλέξω ένα από τα τρία θα διάλεγα Sepultura.
η δυαδα θρασοντεθ των beneath-arise ειναι ανεπαναληπτη…απανωτα μπουκετα που σκοτωνουν!
reign in blood-beneath-master & το bounded by blood και rust in peace για την τελεια θρασοπενταδα (στους αναπληρωματικους σιγουρα τα among the living & darkness descends) υ.γ αυτο το γαμιδι το primitive future ειναι το καλυτερο sepul κομματι που εχει υπαρξει! για πολυ ξυλο το ριμαδι
Στο θρασοπαρελθόν μου όπου άκουγα ΜΟΝΟ ΘΡΑΣ (όλο τα άλλα ηταν άνευρες φλωριες ) ,είχα το Beneath σαν τον καλύτερο μέταλ δίσκο έβερ. Τώρα που ωρίμασα και ακούω και άλλα είδη , τον έχω απλά σαν το καλύτερο ΘΡΑΣ δίσκο έβερ .
Δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο thrash album που λέτε παραπάνω, στο πεδίο του death όμως ένας πολύ δυνατός υποψήφιος είναι το Symbolic των Death που κατά σύμπτωση κυκλοφόρησε 28 χρόνια πριν, τέτοιες μέρες!
Στο δρόμο για δουλειά μετά την εβδομαδιαία ψυχοθεραπεία μου
Το μόνο ελληνικό ραδιόφωνο που θα μπορούσε να το παίζει είναι το “ράδιο καψούρα”
Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω για το Beneath the remains, είναι ο καλύτερος thrash δίσκος ever.
ΕΡΧΟΜΑCTE
Καρδουλωματα στα παραπανω ποσταρισματα περι Beneath, αφενός γιατι τα λέτε ωραία, κ αφετέρου γιατι οι Sepultura ειναι αρχαία κ μεγάλη αγάπη (βεβαια είμαι team Max από τα γεννοφασκια μου), αλλά, προσωπικα το Beneath, όσο δισκαρα κι αν είναι, δεν τον θεωρώ καν τον κορυφαίο δίσκο Sepultura (πόσο μάλλον του thrash).
Από την μια, αν μιλάμε για την χρυσή τους εποχή, το Arise δεν μπορω να το ξεπεράσω με τπτ, κι από την άλλη, το γαμημενο το Bestial Devastation είναι από τους ελάχιστους δίσκους που για παρτη τους γίνομαι πρωτοδισκακιας.
Αξεπέραστο, μέσα στον πρωτογονισμο του.
Κλείνοντας τα περι thrash, νιώθω άκυρο το να μιλάμε για απόλυτους thrash δίσκους χωρίς αναφορά στο Pleasure to kill κ την Kreatorαρα ε!
Κ για να καταθεσω κ τα δυο μου σεντς σχετικά με όσα λέει ο φίλος @Ian_Metalhead για το Symbolic, τον θεωρώ ευκολα απο τους κορυφαίους δίσκους του Metal στα 90s (συνολικά - ανεξαρτητως υποϊδιωματων).
Αλλά μιλώντας για Death κ για απόλυτους death metal δίσκους, δεν γίνεται να μην παμε στους δυο πρωτους θρυλικους τους δίσκους
( όπως ελπίζω να διαπιστώσουμε κ λάιβ σε λίγες μέρες)
Οποτε, για να είμαι κ ον τοπικ: