Ακούω ξανά την April λίστα του Let’s Play 23,569 για να βγάλω από τα καρδουλιασμένα το τοπ15 και θέλω βοήθεια. Με ποιο τραγούδι μοιάζει η μελωδία στο 1.39 - 2.00?? Και μετά όταν τραγουδάει έχει την ίδια φόρμα στα φωνητικά του με αυτό που σκέφτομαι, αλλά στο ρεφραίν πάει πολύ διαφορετικά.
Μπορεί να το έχω ακούσει και στο Musical Calendar ξανά, μπορεί να είναι κάποιο τραγούδι που το ξέρω 20 χρόνια, πλζ χελπ, έχω σκαλώσει πολύ άσχημα.
Όχι, ακόμα και το mood του τραγουδιού που σκέφτομαι είναι πολύ παρόμοιο με το παραπάνω.
edit: Εκτός αν δεν απαντούσες σε μένα και απλά έβαζες το τι ακούς τώρα, αλλά έχω πολύ μεγάλη αίσθηση του entitlement Μέχρι να καταλάβω, παίρνω πίσω την καρδούλα
Νάδα. Πιο πολύ μου κάνει ως generic οικείο παρά κάτι συγκεκριμένο. Αλλά πάλι, κάτι αισθάνεσαι καλύτερα οπότε θα σου ρθει η επιφοίτηση σε ανύποπτη στιγμή. Σχεδόν πάντα έτσι γίνεται.
For what is worth πάντως, μόλις μπαίνει η φωνητική μελωδία μου σκάσε Skyclad
Καταρχάς δεν είχα ακούσει την διασκευή. Ωραία, αν και το original είναι σαφώς καλύτερο (επίσης από το Lex Talionis όπως και το Black easter που έβαλα στο music calendar).
Το σκέλος 1.39-2.00 μου θυμίζει προσωπικά το Nymphetamine , ως γνωστόν ο Dani ακούει apocalyptic folk και τα τοιαύτα, εκτός αν κάνω λάθος (φοβερά πιθανό).
edit: στα ατμοσφαιρικά τους οι Skyclad έχουν direct influences από Sol Invictus
για αυτο εβαλα υπερσυντελικο, dearest
στα πλαισια του music calendar που ελεγε και ο @nnnkkk
εξ ου και η αναφορα μου στην αντιστοιχη επιλογη μου απο το ιδιο γκρουπ (original, not cover) for the same game
this being said, I did enjoy the μονοκλ vibes & tone ^ ^