To the death!
-Καλημέρα σας, τι προτείνετε στους αναγνώστες του rocking.gr forum για αυτήν την ΜεγαλοΤσαγκαροΔευτέρα?
-Κοιτάξτε ήταν μία τέτοια Δευτέρα που τα είχα πάρει κρανίο με τους false ones και είπα να ηχογραφήσω το Black Arrows…
-Άρα μας λέτε να βάζουμε λίγο piccolo bass solo για πρωινούλι ΤσαγκαροΔευτέρας?
-Ναι πάει άνετα με τον πρωινό σας φρεντοτσίνο. Ή αν θέλετε να ρίξετε και λίγο Jameson μέσα, ακόμα καλύτερα. Θα δείτε βελτιώμενα αποτελέσματα στην απόδοσή σας.
-Σας ευχαριστώ γιατρέ μου. Κάτι τελευταίο?
-Ναι όταν τελειώσει το Black Arrows, αφήστε να παίξει και το επόμενο, will do wonders to trigger your local religious bigots, μέρες που είναι. Τα λέμε στο επόμενο live.
Join, raise your hands or hide as we ride for the crown.
Μεγαλη εβδομαδα, παρεα με τις ουρανιες μελωδιες δια χειρος Τσαμη
Ξεθαμα. Δισκαρα, αγορά κάπου το 92 από το Μετρόπολις στην Πανεπιστημίου
Placebo + Atlantean Kodex =
Ξυπνησα σήμερα σκεπτόμενος “ενα αλμπουμ των brainstorm που πριν καμια 15 χρόνια το ακουγα κ μ αρεσε αλλα δε θυμάμαι ποιο”
Γκουγκλ κοιταω εξωφυλλα χρονολογίες. Μπα ηταν κοκκινο το εξώφυλλο. Ή οχι το ειχα σε ειδικη εκδοση με ολη η θηκη να ειναι κοκκινη. Οκ πιο μοιαζει μου θυμιζει κατι; οκ το downburst. Youtube download ποδηλατο πορεια προς δουλειά ακουστικα. Χμμμμ νταξ καλο είναι καλοπαιγμενο παουερ το ωραιο το σωστο το ευρωπαικο οχι το αμερικανικό θελουμε να παιξουμε κ λιγο θρας, αλλα γιατι κ άρεσε τοσο;
Κ ξαφνικα 5ο τραγούδι κ αρχιζω αυτόματα να τραγουδαω
It’s always the same, an end in sorrow
Maybe I am wrong but I will follow
( καλα μ λεει η μανα μου οτι αν σ αυτα τα βιβλιαρακια των cd εγραφε τα μαθηματα μου θα ημουν επιστήμονας τωρα)
Αλμπουμαρα τελικα. 10/10. συγκινηθηκα σαν να βρηκα εναν παλιοφιλο. If you dont feel it you wont understand κ τέτοια.